Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Pusia:

Warszawa.gumtree.pl
Adopcjapsa.pl
Kupiepsa.pl
Ale.gratka.pl
Petsy.pl
Pies.pl
Psy.pl
Pineska.pl
Animalia.pl

Idusiek,
Rozmawiałam na gg z Państwem które byłoby opcjonalnie zainteresowane adopcją Psotki. Rozumiem że ona nadal jest do adopcji??
Państwo nie mają dzieci ani innych zwierząt. Mieszkają w domu wolnostojącym z ogrodem. Zgadzają się na wizyty przed i po adopcyjne i podpisanie umowy.
Na razie się jeszcze zastanawiają. Nic więcej się nie dowiedziałam bo Pani zniknęła z komunikatora.
Zaproponowałam Pani też inne małe psiaczki ale powiedziała że musi uzgodnić z narzeczonym. Być może szykuje się jakaś adopcja :)

Przekieruje ją może na Ciebie lub Panią Elżbietę.

Posted

Fajosko- dzięki wielkie ladyBell!:multi:

dzisiaj w Metrze był nasz Benedykt, ale jak dzwoniłam do Feli o 14 to nie miała ani 1 telefonu w jego sprawie :oops: Zobaczymy...

Posted

Dzisiaj do domu pojechała oneczka Rozi ( była u beki na DT):multi:
Panna jest już w domu pod Łodzią u małżeństwa archeologów;) Dzis kąpanie i mierzenie legowiska. Wszystko jest super.

...........

Razem z nią na działce przebywał RED, który został teraz sam i kompletnie nie wie co sie dzieje. Leży zrezygnowany, bo stracił koleżankę do zabawy, leniuchowania, szczekania i w ogóle :-( Deprecha w sekundę.

:-( PLIZZZZZZZZZZZZZZ CIOTKI ! DOMKU DLA REDA SZUKAMY NA CITO NA JUZ NA DZIS ! on się tam zapłacze z samotności :-(

To ogłoszenie REDa - mozna kopiować ;)

RED- duży pies przyjaciel, młody owczarek - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa

Posted

ogłsozenia to jedno, trzeba nam jeszcze kontaktów chętnych na onka. znajomi, rodzina - ktokolwiek widział ktokolwiek wie.

Aż mi się chce ryczeć ,ze nie wzieli obydwojga, ale nie dali się namówić na parę ( Rozi jest po sterylce):oops: A teraz on biedny sam jak palec lezy pod bramą na dzialce u beki i rozpacza i kompletnie nie wie co sie stało i gdzie jego Rozi :-(

Posted

Wczoraj zapytałam ją o to i dostałam od niej SMSa, że jest chora i co najmniej do wtorku ma leżeć, więc w sobotę nie przyjedzie. A umawiałyśmy się już prawie na pewno na sobotę.