Owieczka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Witokret napisał(a):Zyzio jest niewielki, taki przed kolanko. Niestety jest troche bojazliwy. W niedziele byl wypuszczony z boksu i chodzil sobie w tej zagrodzie z tylu boksow. Nie ucieka na widok czlowieka, ale tez do niego nie podchodzi. Widocznie nie wie czego sie moze od ludzi spodziewac... Mysle, ze gdyby udalo sie go wyciagnac i dac np na Gagarina, jest szansa, ze przyzwyczailby sie do czlowieka i nabral do niego zaufania... Jesli zostanie w schronisku, to moze zdziczec do konca. Poza tym te cholerne boksy sa wilgotne, wiec w koncu moze zlapac zapalenie pluc :shake: . Pytanie tylko co z nim zrobimy jak juz wyzdrowieje i trzeba go bedzie wziac z Gagarina... :shake: Jesli tylko będzie zdrowy to dom tymczasowy się znajdzie !! Już ja się o to postaram :evil_lol: Fajnie by było pojechac po niego i jak najszybciej go z tamtąd wyrwać ... Quote
Legion23 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 AśkaK napisał(a):Są Kinga, są!:lol: Jest niezastąpiony Legion36, który nie jedną sierotę już z opresji uratował i reklamę nam teraz robi.:p (Legion36, DZIĘKI!:loveu: ) eeeej, nie postarzać mnie :cool3: Legion23 :cool3: to rybon ma 36 w nicku - i też nie wiem czy to wiek - u mnie nie ;) AśkaK napisał(a): A co do dni SGGW i niedzieli na Podzamczu, proponuję jakieś małe podsumowanie zrobić - co, jak i kiedy robimy. Czy ktoś to ogarnia? Bo ja ni w ząb.:oops: :evil_lol: A to już tuż tuż!:multi: własnie, ja też bym prosił konkrety, to dopiszę do WW, w stylu: - będzie puszka na monetki na schronisko/nie będzie - będą na miejscu psy do adopcji/nie będzie - będą smyczki na klucze do kupienia/nie będzie - będzie coś jeszcze (porady weterynarza, instruktora szkoleń...) - będzie można porozmawiać z doświadczonymi osobami które wychowały już wiele psów... zareklamujcie się jakoś - przecież tam będziecie :) coś mi się obiło, że AśkaK robi jakiś album psów - to będzie do przeglądania na miejscu? czy do rozdawania ludziom? Quote
esperanza Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 W niedzielę : - będzie puszka na monetki na schronisko i numer konta dla tych, co do puszki nie zechcą wrzucić - będą na miejscu psy do adopcji/ bardzo prosżę wszystkie domy tymczasowe o stawienie się od godziny 11 wraz z podopiecznymi - będą smyczki na klucze do kupienia dzięki Witokretkom - będzie można porozmawiać z doświadczonymi osobami które wychowały już - to my, to my :p - będą rozdzwane ulotki z naszymi psiakami, jelsi ktoś pomoże mi zrobić, bo sama dla wielu nie dam rady - będzie kilka ramek ze zdjęciami- tak jak w Le Madame do sprzedaży, z kubkami mogę się nie wyrobić niestety :-( - będzie prezentacja multimedialna naszych psiaków Jesli ktoś moze jeszcze pomóc, to bardzo prosże o kontakt. Mam plakat imprezowy, kto chętny, prześlę mailem. Kto powiesi w zaprzyjaźnionych lecznicach? Na Gagarina, Ksiązecej, Tatarkiewicza itd? co będzie w sobote jeszcze nie wiem niestety - prawdopodobnie nawet kasy nei pzowolą nam zbierać, więc zostaną ulotki do rozdawania :-( Quote
Witokret Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Justynko będę dzisiaj po południu u naszych psiaków na Gagarina, to powieszę - poproszę tylko o mailika z nim :) Quote
gdgt Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 mi też wyślij plakat, to powieszę na sggw gdgt@atomnet.pl Quote
esperanza Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 gdgt maile do Ciebie mi wracają. Masz jakiegoś innego maila? Jeśli nie to Witokret dostała plakat ode mnie. Quote
Witokret Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Tak, tak... dostała, wydrukowała już i powiesi dzisiaj na Gagarina ;) Quote
esperanza Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Magdarynka, KingaW z nieba mi spadacie. Trzeba zrobić ogłoszenia dla kilku psiaków. Magdarynka, czy mozesz zrobić plakat dla Kosmatego? Zdjecia i info są w jego temacie, namiary podaj na gamonia- poproś, by Ci podała na pw i ewentualnie na mnie tel 600- 964- 797 l_i_l_i_t_h@o2.pl Wątek:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22405&highlight=kosmaty i dla Fifi zrób proszę. Quote
