Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

''(...) [FONT=Verdana]troszkę malutka ta suczka (ale zgadzam się wygląda jak kupka nieszczęścia), a czy cos o niej wiemy, czy umie chodzic na smyczy, czy była u weterynarza (czy jest zdrowa), ile ma mniej więcej lat), będę wdzięczna za informacje''

Chodzi o tą rudą sunie,co płacze i chce wyjść zza krat
[/FONT]

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

o laboga, niewiele wiem :/, nie wiem czy umie chodzic na smyczy,bo jej nie wyprowadzałam. zdrowa raczej jest, bo na chorą nie wyglada, ale u weta nie była- jest w schronie przeciez. Widocznej choroby nie ma. Młoda- max 2 lata ma albo i mniej po zębach.

Posted

Do pani zainteresowanej adopcją suni w typie labka wysłałam zdjęcie tej suni. Jeżeli będzie zainteresowana nią to do kogo podać kontakt - idusiek do Ciebie? :lol:

Posted

paros napisał(a):
Do pani zainteresowanej adopcją suni w typie labka wysłałam zdjęcie tej suni. Jeżeli będzie zainteresowana nią to do kogo podać kontakt - idusiek do Ciebie? :lol:

:) To chyba o mnie chodzi :)
Do końca przyszłego tygodnia jestem poza domem i mam kiepski kontakt ze światem (niet neta) :angryy:.
Dlatego dopiero dzisiaj przeczytałam maila od paros.
Proszę, podrzućcie mi na PW lub maila garść informacji o tej dziewczynce (charakter, ew. problemy zdrowotne). Straszna z niej chudzinka - może potrzebne jakieś wsparcie finansowe (żywieniowe)?

Posted

a ja odesłałam.
sunię trzeba zabierac już, o sterylce pogadamy jak już nie będzie szkieletem.
nie mamy możliwości " poprawić" jej w schronie a szczerze mówiąc nie wiem ile jeszcze wytrzyma w takim stanie :(

Posted

to chłopak, pierdoła, non stop gryziony przez inne w boksie ( ale nie ma miejsca zeby go przesadzic :()

i zajefajna ,młoda dziewczynka:

więcej info po kliknięciu na zdjęcie psa