Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

Idusiek mam do Ciebie pare pytań dot Blanki:
[FONT=Arial]- jakie jest jej usposobienie w stosunku do innych psów i kotów?[/FONT]
[FONT=Arial]- jak zachowuje się poza kojcem, czy ucieka?[/FONT]
[FONT=Arial]- czy jest wysterylizowana? Warunkiem adopcji?
[/FONT]- toleruje inne zwierzęta?
[FONT=Arial]- jak znosi podróż? Czy wytrzyma jazdę na śląsk ( ok 3 godz)?[/FONT]

[FONT=Arial]To przykładowe pytania jakie ludzie zadają. Zainteresowanie jest. Będę wdzięczna za odp.
[/FONT]

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]- jakie jest jej usposobienie w stosunku do innych psów i kotów?- psy ok, koty nie wiem
- jak zachowuje się poza kojcem, czy ucieka?- była przerażona, nie ruszała się z miejsca[/FONT]
[FONT=Arial]- czy jest wysterylizowana? Warunkiem adopcji?- nie jest, ale warunek
[/FONT]- toleruje inne zwierzęta?- tak, psy
[FONT=Arial]- jak znosi podróż? Czy wytrzyma jazdę na śląsk ( ok 3 godz)?- nie wiem, jechala w klatce schroniskowej, nie byłam przy tym.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]a przypadkiem nie chodzi o Chorzów?:)[/FONT]

Posted

dzięki za odpowiedź. W miarę możliwości odpowiem ludziom jak nie dam rady naśle ich na Ciebie :eviltong::evil_lol:

Nie, akurat w tym przypadku chodziło o Góry Tarnowskie. A ktoś już się zgłaszał chętny??

Posted

tak, s wstpnie chętni ludzie, ale się zobaczy co z tego wyjdzie ;)

przybyły nam nowe psiaki ...

[FONT=Arial Black]21. Nela ( DT Gajowa)
[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[FONT=Arial Black]22. Ofa ( Hotel Teresin )[/FONT]
[FONT=Arial Black]23. Blanka (Hotel Teresin )[/FONT]

Posted

O, Ofa w hotelu :) Ona ma cały czas u mnie ogłoszenia, cały czas je odświeżam. A Nela jest bardzo podobna do Meggi z Szydłowca, która niedawno od Gajowej powędrowała do nowego domku :) Nela też jest pod opieką E. DEREK?

Posted

ciotki ,trzymać kciuki za 2 psiny, które dzisiaj powędrowały do nowych domków:

BLANKA do CHORZOWA !- państwo kontaktowali się ze mną w Wigilię i tak się zaczeło :) a dzisiaj przyjechali po sunieczkę i wypytani dokładnie przez Felę pojechali szczęśliwie do nowego domku. Mieli setera przez kilkanaście lat, Blanką są oczarowani, a ona nimi, bo juz nie spuszcza z nich wzroku ;)
STIWI do MARYSINA ! - pojechał dzisiaj , do towarzystwa ma 4 koty ( o tu trzymac kciuki za dogadanie mimo jego ułomności lekkiej...) i Bezkę, która również była naszą podopieczną. Adopcję i zapoznanie z nowym domem koordynowały dzisiaj Fela i Krysia.

...................

i przy okazji wazne pytanie- kogo znamy z ZABRZA? potrzebna przdadopcyjna dla naszej astki Feli.

Posted

przyjechała do nas na dzien przed Wigilią, w Wigilię zadzwoni do mnie Ci ludzie a dzisiaj po nią przyjechali i Blanka grzeje tyłek przez TV w Chorzowie :)
Felerek i Niusia nadal czekają. nie sciągaj ;)

Posted

idusiek napisał(a):

ale to sonikowa napisała...skad tu Finnetta?

Ogryzek od Biafry właśnie znalazł dom w Zabrzu ... więc zapytałam się na wątku,czy mogą kogoś polecić,
Finnetta zaproponowała Mysię ;)

Posted

idusiek napisał(a):
juz do niej napisałam i do halbiny tez ;)
Dziex ciotki, chodzi o Felę więc sprawa poważna ;)

ale to sonikowa napisała...skad tu Finnetta?

Ja myślę - a mam nadzieję, że Finetta się nie obrazi - że my tak wspólnie duchem, choć ciałem osobno ;-)
Ja napisałama tutaj, a Finetta na wątku Ogryzka ;-)

Posted

idusiek napisał(a):
ciotki ,trzymać kciuki za 2 psiny, które dzisiaj powędrowały do nowych domków:

BLANKA do CHORZOWA !- państwo kontaktowali się ze mną w Wigilię i tak się zaczeło :) a dzisiaj przyjechali po sunieczkę i wypytani dokładnie przez Felę pojechali szczęśliwie do nowego domku. Mieli setera przez kilkanaście lat, Blanką są oczarowani, a ona nimi, bo juz nie spuszcza z nich wzroku ;)
STIWI do MARYSINA ! - pojechał dzisiaj , do towarzystwa ma 4 koty ( o tu trzymac kciuki za dogadanie mimo jego ułomności lekkiej...) i Bezkę, która również była naszą podopieczną. Adopcję i zapoznanie z nowym domem koordynowały dzisiaj Fela i Krysia.

Świetnie! Bardzo się cieszę ,że się Blance udało:bigcool:
A za Stiwiego mocno trzymam kciuki!

I prosiłabym o więcej info o Neli to strzele jej parę ogłoszeń.

Posted

Przejrzałam ostatnie zdjęcia ze schronu...
http://psyniczyje.jalbum.net/30-12-2009%20I/slides/DSCF2770.html - Czy to trąbka.....?:???:

Co to za jamnikowate stworzonko? Chętnie go poogłaszam..
http://psyniczyje.jalbum.net/30-12-2009%20I/slides/DSCF3061.html

A to biedactwo? wygląda na szczeniaka... przydałoby się go umieścić w DT, żeby choć trochę doszedł do normy nim zacznie się szukać mu domku...
http://psyniczyje.jalbum.net/30-12-2009%20I/slides/DSCF3167.html