Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

aaa tym o Amorze tym :)
Jezu, ja już nie kojarzę...:(
Amor to taki pies w typie bordera, bardzo energiczny i niewybiegany, potrzebuje człowieka który będzie z nim spacerował i szalał do upadłego :) nie hował się z kotami, więc moze być różnie:/ Samotność znosi dobrze, znaczy nie niszczy;).

Posted

[quote name='idusiek']kooosiek a Ty nie dałabyś sie przekonać?

Przykro mi, ale nie ma szans... Mój Rozmaryn nie każdego psa w domu akceptuje, Barda nie zaakceptował i musieli być cały czas rozdzieleni. Ja bym się jeszcze przemęczyła, gdyby nikt inny się nie znalazł, ale nie mieszkam sama :roll:

A pisałaś do tych osób, które podałam tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/17010-OstrA-w-mazowiecka-350-psA-w-przepeA-nienie-prosimyo-pomoc-w-adopcjach-str-1344?p=14311913&viewfull=1#post14311913 ? Trochę ich jest, może ktoś się skusi :)

Posted

tak, przylączam się do prośby, albowiem nie mamy nikogo w tamtej okolicy- chodzi o dom dla Rexa.
POSZUKIWANY/POSZUKIWANA OSOBA MIESZKAJĄCA NIEDALEKO ALBO W/NA CHOSZCZÓWCE

Grójcowy domek się wypisał....

Posted

Na mapie dogo :razz: Swoją drogą, strasznie pomocne to to jest, ja sama osobiście osoby, które mogą zrobić wizytę, znam tylko w Warszawie, a tam są ludzie z całej Polski :)

Posted

Pamiętacie Słomeczkę?

o tak panna teraz wyglada !
i zmieniła imię na Pchełka ;)

i opis:
Pchełka była już trzema łapkami na tamtym świecie. Wystarczy spojrzeć na zdjęcia - mówią więcej niż słowa. A i tak nie oddają do końca tego, w jakim stanie była sunia, gdy trafiła do schroniska.
Od miesiąca jest pod naszą opieką. Zmieniła się bardzo - to także widać na zdjęciach. Już nie jest tak upiornie chuda. Zaufała człowiekowi, uwielbia jego ręce i kolana. Pilnuje swojego miejsca w domowym hoteliku - czyli poduszki w łóżku :-)
Jest malutką, młodą suczką, ma mniej więcej 2-3 lata.To krucha, bardzo delikatna istota. Bardzo baliśmy się, że nie uda się jej uratować. Baliśmy się też, że po tym, co ją spotkało, nie będzi się już umiała po psiemu cieszyć życiem. Na szczęście jednak Pchełka powoli odzyskuje i zdrowie, i radość życia. Czeka na dom najlepszy w Układzie Warszawskim.:cool3: