zuzlikowa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 idusiek napisał(a):zuzlikowa wiem, siedze przeciez na wątku. Stowarzyszenie powinno się nium zająć, było jego opiekunem do momentu adopcji. esperanza juz jest na wątku. ...to raczej do innych cioteczek zaproszenie! Mam nadzieję,że skuteczne... Quote
idusiek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Wczoraj do domu pojechała Mela a przybył ( prawie na chwilę bo domowy ) malamut. Znalazłam dzisiaj jego właściciela- tylko ,ze on oświadczył, że psa nie chce, bo uciekł mu juz 3 raz i ma dosyć i niech sobie w tym hoteliku zostaje... :( Stan liczbowy psów- zachowany..... Quote
dzodzo Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 pod koniec zeszlego roku Nadzieja Dobermana zabierala od Was dobeczkę Keję, mam nadzieje ze ja pamiętacie ciotki;)-malutka dzis ma powazną operację majaca na celu przywrocenie sprawnosci w łapce-nie wiadomo czy wogole bedzie to możliwe ale trzymam kciuki mocno byc moze niedługo bedzie biegała i skakala radosnie znowu a oto i Keja : Quote
idusiek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 piękna dziewczynka ! wiem ,ze jest u Was - widziałam ją na stronie netowej dobków. A co w koncu z tą łapką? to nie był chwilowy uraz ?:( Quote
dzodzo Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 nie to jest bardzo silny stan zapalny, musi byc operacja i wlasnie dzis sie odbywa Quote
gameta Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 idusiek napisał(a):Pilnie poszukuję osoby z Elbląga, która sprawdzi domek dla Doriana. Z Elbląga są Charly i Basia0607 - obie mają na mnie focha, więc ja ich nie poproszę ale Tobie nie powinny odmówić ;) Quote
idusiek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 do Charly juz pisałam - na razie cicho sza :( Quote
idusiek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 milusińska Pannica, ona juz sie w schronie tak kleiła do nas :( Ja lubię dobki, sama mam dobkę zganrniętą z lasu ;) Quote
idusiek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 tak, juz mam, basia0607 nam pomoże ;) ale dzięki za pamięć ;) Quote
dzodzo Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 idusiek napisał(a):piękna dziewczynka ! wiem ,ze jest u Was - widziałam ją na stronie netowej dobków. A co w koncu z tą łapką? to nie był chwilowy uraz ?:( Keja zniosła dobrze operacje nigdy jednak nie bedzie ruszała nogą tak jak zdrowy pies, niestety. Ale zobaczmy jak to bedzie... Jutro wychodzi z kliniki, to byla bardzo skomplikowana operacja. To nie było stare złamanie, okazało się , że to było wykręcenie stawu łopatki/ramienia /barku na pewno bedzie lepiej ale nigdy nie bedzie w pełni sprawna niestety... Quote
idusiek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 o jej :/ wykręcenie? A pies moze sobie to tak sam skręcic czy jej ktoś pomógł? :/ Quote
dzodzo Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 tego sie pewnie nie dowiemy juz, moze jakis samochod ja potracil a moze ktos jej pomogł? w kazdym razie bedzie jej teraz troszke lzej chodzic i na pewno jakis domek sie zakocha na zaboj;) Quote
LadyBell Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 matko... obejrzałam album ze zdjęciami z ostatniej Wasdzej wizycie w schronie i jestem przerażona.. Prosiłabym o parę info o: Tym dalmatynku ( skąd u licha taki śliczny "rasowiec" w schronie!:crazyeye:) Jednak ta śliczna mini jamniczka totalnie szokuje :-(.Zabrałyście ją? W jakim jest stanie? A ta haszczka? ooo... i moja ulubienica schroniskowa... schudła chyba sporo :( myślałam że już ktoś ją wziął.. przecież jest śliczna.. ogłaszam dalej. Quote
idusiek Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ja dopiero wrócilam doma i albumu jeszcze nie widziałam nawet ;) Zabrane 2 szczeniaki, jamniczka i takei cus kudłatego czego na zdjeciach ni ma. Quote
idusiek Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 wczoraj przyjechały: jamniczka, ledwo ciepła :( Znaleziona na działkach ze swoimi szczeniakami- zamarzniętymi... Wzoraj pod lampą i kroplówką, dzis się podnosi i je jak szalona. 2 szzerniory to Czikita, zdjęcia drugiej pózniej, bo jeszcze nie mam i nieduża kudłatka - Strucla, gryziona na maxa przez inne psy: Quote
idusiek Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 wczoraj przyjechały: jamniczka, ledwo ciepła :( Znaleziona na działkach ze swoimi szczeniakami- zamarzniętymi... Wzoraj pod lampą i kroplówką, dzis się podnosi i je jak szalona. 2 szzerniory to Czikita, zdjęcia drugiej pózniej, bo jeszcze nie mam i nieduża kudłatka - Strucla, gryziona na maxa przez inne psy: oto Quote
idusiek Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 młody chłopak wyżeł: pies bez ANI JEDNEGO zęba a niestary- w schronie padnie z głodu... piękny kropkowaniec ! 3 letni onek : haszczka z cieczką... i kolejny onek, piękny! ma coś z łapami nieduze sznaucerowate, pogryzione przez psy, nie dało się dotknąć :(: ok 2 letni rottek, przesympatyczny i wiele wiele innych- czeka na naszą pomoc ! Ciotki i wujowie , help ! :placz: Quote
beka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Bedę potrzebowała jej zdjęcia tylko ładne.... Quote
idusiek Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 czyje zdjecia? Kudłata to Strucla, jest w schronie juz od wakacji 2009, gryziona przez psy. Zdjecia fajne, będą później jak mała trochę dojdzie do się. Quote
Recommended Posts