gdgt Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 mam pytanie jeszcze dotyczące kaukazowatej suni. Czy wiadomo, co u niej? Czy ktoś ma jakieś nowe lepsze zdjęcia? Quote
Maćka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Jak wszytsko mi sie ulozy to razem z rodzina piszemy sie na wyjazd z Jayo :) Ale to jeszcze dam znac jakby co dzisiaj wieczorem badz jutro :) Quote
Owieczka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 gdgt napisał(a):mam pytanie jeszcze dotyczące kaukazowatej suni. Czy wiadomo, co u niej? Czy ktoś ma jakieś nowe lepsze zdjęcia? oj tak, zdjęcia bardzo sie przydadzą i jakieś widomości o suni. a czy ona była szczepiona ? i jaki jest jej stan zdrowia ?? Lara czy dasz rade tyle psiaków oblecieć ...?? ;) Quote
Maćka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Legion jak bede na tym spotkaniu to wez te torby, mam maglownice w domu to je wyprasuje, w razie czego i zelasko mam dobre. Jak mnie nie bedzie to podaje je Feli ona mi juz jakos przekaze. Quote
KingaW Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Nie ma mnie w W-wie od dzisiaj do soboty (w weekendy i tak nie mam dostępu do netu), w związku z powyższym:A) PROSZĘ OPIEKUJCIE SIĘ CHORASKAMI NA SGGW!, a, jeśli będę do czegoś potrzebna w sobotę wieczorem, albo w niedzielę, to dzwońcie!B) nie mogę się z Wami spotkać ani dzisiaj, ani jutro....W przypadku ustalenia innego terminu (np. tego poniedziałkowego) nieśmiało przypominam, że większość dorosłych ludzi, w celu pozyskania środków płatniczych (to te takie szeleszczące, albo brzęczące, za które kupuje się karmę dla psów ;-)) pracuje zarobkowo, i to minimum do jakiejś 17.30..... Quote
Owieczka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 KingaW napisał(a):Nie ma mnie w W-wie od dzisiaj do soboty (w weekendy i tak nie mam dostępu do netu), w związku z powyższym:A) PROSZĘ OPIEKUJCIE SIĘ CHORASKAMI NA SGGW!, a, jeśli będę do czegoś potrzebna w sobotę wieczorem, albo w niedzielę, to dzwońcie!B) nie mogę się z Wami spotkać ani dzisiaj, ani jutro....W przypadku ustalenia innego terminu (np. tego poniedziałkowego) nieśmiało przypominam, że większość dorosłych ludzi, w celu pozyskania środków płatniczych (to te takie szeleszczące, albo brzęczące, za które kupuje się karmę dla psów ;-)) pracuje zarobkowo, i to minimum do jakiejś 17.30..... Jerstem już wolna od Pyzuni ( wczoraj poszła do domku :multi: ) więc spokojnie będę się wpraszać do kliniki na odwiedziny chłopaków :eviltong: Jesli chodzi o spotkanko to : Ja pracuje do 16 więc zeby dostać się po moją sunię ( lub ewentualnie ją wysiusiać to i tak nie da rady wcześniej jak ok 17-17.30 ) :p Quote
AśkaK Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Owieczka']oj tak, zdjęcia bardzo sie przydadzą i jakieś widomości o suni. a czy ona była szczepiona ? i jaki jest jej stan zdrowia ?? Nasza słodka "kaukazka" siedzi wciąż w małym, zimnym, ciemnym boksie i bardzo z tego powodu cierpi.:-( Bez wątpienia to młoda sunia. Gdy chcieliśmy ją "wyprosić" by wyszła z boksu na korytarz, nieśmiało machała ogonem, poszczekiwała na nas i przycupywała jak szczeniak do zabawy. Wyjść nie chciała, widać jest trochę dzikuskiem ale co się dziwić, każdy by zdziczał w takim miejscu. Za to gdy zobaczyła wolną przestrzeń i otwarte drzwi wybiegu, z radością wyszła na trawę. Potem było już coraz lepiej.:p Bardzo grzecznie pozwoliła esperanzie się wyczesać. Bardzo też posmakowały jej ciasteczka od cioci Ronji.:p Zaglądała nam ciekawsko w twarze jakby z pytaniem "masz coś jeszcze?" Słodka psina. Jest nadal wychudzona, sierść wychodzi z niej całymi kołtunami. Smutna i bardzo osowiała w boksie.:-( Ale tylko dac jej szansę, zabrać na krótki spacer, a ożywi się i rozweseli. W domu to będzie na pewno radosny pies. Jest zaszczepiona. Wklejam fotki, jak ktoś będzie miał chwilkę to fajnie by było założyć panience wątek.;) Nie boję się ludzi ani innych psów, nie boję się pracownika.(Greyka i czarny) A co to? Oj, nie wiem czy wyjść...Ona ma coś podejrzanego w ręku! Dotyka mnie tym, ojej!Lepiej się odwrócę! A tam kto jest? Tylu ludzi dziś do nas przyjechało. A to chyba ta miła Pani doktor. Hmm...jak by tak dłużej się zastanowić, to całkiem miłe to czesanie! Gdyby tak codziennie ktoś przychodził i mnie czesał... ...to może nie byłabym taka smutna.:-( Dużo sierści trzeba ze mnie wyczesać.:oops: Dziękuję Ci esperanzo!:loveu: O!Oni tam chyba mają coś dobrego! Dajcie trochę, dajcie! Lecę zobaczyć, co się dzieje u Zyzia.Przy okazji poprawię sobie fryzurę.:loveu: A co tu się dzieje?! Czemu Zyzio tak ucieka i płacze? Czesania ciąg dalszy. Coraz bardziej mi się to podoba! Bardzo, baaardzo mi się podoba!!!:loveu: Quote
