Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Beata J. napisał(a):
Cieszę się w takim razie że Morusek ma domek :lol:
Normalnie jak brat bliźniak Charlin wyglądał.

i dokładnie tak wygląda tylko ma więcej czarnego :loveu:
tyle żę Morus nie jest taki niesmiały jak Charlin to zupełnie inny psiak z charakteru ...:shake:

Posted

Uprzejmie donoszę, że- Szczęsciarz- PIN z Ostrowii uratowany z parvo na jesieni 2005-
dla przypomnienia:

" class="ipsImage" alt="">

waży juz 35 kg, jest do kolana i ma wielkie futro!! Podobno wygląda jak niedzwiadek:lol: a Państwo go uwielbiają!!!:multi: :multi:

Posted

hihihi, czyli wyrósł maluszek!!!:evil_lol:
Dzięki serdeczne Tanitko za TAKIE wieści!!!:loveu: Pozdrowienia dla właścicieli i mizianko dla Pinka, jeśłi tylko jeszcze będziesz z nimi w kontakcie.:p

Posted

A jak tylko tak dla publicznego komunikatu Gras zostal dzisiaj zaszczepiony a 16 marca mam sie zglosic na szczepienie przeciw wsciekliznie :)
A dodam tylko, ze dzisiaj szczepil go Pan doktor i Grasik zniusl to dzielnie :evil_lol:

Posted

7 marca w Le Madame odbędzie się impreza na rzecz schroniska w Ostrowi.
Informacje mam za pośrednictwem Feli od Moniki, która ustaliła termin z p. Anią z Vivy. Wszelkie pomysły dotyczące imprezy zgłaszajcie proszę Feli. gdy będą znane szczegóły, bardzo będe prosiła wszystkich o rozpowszechnienie informacji, by jak najwięcej osób przyszło i wspomogło nasze schronisko.:p

Posted

Plakaty ja poproszę!:p

Z imprezą w Le Madame super pomysł, może porobić jakieś plakaty i w klubie powiesić..? Ja bym mogła przyjść z Luśką na jakiś czas i rozdawać wchodzącym do klubu ulotki z info o schronisku.:cool3:

Posted

Tak długo siedzę tu na wsi prawie kurpiowskiej, że wypadłam z "warszawskiego obiegu" :oops: To gdzie jest ten klub Le Madame? Co to za imprezki tam sie odbywają? Mam wielką ochotę ruszyć tyłek z ciepłego domku i zawitać w tym klubie........poznać Was, zabaczyć klub i ...no wlaśnie, w co się ubrac, ile wziąc kasy :evil_lol: , kogo do towarzystwa (młody czlowiek 23 lata czy stary zgred 45)?? Może odpowiecie cioteczce gosi :cool3:

Posted

Uwaga, uwaga, wszystko wskazuje na to, że można już wystosować oficjalne zaproszenie. Drodzy Dogomaniacy, zapraszamy Was pierwszych!

Wspólnie z Fundacją Viva! Akcja dla zwierząt zapraszamy Was na imprezę, która odbędzie się 7 marca roku pańskiego bieżącego w klubie
Le Madame w Warszawie, przy ul. Koźlej 12. Jest to impreza charytatywna z cyklu "Viva Party", które Fundacja organizuje co miesiąc na rzecz zwierząt.
Tym razem cały dochód, który uda się z niej uzyskać, będzie przeznaczony dla psów w schronisku w Ostrowi Mazowieckiej. A dochód pochodzić będzie z biletów (wejście kosztuje 5 zł od osoby, trzeba będzie ruszyć zaskórniaki :eviltong: ), pysznego wegetariańskiego jedzonka oraz rozmaitych aukcji i licytacji.

Nasze psiaki będą też bohaterami wieczoru - w programie film o schronisku oraz prezentacja zdjęć psów.

