Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Do schronu będe mogła pojechać najwczesniej za ok 2 tyg. :shake:
Do domu też narazie nic nie mogę wziąść ... :-( :cry:
A moze jakieś akcje na allegro albo psiaki powstawiać ... ??
Gdzie ta sunia z małymi jest ??
Fotki jakies mi przeslijcie( z opisami psiakówi ich problemów)
to meile przechodnie porobię :placz: :wallbash:
esperanza jesli masz jakiś kontakt do organizatorów Majówki na SGGW to podaj ( moze mi się coś uda załatwić )
Dajcie znać coz tymi smyczkami czy jeszcze są ?
Ja dopiero co po maluchu wracam do szeregów i nie wiem jeszcze co i jak.
Napiszcie coś o LUCKYM bo może domek tymczasowy załatwię ...
(Możecie wszystko na meila bo szkoda zaśmiecać wątek)

I jeszcze jedna bardzo ważna SPRAWA!!!!
JEST U MNIE ( w pracy)KILKA WORÓW KARMY I KARIMATY które trzeba koniecznie zabrać jak najszybciej !!!!
Na SGGW robia szlabany i nikt sie do mnie do pracy nie dostanie samochodem i to na dzniach ... więc plissss !!v
Niech ktoś po to przyjedzie

Posted

[quote name='Owieczka']Dajcie znać coz tymi smyczkami czy jeszcze są ?
I jeszcze jedna bardzo ważna SPRAWA!!!!
JEST U MNIE ( w pracy)KILKA WORÓW KARMY I KARIMATY które trzeba koniecznie zabrać jak najszybciej !!!!
Na SGGW robia szlabany i nikt sie do mnie do pracy nie dostanie samochodem i to na dzniach ... więc plissss !!v
Niech ktoś po to przyjedzie

Smyczki dzisiaj, a najdalej jutro zamówimy - tak żeby wyrobić się na najbliższy weekend...
Co do karmy - dokąd trzeba byłoby po nią podjechać... ?

Posted

Witokret napisał(a):
Smyczki dzisiaj, a najdalej jutro zamówimy - tak żeby wyrobić się na najbliższy weekend...
Co do karmy - dokąd trzeba byłoby po nią podjechać... ?

Ursynów Teren SGGW :roll: ul. Nowoursynowska 159
Jeszcze szlabanów nie ma ale jutro juz moga je zakładac :shake:
w zasadzie miały byc zakładane dzisiaj :mad: i co ja pocznę...?

Posted

[quote name='esperanza']Kochani potrzebujemy wsparcia!
Bardzo, bardzo prosimy o pomoc :placz:

Kochane, za daleko jestem, żeby pomóc naprawdę.
Moge jeszcze jakies pieniądze dorzucić - i to wszystko.
Czy na Tofika mogę na to samo konto co na szpital Keksika?

Posted

jayo napisał(a):
Owieczka, do ktorej mozna do Ciebie podjechac?
Musi byc dzis?

przeważnie jestem do 16 ale moge zostać dłużej :razz:
niekoniecznie dziś ale... jak założą szlabany ...??

Posted

Milady napisał(a):
Zrobiłam plakat Małej Mi i ZOrro. Komu podesłać?????
Myślę, ze najlepiej rozwiesić w lecznicach wet i w sklepach :))

poproszę wszelkie aktualne psie plakaty, jakie kto ma :)
jeśli byłby taki plakat z 2-3-4 psami na jednym, to taki najchętniej poproszę :)
mail na pw, do Milady zaraz piszę.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Czy jest jeszcze ten piękny długowłosy ONkowaty pies i jak się trzyma ?
A ta sunia kaukazka, taka wychudzona czy ciągle jest zamknięta w boksie ?

Sunia kaukazka też mi "leży na sercu"...
Już kiedyś widząc jej zdjęcia zwróciłam uwagę na to, że jest wyjątkowo chuda :-(

Posted

Basiaap można wpłacać na to samo konto, co na Keksika. Serdecznie dziękujemy.
Tofik na teraz na Gagarina kolegę ze schroniska z babeszjozą. Zapraszamy chętnych do odwiedzin :cool3:
Kochani w niedzielę 21.05 na Podzamczu będzie impreza, na ktorej zaprezentujemy się jako schronisko. Zapraszamy wszystkich dogomaniaków z rodzinami, znajomymi, no i psami oczywiście :razz:
Bedziemy prezentować psiaki, dlatego wszystkich opiekunów tymczasowych z ostrowiakami zapraszamy.

Posted

Dziewczyny, ponawiam prośbę - wszystkie aktualne portrety psiaków poproszę na maila asiako0@op.pl, zostało mało czasu żeby fotki wywołać, a chciałam zrobić ten album z "naszymi" psiakami na Dni SGGW i na 21 maja.

I wielka, wielka prośba do Witokretków, Jayo i Feli - pewna Pani (nauczycielka) zorganizowała już długi czas temu zbiórkę darów u siebie w szkole. Wszystko czeka w szkolnym magazynku, ale czekać długo nie może :oops: bo sa tam kasze, makarony, karma też chyba i dyrektor kręci już głową, że insekty im się tam zalęgną lub myszy przyjdą. Prócz tego są szmatki, koce itp. No i jeszcze u nauczycielki w domu jest sporo towaru.:cool3: Kobitka już kocno naciska, by to od niej zabrać.:oops: Kochane, może któraś z Was się z nią umówić na dzień jaki Wam odpowiada i zabrać rzeczy od niej i ze szkoły? Nr tel podam na pw.:modla:

A sierotki na Gagarina jutro odwiedzę. Powiedzcie tylko co im przywieźć - jakiejś karmy? Kocyki? Czy mają wszystko na miejscu?

Posted

[quote name='esperanza']Kochani w niedzielę 21.05 na Podzamczu będzie impreza, na ktorej zaprezentujemy się jako schronisko. Zapraszamy wszystkich dogomaniaków z rodzinami, znajomymi, no i psami oczywiście :razz:
Bedziemy prezentować psiaki, dlatego wszystkich opiekunów tymczasowych z ostrowiakami zapraszamy.
A coś więcej o tej imprezie? gdzie będzie, w jakich godzinach, kto organizuje, co tam będzie (poza prezentacją schroniska)? najlepiej jakby była strona internetowa tej imprezy :)
(na stronie schroniska w Ostrowi nie ma, na stronie imprez masowych nie ma)
Proszę o więcej informacji; jeśli to impreza otwarta (pewnie tak), to dodam ją do Wstępu Wolnego, a to oznacza reklamę czytaną przez ponad 2000 ludzi/rodzin :)

Posted

najlepiej byłoby, gdyby to było na stronie schroniska, ale jak widzę na stronie schroniska nie ma najświeższych aktualności, czyli - czy ktoś się nią na bieżąco zajmuje? jeśli nie, w takim wypadku strona imprezy i plakatów mogłaby powstać...

do WW już wrzuciłem obie imprezy.

Posted

Adopcja została przypisana niewłaściwej suni, ale ja nie potrafię tego zmienić :oops:
Zamiast przenieść Czarnuszkę, któraś z nas przeniosła Fifi. Problem w tym, ze obie czarne, tego samego wzrostu, tylko długością ogona się różnią :razz: