Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

Uaktualniłam wszystkim psiaczkom (tj. Basia, Pusia, Merry, Miłek, Ruletka) ogłoszenia na gumtree, bo tkwiły na 20/30 stronach.. teraz wszystkie są w pierwszej 10. Niestey spadają coraz niżej w diametralnym tempie,więc za dwa/trzy dni znowu będę uaktualniać...

Toto chyba nie ma jeszcze swoich ogłoszeń nie? Bo zaczęłam mu robić. Macie może jeszcze jakieś jego zdjęcia oprócz tych dwóch na allegro??

Toto:

warszawa.gumtree.pl
Adopcjapsa.pl
Ale.gratka.pl
Pineska.pl

Funia:

warszawa.gumtree.pl
Adopcjapsa.pl
Petsy.pl
Pineska.pl
Kupiepsa.pl
Pies.pl
Ale.gratka.pl
Morusek.pl
Animalia.pl

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

tak mgie, juz odpowiadam: Żwirek, Zołza i Gusia mają już domki. Gusia pojechała w sobotę do Gdańska, Żwirek pojechal do domciu prosto z lecznicy po tym jak zakonczyl leczenie a Zolza też ( do Zielonki chyba z tego co pamietam :oops: ).

Teraz mamy nowe małe na stanie- 3 beżowe laski ( 2 bezki, Psotkę) i 2 chłopakaków :beżowego Kefira i czarnego Bruma i Pynię - któa będzie gigantem po mamusi prawie rottce.

Fela wstawi może póżniej zdjęcia ;)

Posted

[quote name='idusiek']tak mgie, juz odpowiadam: Żwirek, Zołza i Gusia mają już domki. Gusia pojechała w sobotę do Gdańska, Żwirek pojechal do domciu prosto z lecznicy po tym jak zakonczyl leczenie a Zolza też ( do Zielonki chyba z tego co pamietam :oops: ).

A no to super!

Posted

Mam pytanie dot. Pusi:
czy ona nadal przebywa w hoteliku w Otrębusach?
Jest zaszczepiona?
Ile ma dokładnie lat??

Bo dostałam zapytanie w jej sprawie..

Nadaje się już wogóle do adopcji czy nadal jest tak strasznie lękliwa??

Posted

Pusia miała jechac do domu, ale niestety obwarczała ludzi i na razie to oni będa przyjeżdzać do niej.To taki nasz dzikusek, ktróy potrzebuje czasu, przekonania i spokoju- bez pośpiechu.
Pusia nadaje się do adopcji, ma około 2 latek, jest zaszczepiona,przebywa w Otrębbusach ;) LadyBell...a jak nie ona ( bo zainteresowani są, jak sie nie wycofają i Pusia się przekona ,to znajdzie domek) - to moze Ruletka?:p

Posted

Dobranoc ciotki... ogromne dzieki za pomoc :calus:
Ja tez padam na twarz...bylam na spotkaniu z pania co nam przekazala rzeczy na bazarki, zrobiłam plakat dla szkoły w Siedlcach o zbiórce dla schronu, popisałam kupę maili, uaktualniłam listę, obdzwoniłam nowe domy ( od wczoraj Funia, od dzisiaj Baryłka vel Kropka ), załatwiam przyjazd psów - bo kolejne 3 stoją w kolejce do DT...:sadCyber:, zrobiłam zdjęcia rzeczom na bazarek ...i juz nie wiem jak się nazywam :niewiem:

[CENTER]:multi:OD WCZORAJ FUNIA SIEDZI W NOWYM DOMU,
A OD DZISIAJ BARYLKA VEL KROPKA :multi:[/CENTER]

Posted

uaktualniłam stronę schroniskową o nasze nowe psiaki....looknijcie ciotki, jakie mamy cudeńka w Wawie..

imię: Shila

imię: Lusia

imię: Beza

imię: Brum

imię: Kefir (malutki)

imię: Nina

imię: Koko

i to też u w Warszawie...

imię: RED

imię: Benek

ciotki, pomocy- nowe małe czekają na ogłoszenia :oops: Pomozecie?

Posted

Co slychac u Ofy?
Jak jej stan? jest lepiej czy gorzej?

Mam dla niej miejsce w hotelu, mozna rozpoczac akcje wyciagania jej.

Niestety nie mamy pieniedzy, wiec chcemy z Wami wspolporacowac. Szukac pieniedzy przede wszystkim!

Hotel nie bedzie czekal wiecznie. Dlatego musimy sie spieszyc! KOszt to 400 zl mies. + karma.

Czy Ofa jest po sterylce? Czy schronisko moze zwrocic koszty wykonania zabiegu zrobionego poza nim?
Czy schron moze ja zbadac i zdiagnozowac? Ile ona ma lat?

Za duzo jest benkow a za malo osob do pomocy, dlatego potrzebujemy WASZEGO WSPARCIA i pomocy! Zrobmy to dla Ofy! Nich zmieni sie jej zycie z nasza pomoca!

Posted

Madallena napisał(a):
Co slychac u Ofy?
Jak jej stan? jest lepiej czy gorzej?

jest, czeka, stan bez zmian.

Mam dla niej miejsce w hotelu, mozna rozpoczac akcje wyciagania jej.

Niestety nie mamy pieniedzy, wiec chcemy z Wami wspolporacowac. Szukac pieniedzy przede wszystkim!

Hotel nie bedzie czekal wiecznie. Dlatego musimy sie spieszyc! KOszt to 400 zl mies. + karma.

No właśnie i my mamy taki problem... KASY USTAWICZNIE BRAK :shake:

Czy Ofa jest po sterylce? Czy schronisko moze zwrocic koszty wykonania zabiegu zrobionego poza nim?
Czy schron moze ja zbadac i zdiagnozowac? Ile ona ma lat?

Nie jest po sterylce, schronisko nam nie odda za sterylkę. Jak schron ma ją zbadac? Chyba, że Pracownik na oko... Ofa ma max 2 lata.

Za duzo jest benkow a za malo osob do pomocy, dlatego potrzebujemy WASZEGO WSPARCIA i pomocy! Zrobmy to dla Ofy! Nich zmieni sie jej zycie z nasza pomoca!

Fajnie by było, ale jak ?

Jutro przyjeżdzają do nas kolejne 3 psy ( Szpuleczka, Bunia i Mopsik) , Ofa pewnie mogłaby przyjechać.... ale gdzie, jak i za co?

LadyBell postaram się wkleić kilka zdjęc Bezy;)

Posted

Wspólne ogłoszenia Koko i Bruma:

warszawa.gumtree.pl
Adopcjapsa.pl
Kupiepsa.pl
Pies.pl
Ale.gratka.pl
warszawa.szerlok.pl
Pineska.pl
Petsy.pl
Animalia.pl
morusek.pl
e-zwierzak.pl
psiamania.pl

Nina:

warszawa.gumtree.pl
adopcjapsa.pl
ale.gratka.pl
Kupiepsa.pl
Pies.pl
e-zwierzak.pl
warszawa.szerlok.pl
Pineska.pl
petsy.pl
morusek.pl

+ uaktualniłam wszystkim psiakom gumtree.

--
Sonikowa to jak mam się jutro rano zabrać ze ogłoszenia Reda czy czekamy na wieści o LadySwallow??