Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

no, to chyba mogę oficjalnie napisac...

Shila ma dom ! :multi::multi::multi:

Przygarneła ją pani z Wilanowa z apartamentu, bo chciała mieć przyjaciółkę a Shila jest psem któremu niewiele brakuje a zacznie mówić - i się dobrały:)
Adopcje koordnowała ciotka Fela.

Posted

a wizyta u ludzi Fifi wypadła bardzo dobrze i dziewczynka jedzie do domu w Krakowie w ten weekend ;)
Ciotka auraa - pakuj powoli plecaczek Fifulca., bo długo u Cię miejsca nie zagrzeje ;)

Posted

no własnie cholercia jakby się udało, to by pojechała jutro, ale wyłączyli telefon i nie mamy sie jak z nimi skontaktować ( koleżanka jedzie jutro do Krakowa i mogłaby ją podrzucić :/).
Planowany termn- niedziela, ale jeszcze się zgadamy ;)

Posted

Fifulec pojechała!Jak zwykle musiałam się rano wypłakać:-(. Ludzie będą mieli z niej pociechę. To posłuszna i kochana sunia. Oczywiście trzeba nad nią popracować jak nad każdym szczeniakiem.

Posted

I Shila i Fifi w domach? Bardzo się cieszę :)

Tylko szkoda, że astkowi się nie udało :(

Gdybyście miały jakieś jeszcze sensowne odpowiedzi na ogłoszenia Fifi, to przekażcie je proszę do mnie, bo mam jeszcze trzy sznupkowate szczyle :(

Posted

a my tez mamy jeszcze jednego kudłacza ;)

Tak, Fifi dojechała jakąś godzinę temu. pani popłakała się jak ją zobaczyła - ze taka mała, chuda i biedna. Bo ona niestety taka była....

Co do Shili- temat niepewny, pani nie do konca sobie radzi, chyba za wczesnie sie ucieszylismy :(

Ladybell, to 2 chłopaki , ten i Śnieżek- na razie cały czas w lecznicy ale juz w duzo lepszym stanie niż tydzien temu. Miejmy nadzieję, ze juz nic im się nie stanie. Ich siostrzyczka niestety odeszła :(

Posted

przed chwilą rozmawiałam z Panią Fifi. Wszyscy są w małej zakochani i uważają że jest wspaniała i w ogóle naj, naj.................Idą z nią dziś do weterynarza.
Przesłałam idzie nr. telefonów zainteresowanych Fifi lub jakimś innym szczylem.

Posted

Pinka była w szpitaliku, prawda? nie było jej tam dzisiaj a zapomniałam zapytać czy przeniesiona czy co...

Dzisiaj przyjechało z nami 6 psów- 3 maluchy, onka Aronka, Chrupcio po wypadku i chory rudy pies
Tego ostatniego juz nie ma. odszedł po godzinie :(

............
Snieżek nadal słabiutki, ale machał do mnie dzis ogonkiem,więc mam nadzieję ze chłopak walczy i mu sie uda. Jego brat moze juz szukać DT.
............

Wczoraj do nowego domu pojechał Miłek a dzis Mamba.