esperanza Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Kochani potrzebujemy wsparcia! Bardzo, bardzo prosimy o pomoc :placz: Quote
Owieczka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Do schronu będe mogła pojechać najwczesniej za ok 2 tyg. :shake: Do domu też narazie nic nie mogę wziąść ... :-( :cry: A moze jakieś akcje na allegro albo psiaki powstawiać ... ?? Gdzie ta sunia z małymi jest ?? Fotki jakies mi przeslijcie( z opisami psiakówi ich problemów) to meile przechodnie porobię :placz: :wallbash: esperanza jesli masz jakiś kontakt do organizatorów Majówki na SGGW to podaj ( moze mi się coś uda załatwić ) Dajcie znać coz tymi smyczkami czy jeszcze są ? Ja dopiero co po maluchu wracam do szeregów i nie wiem jeszcze co i jak. Napiszcie coś o LUCKYM bo może domek tymczasowy załatwię ... (Możecie wszystko na meila bo szkoda zaśmiecać wątek) I jeszcze jedna bardzo ważna SPRAWA!!!! JEST U MNIE ( w pracy)KILKA WORÓW KARMY I KARIMATY które trzeba koniecznie zabrać jak najszybciej !!!! Na SGGW robia szlabany i nikt sie do mnie do pracy nie dostanie samochodem i to na dzniach ... więc plissss !!v Niech ktoś po to przyjedzie Quote
Witokret Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Owieczka']Dajcie znać coz tymi smyczkami czy jeszcze są ? I jeszcze jedna bardzo ważna SPRAWA!!!! JEST U MNIE ( w pracy)KILKA WORÓW KARMY I KARIMATY które trzeba koniecznie zabrać jak najszybciej !!!! Na SGGW robia szlabany i nikt sie do mnie do pracy nie dostanie samochodem i to na dzniach ... więc plissss !!v Niech ktoś po to przyjedzie Smyczki dzisiaj, a najdalej jutro zamówimy - tak żeby wyrobić się na najbliższy weekend... Co do karmy - dokąd trzeba byłoby po nią podjechać... ? Quote
Owieczka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Witokret napisał(a):Smyczki dzisiaj, a najdalej jutro zamówimy - tak żeby wyrobić się na najbliższy weekend... Co do karmy - dokąd trzeba byłoby po nią podjechać... ? Ursynów Teren SGGW :roll: ul. Nowoursynowska 159 Jeszcze szlabanów nie ma ale jutro juz moga je zakładac :shake: w zasadzie miały byc zakładane dzisiaj :mad: i co ja pocznę...? Quote
Witokret Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Oj to na razie niestety odpadam z transportem... :shake: Quote
basiaap Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='esperanza']Kochani potrzebujemy wsparcia! Bardzo, bardzo prosimy o pomoc :placz: Kochane, za daleko jestem, żeby pomóc naprawdę. Moge jeszcze jakies pieniądze dorzucić - i to wszystko. Czy na Tofika mogę na to samo konto co na szpital Keksika? Quote
jayo Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Owieczka, do ktorej mozna do Ciebie podjechac? Musi byc dzis? Quote
Owieczka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 jayo napisał(a):Owieczka, do ktorej mozna do Ciebie podjechac? Musi byc dzis? przeważnie jestem do 16 ale moge zostać dłużej :razz: niekoniecznie dziś ale... jak założą szlabany ...?? Quote
jayo Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 dzis nie dam rady, moge podjechac jutro z samego rana daj mi tel na PW Quote
Legion23 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Milady napisał(a):Zrobiłam plakat Małej Mi i ZOrro. Komu podesłać????? Myślę, ze najlepiej rozwiesić w lecznicach wet i w sklepach :)) poproszę wszelkie aktualne psie plakaty, jakie kto ma :) jeśli byłby taki plakat z 2-3-4 psami na jednym, to taki najchętniej poproszę :) mail na pw, do Milady zaraz piszę. Quote
Agnieszka103 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 *Gajowa* napisał(a):Czy jest jeszcze ten piękny długowłosy ONkowaty pies i jak się trzyma ? A ta sunia kaukazka, taka wychudzona czy ciągle jest zamknięta w boksie ? Sunia kaukazka też mi "leży na sercu"... Już kiedyś widząc jej zdjęcia zwróciłam uwagę na to, że jest wyjątkowo chuda :-( Quote
esperanza Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Basiaap można wpłacać na to samo konto, co na Keksika. Serdecznie dziękujemy. Tofik na teraz na Gagarina kolegę ze schroniska z babeszjozą. Zapraszamy chętnych do odwiedzin :cool3: Kochani w niedzielę 21.05 na Podzamczu będzie impreza, na ktorej zaprezentujemy się jako schronisko. Zapraszamy wszystkich dogomaniaków z rodzinami, znajomymi, no i psami oczywiście :razz: Bedziemy prezentować psiaki, dlatego wszystkich opiekunów tymczasowych z ostrowiakami zapraszamy. Quote