Przy okazji tego spotkania dowiedzieć się będzie można sporo o zjawisku z którego mało kto zdaje sobie sprawę: mianowicie o tym, że istnieje coś takiego, jak hodowle psów na futra. A my bywamy nieświadomymi konsumentami ich produktów :angryy: .

Zapraszamy ABSOLUTNIE WSZYSTKICH, niezależnie od płci, wieku, stanu cywilnego, itp, itd. Może to też okazja, byśmy się poznali w szerszym gronie :razz: .

Jeszcze raz szczegóły: impreza charytatywna na rzecz psów ze schroniska w Ostrowi Mazowieckiej organizowana przez Viva! Akcja dla zwierząt w klubie Le Madame w Warszawie, przy ul. Koźlej 12. Start: 7 marca o godzinie 20; wstęp: 5 zł; stroje: niezobowiązujące; nastroje: doskonałe; atrakcje - nasze psiaki i nie tylko; muzyka: zespół IMPROVIA (art rock); jedzonko: pyszne wegetariańskie; pifko: a jakże.
Osoby towarzyszące - jak najbardziej mile widziane, również na czterech łapach!

A więc do zobaczenia 7 marca na Koźlej 12!

PS Oczywiście wszelkie ponmysły, jak naszą imprę uatrakcyjnić, bardzo mile widziane! Viva zapewnia plakaty informacyjne a także informacje w mediach, m.in. GW Co jest grane, Radio Dla Ciebie, Radio PIN, Radio TOK FM, Radio Praga. My mamy już trochę plakacików- ulotek do rozdania.

Posted

Dzięki dziewczyny!!!
Zbierzemy w Le Madame tłum, jakiego jeszcze nigdy tam nie widzieli!!!

Może pomoźemy Vivie oplakatować miasto? :lol:

Spróbuję przygotować plakat, udowtępnie go wszystkim. A jak ktoś mnie uprzedzi (co oczywiście bardzo jest moźliwe :p )to też prosze o udostępnienie plakatu do druku.

Poza innymi atrakcjami mamy też pomysł z aukcją zdjęć naszych ostrowskich podopiecznych (pięknie oprawionych) - co Wy na to?

Informacje o imprezie znajdziecie teź na stronie www.viva.org.pl

PS Laro, żadna w tym moja zasługa :oops: . To Monika i Asia z Vivy zadziałały...

Posted

Acha, zapomniałam z wrażenia: :oops: Jasne Laro, zrób zaproszenia (może z jakimś zdjątkiem psim czy cóś, zresztą sama będziesz wiedziała :lol: )

Posted

Witam Ostrowiaczki po mojej wakacyjnej przerwie.
Jeśli chodzi o LeMadame, to potwierdzam, że klub jest bardzo fajny, imprezy psie się tam odbywająi też są bardzo fajne. Można przyjść ze swoim pieskiem, o ile pies jest spokojny i nie zacznie wariować. Pies nie oszaleje tak łatwo, bo sa miejsca do spokojnego siedzenia przy stoliczku. No w kazdym razie ja moją Zulę pewnie wezmę ze sobą.
Konieczne są plakaty i zaproszenia. Mogę drukować je w kolorze; na pewno trzeba je porozwieszać na uczelniach, do czego zgłaszam się jeśli chodzi o UW.
A jeśli chodzi o schronisko, to mam kilka kg karmy. Czy donieść ją do LeMadame?

Posted

Super, cudnie będzie poznać osobiście Zulę, która własną krwią ratowała nasze chore ostrowskie psiaki!:iloveyou:

Druk plakatów ze wszech miar pożądany, w poniedziałek, najpóźniej wtorek prześlę wzór opracowany przez grafików Vivy. Oplakatowanie UW również jak najbardziej pożądane - na razie mamy zapewnione ekipy do plakatowania na PW i SGGW.

Karmę oczywiście możesz przywieźć do LeMadame, albo zdzwonimy się jakoś wcześniej. Dzięki wielkie:loveu: