Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Ida co z Lenką?? Bo są chętni na adopcję. Bardzo zależy im na zobaczeniu suni i to jak najszybciej. Kilka dni temu zdechła im chyba 11 letnia sunia do której ich 21 letnia córka była bardzo przywiązana. Czy mogę ją przekierować do Ciebie żebyś się z niemi jakoś skontaktowała czy dać bezpośrednio nr do dt??

Posted

daj numer bezposrednio do DT, bo MAgda zajmuje sie jej adopcją.
Lenka ma problem- nienawidzi zostawać sama, niestety ze strachu niszczy trochę :/
Trzeba ludzi o tym uprzedzić no i pojść do jakiegoś psiego maga, zeby pomógł jezeli dojdzie do adopcji.

Posted

Czy wiadomo coś w prawie Lenki?? Do Magdy ktoś się odzywał? wiesz może??

MAM JESZCZE JEDNĄ INFORMACJĘ!!

napisała do mnie Pani w sprawie STIWIEGO. Jest chętna do adopcji, jednakże mieszka w Łodzi w 40m2 mieszkaniu. Kocha zwierzęta i myślę że będzie starała się dać psu dużo miłości i cierpliwości.
Co myślicie o takiej propozycji??:cool3:

ps. więcej info o tej Pani dostanę później.

Posted

A więc tak. Dowiedziałam się nie co więcej o tej Pani,ale......

mieszka w ok.40m2 z 17 letnim synem w Łodzi. W domu ma ( i tu uwaga) : króliki w klatce, ostatnio przybłąkanego kotka i kanarki. Z maili wnioskuje że bardzo bardzo kocha zwierzęta i bardzo chciałaby przygarnąć każdą bidę, ale mam nieco wątpliwości czy niewidomy pies i zgraja małych zwierzaków będą szły ze sobą w parze w małym mieszkaniu...

szkoda bo ucieszyła mnie wiadomość że komuś się Stiwuś spodobał...

Posted

LadyBell napisał(a):
A więc tak. Dowiedziałam się nie co więcej o tej Pani,ale......

mieszka w ok.40m2 z 17 letnim synem w Łodzi. W domu ma ( i tu uwaga) : króliki w klatce, ostatnio przybłąkanego kotka i kanarki. Z maili wnioskuje że bardzo bardzo kocha zwierzęta i bardzo chciałaby przygarnąć każdą bidę, ale mam nieco wątpliwości czy niewidomy pies i zgraja małych zwierzaków będą szły ze sobą w parze w małym mieszkaniu...

szkoda bo ucieszyła mnie wiadomość że komuś się Stiwuś spodobał...

Trzeba odpuścić - śmierdzi na kilometr ;/ Później się okazuje, że do żarcia to chappy albo i gorzej, a leczyć nie ma za co :(

Posted

gameta , wiem wiem ale to smutne że tylko "takich" ludzi porusza ten wspaniały niewidomy ONek...

kobieta nawet fajnie i miło opisywała swoją miłość do zwierząt i niewykluczone że jedynym powodem dla którego ma właśnie takie a nie inne warunki są pieniądze...no ale nie możemy narażać zdrowia naszych podopiecznych... trzeba wierzyć że jednak Stiwi znajdzie dom jeszcze prze świętami...

Posted

kochane, ale odpuśćcie sobie te dskusje, bo Stiwi źle reaguje na małę stworzenia inne niż psy.
Na koty skacze, myśle ze to samo byłoby z królikami i kanarkami i kotkami w domu 40m2.
Tu byłaby jatka, uwierzcie.

Psiak jest wspaniały, ale takich piedołek małych nie lubi i już.

co do maili- LadyBell, ja wiem żeś młoda - ale nie podniecaj się tak kazdym mailem, bo zawału dostaniesz w końcu :)

Z 90 % takich maili nic nie wychodzi, jak na jaw wychodzą FAKTY a nie tylko słowo pisane " och jak ja bym chciala pieska" , taka niestety jest okrutna prawda. Poza tym ja wolę jak ludzie dzwonią - smsy i maile dla mnie nic nie znaczą niestety.

Mnie do furii doprowadzają maile i o zgrozo - smsy! - typu: "Chciałabym tego pieska. Gdzie mozna go odebrac albo dowiezcie mi go do ..." A juz w ogole najlepsze jest jak ludzie do mnie piszą albo dzwonia a nie wiedzą jak sie pies nazywa.... :/
eeeee

No nic. Szukamy dalej.

Tym bardziej, że od soboty mamy 3 kolejne maluchy do oddania, przywiezione ze schronu.