Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

LadyBell napisał(a):
szczenięta trzeba będzie koniecznie zaszczepić i odrobaczyć zanim do hotelu pojadą.. masz może jakieś zdjęcia??

Na szczepienia to one za malutkie jeszcze. Zdjęcia jakieś mam, zaraz będę coś z nimi robić. Ale Idusiek będzie miała lepsze, bo robione na zewnątrz

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Kika robi sobie drzemke. Tak spia skromne, wstydliwe dziewczynki... :)

nagle zauwazyla, ze miziam Barego :crazyeye: i udaje zazdrosnica, ze ja to nie obchodzi i cos tam wacha... :cool3:

dlugo nie wytrzyma nigdy i przylatuje :evil_lol:

Kika uwielbia bieganie za pilka- sciga sie z Barym- czasem pilka utonie w wodzie ;)

Bary ja znalazl i chlodzi sie teraz w wodzie: troche gryzie pilke, troche pije wode i tak na zmiane...

a jak pani sie zagapi i w poblizu nie ma jeziora, to kaluza tez sie nadaje :mad:...
a co tam, pani pozniej wykapie byczka...
Kika nie jest duzo lepsza- przebiega 3 razy galopem przez kaluze (chlodzi sobie uda :lol:) i tez nadaje sie do wanny... :razz:

Takie to mam slodziaki u siebie- Boze, jak my je wszyscy kochamy...:loveu::loveu: :loveu: Nawet nasze koty je bardzo lubia- wieczorem po naszej uliczce, to cala czworka spaceruje- samochody zatrzymuja sie i ludzie ich ogladaja. :)

Posted

niestety, zdarza mi się popier....płeć ;)
To juz nie pierwszy raz (i pewnie nie ostatni...).
Sorry LadyBell - siedział na początku z dziewczynami i stad mój blad.

Posted

no i mamy, zdjeć mam więcej, ale założę wątek i wstawię jutro.

tu mieszkały od poniedziałku:

tu już zapakowane ,gotowe do podróży:

Mama - bezimienna jeszcze .

niestety tak wygladam, nie chcę sie podnosić, booooli:

i potwory i spółka:

Posted

ulala z tych szczeniorków to małe pieski nie będą.. mamusia ma bardzo sympatyczny pychol.
maluchom domy się znajdą na pewno. Jak myślicie od kiedy będą gotowe do adopcji??

jak coś służę pomocą w ogłoszeniach.

Posted

[quote name='idusiek']mamy nieco wiekszą jamniczkę Bursztynkę, cudoooowna suczyna !

kliknij na zdjęcie:

imię: Bursztynka

Nie wiem czy ludzie pojadą do schroniska, bo ostatnio wiele osób pyta czy w schronie bo nie chcią ze schronu bo nie wiadomo jak bedzie w domu..... :cool3: Oczywiście wyślę ją.

A Pchełka? http://psyniczyje.org/

Posted

[quote name='paros']Nie wiem czy ludzie pojadą do schroniska, bo ostatnio wiele osób pyta czy w schronie bo nie chcią ze schronu bo nie wiadomo jak bedzie w domu..... :cool3: Oczywiście wyślę ją.

A Pchełka? http://psyniczyje.org/

Ale te ze schroniska to kochaja jak zadne inne na swiecie :loveu:
Dobrze jest dac szanse psu- 2 tygodnie wyrozumialosci i 99% psow doskonale dostosowuje sie do "nowego stada" ;-)

Posted

laikinia napisał(a):
Ale te ze schroniska to kochaja jak zadne inne na swiecie :loveu:
Dobrze jest dac szanse psu- 2 tygodnie wyrozumialosci i 99% psow doskonale dostosowuje sie do "nowego stada" ;-)

Wiem :loveu: Ale niektórzy piszą, że "...Boją się brać psa ze schronu, bo spodziewają się, że może być nienauczony życia w mieszkaniu....." :cool3:
I chcą jamnika lub jamnikowatego i nie mam suni, a jest domek dla suni.

Posted

malagos napisał(a):
Mogę przesłać tabletki (ale takie jak u nas w lecznicy mamy, tenaver, czyli tanie, ale dosć skuteczne....) na odrobaczenie dla psiaków, i od kleszczy dla suni. Tylko jakiej ona jest wielkości? ..........Jakby co, piszcie do mnie na pw.

Nie wiem, dlaczego jestem tak totalnie olewana na tym wątku?
Preparaty już nieaktualne, podesłałam innym psiakom w potrzebie.

Posted

Malagos, nikt Ci nie odpowiedział, bo akurat preparaty na odrobaczenie to w jej przypadku był najmniejszy problem (akurat to mamy - dehinel plus i aniprazol). Ona leżała na ulicy, a potem w rozwalającej sie szopie, potłuczona. I to był problem. Na szczęscie jest już bezpieczna :-)
Dobrze, że preparaty się nie zmarnowały i ktoś skorzystał

Posted

paros napisał(a):
Wiem :loveu: Ale niektórzy piszą, że "...Boją się brać psa ze schronu, bo spodziewają się, że może być nienauczony życia w mieszkaniu....." :cool3:
I chcą jamnika lub jamnikowatego i nie mam suni, a jest domek dla suni.

Ja rozumiem tak naprawde tych ludzi tez troche... Sama balam sie rowniez , aby nasza Kika szybko np. zachowywala czystosc i nie zjadala kotow ;-) Na szczescie Kikunia byla z tych 99%:loveu:

Posted

Sliczna rodzinka :) A ta mama :loveu: - takie dobro z niej promieniuje. Mimo, ze wyglada na troszke niepewna... biedactwo, sama sie pewnie troszke boi, a tu jeszcze ta odpowiedzialnosc za maluszki...