Witokret Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Matko dziewczyny - trzeba było pozbierać te wszystkie kudełki na poduszki :evil_lol: Bosheee jaka to śliczna psina :loveu: Quote
Legion23 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 donoszę: http://phig.pl/strona.php?lang=pl&page=aktualnosci 11stego, czyli w tę w niedzielę ze spotkania pewnie też nic nie wyjdzie, a torby wezmę - dzięki Maćka za ofertę wymaglowania ;) Lara, szczeniaczka do 3 mies, suczki, szukają w Toruniu - byłaś tam już? :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26593 Quote
gdgt Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 AśkaK napisał(a): Wklejam fotki, jak ktoś będzie miał chwilkę to fajnie by było założyć panience wątek.;) Takie masz zdjęcia i nic nie piszesz? Przecież to piękny pies, zaraz go wrzucam na forum kaukazów! Quote
*Gajowa* Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Jakie piękne zdjęcia ma moja ulubienica Greyka ! Jaka to śliczna sunia. Teraz domek napewno szybko znajdzie. Quote
Owieczka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 A tu jest nowy watek Greyki zgodnie z życzeniem ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1765000#post1765000 Quote
Owieczka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 gdgt napisał(a):Takie masz zdjęcia i nic nie piszesz? Przecież to piękny pies, zaraz go wrzucam na forum kaukazów! Super ! A ja ją wstawię na allegro !! Quote
AśkaK Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Super dziewczyny!!!:loveu: To się doczekała nasza "Szaraczka"!:p Teraz tylko kciuki trzymać i wątek podbijać, musi jej się udać! gdgt, ja mam jeszcze sporo zdjęć innych psiaków, ale trzebaby im wątki pozakładać bo nie mam gdzie wklejać.:oops: Ile się da, założę, ale jutro mam egz. i jeszcze nic nie umiem.:shake: Tak więc jeśli jakaś dobra dusza ma chwilę, to wszystkim psiakom (po jednym zdjęciu każdego wkleiłam pare stron wcześniej) można założyć wątki. Ja zakładam wreszcie czarnuszkowi i psiakowi z chorymi dziąsłami. Quote
AśkaK Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Acha, zrobiłam kilka aukcji na allegro, większość rozpocznie się pod wieczór, teraz jest na razie jedna: http://www.allegro.pl/item109128849_schronisko_biedniejsze_niz_inne_ratujmy_psiaki_.html Quote
Owieczka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 *Gajowa* napisał(a):Greyka już jest na Allegro Mogę ją zdjąć ale ... moze im więcej aukcji to więcej zainteresowanych ? co wy na to ? Quote
Magdarynka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Moja aukcja Greyki kończy się za 9 godzin, więc zostaw swoją, a ja nie będę jej wznawiać :) Mam jeszcze na aukcji Budrysa. Jego aukcja też dziś się kończy... Może i jemu założyć wątek na dogomanii? Quote
Owieczka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Magdarynka napisał(a):Moja aukcja Greyki kończy się za 9 godzin, więc zostaw swoją, a ja nie będę jej wznawiać :) Mam jeszcze na aukcji Budrysa. Jego aukcja też dziś się kończy... Może i jemu założyć wątek na dogomanii? Magdarynko Ty robisz super aukcje !! Nie wiem czy twoja nie byłaby lepsza... ale jak nie było odzewu to zobaczymy jak będzie po mojej Jak najbardziej jestem za założeniem wątku Budrysiowi ;) Kto mu założy ?? Magdarynko ...? Quote
AśkaK Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Czarnulek (nazwałam go Czaruś, może być?) ma wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1765304#post1765304 Zaraz zakładam "Śliniaczkowi". Quote
Magdarynka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Owieczko mogę założyć wątek Budrysowi, ale go zupełnie nie znam. Mogę co najwyżej skopiować tekst z aukcji i wlepić foty. Najwyżej dziewczyny, które poznały psiaka dopiszą coś od siebie :) Quote
Magdarynka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Budrys już ma swój wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26633 Quote
AśkaK Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Magdarynko, dzięki!:loveu: Najważniejsze to zacząć wątek, to jest zawsze najbardziej pracochłonne. I Śliniaczek też ma swój: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1765417#post1765417 Quote
Maćka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 A ja proponuje imie Uśmiech dla Śliniaka, dlaczego ?? Takie optymistyczne imie mi wpadlo do glowy ze wzgledu na to, ze jak na niego patrze to buzia mi sie usmiecha bo jest slicznosciowaty :) Quote
Osiolek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Nie moge przestac myslec o tym psie z ogromnym ropniem - czy tego nie powinno sie po prostu wyciac? Bo podejrzewam ze nawet regularna kuracja antybiotykiem tu nie pomoze, a co dopiero ta w schronisku :-( Czy orientujecie sie jakiego rzedu jest to koszt - pewnie po wycieciu musialby byc przez pare dni w klinice, bo antybiotyk napewno tez by byl.... Quote
Recommended Posts