AśkaK Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Dziewczyny, ponawiam prośbę - wszystkie aktualne portrety psiaków poproszę na maila asiako0@op.pl, zostało mało czasu żeby fotki wywołać, a chciałam zrobić ten album z "naszymi" psiakami na Dni SGGW i na 21 maja. I wielka, wielka prośba do Witokretków, Jayo i Feli - pewna Pani (nauczycielka) zorganizowała już długi czas temu zbiórkę darów u siebie w szkole. Wszystko czeka w szkolnym magazynku, ale czekać długo nie może :oops: bo sa tam kasze, makarony, karma też chyba i dyrektor kręci już głową, że insekty im się tam zalęgną lub myszy przyjdą. Prócz tego są szmatki, koce itp. No i jeszcze u nauczycielki w domu jest sporo towaru.:cool3: Kobitka już kocno naciska, by to od niej zabrać.:oops: Kochane, może któraś z Was się z nią umówić na dzień jaki Wam odpowiada i zabrać rzeczy od niej i ze szkoły? Nr tel podam na pw.:modla: A sierotki na Gagarina jutro odwiedzę. Powiedzcie tylko co im przywieźć - jakiejś karmy? Kocyki? Czy mają wszystko na miejscu? Quote
AśkaK Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Legion36, na SGGW wstęp wszędzie będzie bezpłatny!:p Śmiało rozsyłaj info gdzie możesz.;) DZIĘKI!!!:loveu: Quote
Legion23 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='esperanza']Kochani w niedzielę 21.05 na Podzamczu będzie impreza, na ktorej zaprezentujemy się jako schronisko. Zapraszamy wszystkich dogomaniaków z rodzinami, znajomymi, no i psami oczywiście :razz: Bedziemy prezentować psiaki, dlatego wszystkich opiekunów tymczasowych z ostrowiakami zapraszamy. A coś więcej o tej imprezie? gdzie będzie, w jakich godzinach, kto organizuje, co tam będzie (poza prezentacją schroniska)? najlepiej jakby była strona internetowa tej imprezy :) (na stronie schroniska w Ostrowi nie ma, na stronie imprez masowych nie ma) Proszę o więcej informacji; jeśli to impreza otwarta (pewnie tak), to dodam ją do Wstępu Wolnego, a to oznacza reklamę czytaną przez ponad 2000 ludzi/rodzin :) Quote
*Gajowa* Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Legion trochę więcej informacji o imprezie jest tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24899&page=10 Quote
Legion23 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 o, dzięki Ci bardzo, już sobie kopiuję do WW co trzeba :) Quote
Magdarynka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Mogę zrobić stronę informacyjną imprezy. Mogą tam też być linki do plakatów ostrowskich psiaków. W razie czego poproszę o sygnał na pw :) Quote
Legion23 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 najlepiej byłoby, gdyby to było na stronie schroniska, ale jak widzę na stronie schroniska nie ma najświeższych aktualności, czyli - czy ktoś się nią na bieżąco zajmuje? jeśli nie, w takim wypadku strona imprezy i plakatów mogłaby powstać... do WW już wrzuciłem obie imprezy. Quote
esperanza Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Legion info o imprezie na SGGW jest tu: http://dnisggw.sggw.pl/ O imprezie z okazji Tygodnia Wegetarianizmu jest tutaj: http://www.wegetydzien.pl/ Niestety z aktualizacjami strony schronsiak jest czasem problem- brak czasu, bo robimy to same z Felą, za to psy do adopcji są tam aktualne :razz: AsiuK najwięcej fotek aktualnych mają Fela, Jayo i Witokret. To co mam ja, prześlę zaraz. Quote
Magdarynka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='esperanza']Niestety z aktualizacjami strony schronsiak jest czasem problem- brak czasu, bo robimy to same z Felą, za to psy do adopcji są tam aktualne :razz: AsiuK najwięcej fotek aktualnych mają Fela, Jayo i Witokret. To co mam ja, prześlę zaraz. Yyy... to ja tak przy okazji... http://ostrow.schronisko.net/adoptowany610.html Z aktualizacją strony też mogę pomóc... Quote
esperanza Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Adopcja została przypisana niewłaściwej suni, ale ja nie potrafię tego zmienić :oops: Zamiast przenieść Czarnuszkę, któraś z nas przeniosła Fifi. Problem w tym, ze obie czarne, tego samego wzrostu, tylko długością ogona się różnią :razz: Quote
Magdarynka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 A tu nie chodzi o Lusię, którą zatrzymała na zawsze AśkaK? Ona ma rudego psiaka... Tu jest wątek Lusi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20906 Quote
Recommended Posts