Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem nie ja się zajmuję adopcją...Feli trza zapytać.

A ja mam pecha jak stodoła i naiwna jestem jak nie wiem kto.

koosiek, chodz na ostrowski wątek, "fajną" nowinę mam :(

Posted

LadyBell napisał(a):
Co z Dusią? Są już chętni na adopcję?

Są chętni, ale mamy poważny kłopot z decyzją. Mieszkanie makleńkie, mieszkają w nim 4 osoby, a Dusia maleńka raczej nie będzie.

Posted

mariolka napisał(a):
Zuczek pojechał i tego samego dnia wrocil. Pojechal do hotelu. wiec koosiek bardzo przydasz sie w oglaszaniu... :(
baba okazala sie niezbyt normalna.

Nie ma ten Żuczek szczęścia :( Odświeżę mu dzisiaj ogłoszenia. Czy jest szansa na zdjęcia z hotelu? Może one w końcu kogoś przyciągną...

Posted

[quote name='koosiek']Nie ma ten Żuczek szczęścia :( Odświeżę mu dzisiaj ogłoszenia. Czy jest szansa na zdjęcia z hotelu? Może one w końcu kogoś przyciągną...

koosiek ja bardzo licze na twoje wsparcie z Żuczkiem, bo baba okazala sie wariatka a ja idiotka, ze jej wierzylam i zuczek obecnie jest w Teresinie.najpierw super fajna, potem krzyczaca ze mam psa zabirac i wyklinajaca a potem placzaca ze pieska miec nie bedzie...

Bardo prosze!
Potrzebue kogos kto bedzie mogl mnie tam zawiezc - ja nie mam auta-a trzeba porobic mu zdjecia, bo musi szybko znalezc normalny dom.

kto moze mi pomoc?

Posted

Dziś byłam w lecznicy (Anda w Konstancinie) i poznałam b. miłych ludzi. Okazało sie że maja psa adoptowanego z Ostrowii, jakies 3 lata temu. Matko jak on się nazywał?? zapomniałam :(

Posted

[quote name='LadyBell']to ja też czekam na zdjęcia.

Fredek ma wątek? Może by mu założyć?[/QUOTE]

Fredek nie ma, Felek tez :/

zdjecia będą bo zrobiłysmy: Żuczkowi, Glorii, Sedowi, Ciapkowi i Zuli;)

Posted

[quote name='beka']Dziś byłam w lecznicy (Anda w Konstancinie) i poznałam b. miłych ludzi. Okazało sie że maja psa adoptowanego z Ostrowii, jakies 3 lata temu. Matko jak on się nazywał?? zapomniałam :([/QUOTE]

3 lata to jeszcze nie moje czasy. ale pewnie Fela będzie wiedziec- podaj więcej szczegółów :)

Posted

Piesek doś duży, czarny, gładkowłosy, teraz ma posiwiałą morkę.
Miał nurzyce i okulary wokół oczy . Jego imie miało związek z ówczesnym wygladem. Matko kochana, cos niedobrego się dzieje z moja pamięcią,

Posted

Oczywiście to Zorro! Bardzo długo w schronisku czekał na swoją szansę. Czasem biegał na wybiegu (tzw. placu), ale częściej siedział w boksie, w śmierdzielu. I tam strasznie marniał, wiele razy myślałam, że już mu się nie uda pomóc. Duży, czarny pies. Prawdopodobnie w łagodnej formie przeszedł nosówkę. Nurzycę miał jak się masz - dlatego okulary Zorra. Gdy był adoptowany, ocenialiśmy go na 7 lat. Ale potem w domu odżył, zęby wyczyścił i weci stwierdzili, że ma ...2 :-)
Czy on nadal nazywa się Zorro?

Posted

"zajawki" z dzisiejszej sesji- albumy juz jutro ..

Bratek- nie do zmęczenia !

Sed jak to Sed- uinkający aparatu jak diabeł wody święconej...

Gloria- znowu uśmechnięta !

Żuczek - mini border collie ;)

Zula - która uwielbia się kąpać :)

Posted

Przytulaśny chłopak, chodzi na smyczy, nieduzy- tak przed kolano/do polowy łydki, ale budowy cięzszej, przegubowiec.
Stosunek do innych psów nie do konca znany, bo tak; szczeka strasznie jak sie idzie do innych albo przechodzi, a jak Gloria sie zatzymałą to się wachały iżadne nie miało nic przeciwko. Zazdrośnik obecnie na pewno. Ma łyse plamy na karku i przyłapach- po pogryzieniach w schronie.- Moze jego gryzły idlatego taki sfrustrowany?
Lat ok 2, siersc dłuższa czarna, blyszcząca ;), biały pędzelek na koncu ogona plus krawatka, skunksi pasek na głowie i skarpetki :)
Wielości i budowy jest takiej samej jak Misia mariolki albo i drobnijszy nawet.
foty wieczorem ;)