Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

[quote name='idusiek']
Oto Gucio i Tinka - psiaki pochodzące ze schroniska w Ostrowi Mazowieckiej.

Nooooo Idusiek :crazyeye: grubo poleciałaś :-o Która to Gucio ????

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

OJ to niedobrze jak zołza ma zmętniałe oko a szczenaiki chrychają, to może wskazyać na "parwo".Lepiej to sprawdzić, interesuje sie psami zaczynam studiować weterynarię mam jednego psa i chcę adoptować drugiego ogólnie chciałabym pracować ze zwierzętami...Martwię sie o psiaki bo są śliczne.;)

Posted

koosiek napisał(a):
Idusiek, mój pies przylazł i patrzy, czemu płaczę, a ja tak ze śmiechu :megagrin:

koosiek - ale czemu ?:diabloti:

megi- niekoniecznie parwo, to moze byc zwykle zapalenie oczka- ja juz to widzialam ,przechodzi po kilku dniach.
a małe chrychają i są słabiutkie, bo siedziały w budzie, bez mamy i sie poprzeziębiały:shake:

malawaszka- nikt nie dzwonił...kure moze ten telefon naprawdę nie działa?:roll:

Posted

idusiek napisał(a):
koosiek - ale czemu ?:diabloti:

Nie, nic, ja tak mam, że czasem bez powodu ;)

Któryś pies nie ma jeszcze ogłoszeń? Dzisiaj może nie, ale w poniedziałek mam trochę czasu, to dorobiłabym beńkom i zrobiła kilka jakiemuś innemu psiakowi.

Posted

oto jakiego przed chwilą dostałam smsa:
" Jest ciężko, jest złośliwy (Benek) ale próbujemy znaleźć wspólny język. Wykąpaliśmy go i za chwilę idzie na spacer. Mamy nadzieję, że sie uda." :oops:

Posted

:crazyeye: no jak ktoś pisze, że pies jest złośliwy, a na dodatek zaraz po kąpieli idzie z psem na dwór w taka zimnicę to nie wróży dobrze.... brak mi słów... pies wróci do schroniska z zapaleniem płuc :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']

czy ktoś może mi powiedzieć CO jest na ziemi za psem???? bo mnie to przeraża... wygląda jak zwłoki... objedzone... :crazyeye::shake:

to jedzenie dla psiaków

Posted

zina7777 napisał(a):
oto jakiego przed chwilą dostałam smsa:
" Jest ciężko, jest złośliwy (Benek) ale próbujemy znaleźć wspólny język. Wykąpaliśmy go i za chwilę idzie na spacer. Mamy nadzieję, że sie uda." :oops:

Zina, załamka - nie wiem jak można psa posądzać o złośliwość - miej na oku ten dom, obawiam się, że Malawaszka może mieć rację :placz:

Posted

nieee, to siersc tego rudaska co stał obok.

Zina ,tłumacz ludziom ,ze pies w stresie niech go nigdzie nie ciągną na siłę, bo jeszcze im się odwinie...........:shake:

Posted

Słuchajcie coś sie dzieje niedobrego... jedna wielka totalna porażka...:placz:

Wczoraj dziewczyny ze schronu przywiozły kolejnego malucha i potwornie chudą oneczkę ze zle zrośnietym złamaniem.:shake:

A dzisiaj za TM odszedł Muchomorek :placz::placz::placz: ["]["]["]
Gusia też jest w kiepskim stanie :shake:

A nasza koleżanka wczoraj w drodze do pracy znalazła prawie rottkę z 2 maluchami biegnącymi ulicą :-(

[FONT=Times New Roman] [/FONT]

[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT]

Mi ręce opadły.................my same nie podołamy :shake::shake::shake:

Posted

ze strony Emira:
4.10.2009 WAŻNE!!!!!

Te dwa psy zostały odłowione w Siedlcach w ostatnich dniach i przewiezione do PUK-u. Jeśli nikt ich nie odbierze, to zostaną wkrótce przewiezione do schroniska w Ostrowi Maz. Czarny jest szczeniakiem, bardzo łagodnym. Błąkał się ostatnio w różnych okolicach miasta. Tel. 0 607 44 82 82 lub bezpośrednio do PUK-u 025 632 84 01, 025 632 23 79

Kostek jest dużym, powyżej kolan psem w wieku ok. 4-5 lat, włos długi, w kolorze brązowym, podpalany. Bardzo mądry, przyjazny ludziom, lubi dzieci. Wskazany jest odpowiedzialny opiekun, ponieważ psina jest po tzw. przejściach. Idealny do stróżowania. Tel.025 643 52 35 lub bezpośrednio do PUK-u 025 632 84 01, 025 632 23 79

Posted

Hej dziewczyny wiem że to nie to forum ale juz troche tu pisałam i mam do Was kilka pytań;)Dwa dni temu wzięłam z mężem z takiego przytuliska pieska jest to krzyżówka jamniczka z wilczurem czarny -podpalany.Martwi mnie że jest taki spokojny ciągle się tuli, dużo spi i ogólnie ciągle sie boi, nie szczeka, nie biega, nie gryzie kostek i piszczy jak wyjde n.p do łazienki..Ma rzadką kupke ..nie jest to biegunka ale raz widziałam w niej krew.Je normalnie-makaron z gotowanym kurczakiem, kaszę trochę suchego...pije wode.Trochę się martwie bo do czwartku mam wolne a potem na te dwie godziny bedzie sam zostawał.. to chyba nie jest długo??w domu mamy kota który troche puszy się na niego.Dodam że piesek ma 5 miesiecy.Jak śpi ze mną w łózku (mąż przez to od 2 dni w drugim pokoju)to jak mąż rano wejdzie to ŻWIREK (po Waszym cudownym żwirku;)) warczy na niego.Jak sobie razem leżemy to wchodzi pomiędzy nas..CZemu???Wiem że to sporo pytań..ale będę wdzieczna za odpowiedz.pozdrawiam