auraa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Moje ukłony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool2: Quote
mgie Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 http://psyniczyje.jalbum.net/30-12-2009%20I/slides/DSCF2449.JPG Przesłałam zdjęcia tej suni pewniej rodzinie,która zainteresowała się Gwiazdka. Szukają [FONT=Verdana]średniej/dużej suni w wieku do ok. 2 lat. Musi tolerowac koty i dzieci (nastoletnie).Dom z ogrodem Myślę,że się spodoba :) [/FONT] Quote
idusiek Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dzieci na pewno z kotami to nie mam pojęcia. Fajna jest i straszna płaczka, nie chce tam bardzo byc i robi wszystko zeby się wydostać, zeby człowieka dotknać:( Quote
LadyBell Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 A jak tam Stiwi sobie radzi z kotami?? i co z Felą? już w nowym domu czy nadal czeka? Quote
E-S Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dziewczyny jeśli macie niewielkie gabarytowo i wagowo psy w schronisku, na DT czy w hoteliku - to wrzućcie je na MIKROPSY w potrzebie: http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie Ewa Quote
LadyBell Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Z tego co Idusiek pisała to Fruzia w lecznicy w Wawie jest.. Quote
Onaa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Bo dostałam zapytanie o nią. Z tego ogłoszenia: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-5kg-psiego-szczescia-FRUZI-poszukuje-domu-W0QQAdIdZ177333508 I nie wiem co napisać :roll:. Quote
LadyBell Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 z tego co widzę to Idusiek nie ma teraz na dogo więc może podaj ludziom nr tel do niej? ona najlepiej się chyba orientuje. Quote
idusiek Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 jest w DT pod Warszawą, ma się świetnie, mały wulkan energi,któy cały czas sie cieszy i chce bawić, uwielbia ludzi, trochę boi się dworu i smyczy, domowa i nakolankowa :) widziałam ją wczoraj i dzis- wstawię foty wieczorem ;) Quote
idusiek Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 album z NOWYMI zdjęciami 15 naszych podopiecznych - cioteczki proszę obranie sobie fot do ogłoszeń. Duuuuzo ich mamy, wybrałam te najlepsze. Uprasza się cioteczki o dopytywanie, robienie ogłoszeń i promowanie, bo same nie damy rady... Ogromne Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :loveu: W kolejnosci zdjecia przedstawiają: Ogonka, Jancia, Norkę, Williama, Nero, Hankę, Stiwiego, Fridę, Fifi( Fruzię), 3 są Felixa - od jamora , potem kawałek Muchy w samochodzie przylepiającej się do ciotki Feli , Shili, Benedykta, Muchy, Ofy, Kangurka i Dody - od ronji. Quote
LadyBell Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 tak jest Idusiek! za ogłoszenia wezmę się ostro jutro, zdjęcia częściowo już dziś pozmieniam. WSZYSTKIE PSIACZKI SĄ CUDNE!! Czy jeden z Onków to Stiwi? Myślałam że on już w nowym domku jest...? Quote
idusiek Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Bo był, ale mówiłam,ze z kotami sytuacja jest mocno niepewna i wykrakałam ... slinił się do kotów tak, że ani nie jadł ani nie spał ani nic- tylko KOTY KOTY KOTY, ZJEŚC ZJEŚĆ, ZJEŚĆ... :( i wrócił w Sylwestra ... Quote
Owieczka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Wklejam ogłoszenie moze do Was dotarł taki Zaginął pies rasy Bernardyn. Pies jest duży, ma brązowo-białą sierść, jest łagodny. Zaginął w Sylwestra na terenie Stacja-Rzekuń z byłego sklepu Zielony Market w Rzekuniu. Tęskni za nim dziecko. Wszystkie osoby, które posiadają informacje o tym psie proszę o kontakt. Za znalezienie jest nagroda. Tel. 0-29 761 78 41 510 183 630 Quote
koosiek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 A Fela? Jedzie do tego nowego domu? Kurde, na nic czasu ostatnio nie mam, chciałam poodświeżać ogłoszenia i nie mam kiedy :roll: I tej rudej suni też jeszcze nie zdążyłam zrobić :roll: http://psyniczyje.jalbum.net/30-12-2009%20I/slides/DSCF2406.JPG Śliczna jest ta sunia :loveu: Normalnie kopia Goldiego z Szydłowca :loveu: http://psyniczyje.jalbum.net/30-12-2009%20I/slides/DSCF2640.JPG A można trochę więcej info o tym przystojniaku? ;) Na stronie chyba jeszcze go nie ma? A tak w ogóle, to było może ostatnio jakieś zapytanie o Benedykta? Quote
idusiek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 nie było, nikt nie chce Benia :( O chłopaku nie wiem za dużo. teraz dziewczyny musimy się skoncentrowac na naszych psach, bo mamy ich ...28 - niedługo chyba pojdziemy z torbami jak adopcje nie ruszą, bo tylko zciągamy a nie oddajemy :( Quote
idusiek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 koosiek- tu masz album z NOWYMI zdjęciami 15 naszych podopiecznych - Ogromnie proszę o ogłoszenia dla nich :oops::oops::oops: W kolejnosci zdjecia przedstawiają: Ogonka, Jancia, Norkę, Williama, Nero, Hankę, Stiwiego, Fridę, Fifi( Fruzię), 3 są Felixa - od jamora , potem kawałek Muchy w samochodzie przylepiającej się do ciotki Feli , Shili, Benedykta, Muchy, Ofy, Kangurka i Dody - od ronji. Quote
Onaa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jest takie ogłoszenie w dziale Przygarnę psa: http://www.dogomania.pl/threads/176816-Sprawdzony-dom-dla-A-redniej-suni-1-5-roku-do-3-lat Quote
LadyBell Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 za ogłoszenia się już biorę. Miałam też pytanie o Stiwiego i Ogona. Pani ma 6 letniego synka i 1,5 roczną sunię ( po przeżyciach) I tu jej pytanie: czy w/w psy nadają się do domu z dzieckiem/ innym psem. Dowiem się jeszcze jak wygląda sprawa sterylki suni tej Pani i ew. odeślę ją do Ciebie lub Feli. Ile może ważyć Fifi? Dogaduje się z innymi psami? Quote
idusiek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Fif waży niecałe 6 kg.dogaduje sie z innymi psami ale jest małą zazdrośnicą ;) co do Stiwiego i Ogonka- odsyłaj do nas - z nimi sprawa lekka nie jest ;) Quote
LadyBell Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Hanka: warszawa.gumtree.pl petsy.pl ale.gratka.pl adopcjapsa.pl adopcjepsow.org animalia.pl kupiepsa.pl Nero: warszawa.gumtree.pl petsy.pl ale.gratka.pl adopcjapsa.pl e-zwierzak.pl animalia.pl kupiepsa.pl Fifi warszawa.gumtree.pl petsy.pl animalia.pl adopcjapsa.pl ale.gratka.pl kupiepsa.pl Norka: warszawa.gumtree.pl adopcjapsa.pl animalia.pl petsy.pl ale.gratka.pl kupiepsa.pl Stiwi: warszawa.gumtree.pl adopcjapsa.pl ale.gratka.pl kupiepsa.pl Ogonek: warszawa.gumtree.pl Quote
Recommended Posts