Magdarynka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Dla Fifi były ulotki chyba w jej wątku... Tak, są tu: http://www.behemot.com.pl/fotki/fifi.pdf A dla Kosmatego zrobię :) A co z wydrukiem? Ktoś ma dojście, żeby wydrukować hurtem, czy każdy "walczy" z własną drukarką? :evil_lol: Quote
esperanza Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Możesz przesłać jayo lub KindzeW, bo ja dysponuję tylko cz-b drukarką. Quote
Legion23 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 esperanza - dzięki, dodane :) tak wygląda info Quote
KingaW Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Esperanzo, opróznij sobie pw bo miejsca nie masz na korespondencję... ze mna np... tak mi przynjamniej krzyczy...Jaki numer konta mam podać? Taki jak na ulotce na Polach? Quote
KingaW Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 A! A ja mam wiadomość, że niejaka Monika J. (znana Feli i Esperanzy) była u psiaków (posłałam ją tam bo blisko pracuje, ale dopiero niedawno sobie przypomniałam, że Czerska blisko Gagarina, jołopa jedna, a tak, to by wcześniej mogła tam biegać do Jaśminki!) do naszych chorasków... Oba chłopaki lepiej się czują i zdrowieją! A Monika zawiezie im jutro jedzonko domowe, a dietetyczne... :-) Quote
gamoń Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Magdarynko przesłałam Ci priva w sprawie Kosmatego. Dziekuje bardzo za pomoc:lol: Quote
jayo Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Dziewczyny, jesli cos do druku w kolorze, to w sobote bede miala chwile. Jakby cos - to na maila: jayo@jayo.eu.org Quote
Owieczka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Majówka na SGGW : Własnie gadałam z Ulą ( organizatorem Majówki) Niestety troszke późno sie pobudziłysmy ale ... Doczepią nas do Schroniska z Wołomina i możemy rozdawać ulotki i reklamowac nasze schronisko. Ula prosiła o jakieś plakaty o schronisku aby przesłac jej na meila Esperanza prosba do ciebie bo ty masz do niej maila Ula powiedziała, że psów wystawiać nie możemy:shake: ani zbierać pieniędzy ( bo wszystko trzeba załatwiać odgórnie) Ale z zebranej kasy część przeznaczą na nasze schronisko !!!! możemy wziąść niewielkiego i młodego psiaka ( niecały rok) tak, żeby się nie wyrózniał (bo nie mamy pozwolenia ) a zrobił nam reklamę ( a moze i znalazł dom):razz: Jutro przed 11 mamy się stawić i dogadać szczególy!! Myślę że warto chociaz sie pokazać :placz: Quote
Owieczka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Magdarynka']Mogę się zgłosić do robienia ulotek :) Potrzebujemy ulotek też na sobote !! Błagam ! :modla: pomóżcie esperanzie bo sie niewyrabia biedna :shake: Trzeba zrobic ulotki o schronisku z nr. konta i info ewentualnie o konkretnych psach :PROXY5: juz sama nie wiem :niewiem: wszystko można ściągnąć ze strony schroniska włącznie ze zdjęciami :placz: Jayo !!! pomocy !! Bo nie mamy nic w kolorze :placz: :modla: a mozę jeszcze ktos mógłby zrobić i wydrukowac ...??!! Quote
esperanza Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Plakaty poszły. Czy ktoś mógłby zrobić jeszcze jeden plakat? Do 12 mogę jeszcze przesłać te zdjecia. Quote
Magdarynka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='esperanza']Plakaty poszły. Czy ktoś mógłby zrobić jeszcze jeden plakat? Do 12 mogę jeszcze przesłać te zdjecia. magdarynka7@o2.pl Quote
Witokret Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Podrukowałam już w kolorze ulotki Fifci, Luckusia i Kosmatka - niedługo będą Toffika. Niestety nie mam teraz czasu robić ulotek i plakatów, ale mogę trochę podrukować w kolorze - Esperanza jak bedziesz coś miała - to mi przesyłaj :lol: Quote
Magdarynka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Plakat z numerem konta: http://magdarynka.sitm.pl/ulotki/plakat.doc Witokretka trochę podrukowała, jeśli ktoś też ma ochotę, to bardzo proszę :) Acha, a tu: http://magdarynka.sitm.pl/ulotki są ulotki Fifi, Kosmatego i Luckiego. Gdy dostanę, to wrzucę tam jeszcze Toffika. Quote
Witokret Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Wydrukowałam jeszcze w kolorze 50 naszych plakatów więc trochę tego mamy - jakby co - drukuję dalej ;) Quote
Recommended Posts