mgie Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ogłoszenia dla Benia Benedykta offer.pl kupsprzedaj.pl cafeanimal.pl pineska.pl petsy.pl petworld.pl eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl ogloszenia.interpress.net.pl bono-polska.pl kokosy.pl kupiepsa.pl warszawa gumtree.pl lodz gumtree.pl poznan gumtree.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.com marketzwierzat.pl gielda-zwierzat.eu polskiehodowle.pl sprzedam-psa.pl psy-koty.info Bernardyn Benedykt szuka domu. Super,ładny pies - Ogłoszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierzęta anonse Bernardyn Benedykt szuka domu. Super,ładny pies Psy Szczeniaki Bernardyn Warszawa Mazowieckie - Petsy Bernardyn Benedykt szuka domu. Super,ładny pies - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Benedykt,Benio - Zwierzaki - cafeanimal.pl Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Bernardyn Benedykt szuka domu. Super,ładny pies - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Bernardyn Benedykt szuka domu. Super,ładny pies / Psy > Bernardyny - Warszawa Bernardyn Benedykt szuka domu. Super,ładny pies :: (S003812) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Bernardyn Benedykt szuka domu. Super,ładny pies - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Łódź Bernardyn Benedykt szuka domu. Super,ładny pies - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Bernardyn Benedykt szuka domu. Super,ładny pies - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Poznań Bernardyn Benedykt szuka domu. Super,ładny pies - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Długo to trwa,bo każde zdjęcie muszę pomniejszać. gameta nie ma co dziękować! Quote
gameta Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 gameta napisał(a):mgie :crazyeye: Ogromne Dzięki :Rose: Wiem, że się powtarzam, ale co tam ;) Dziękuję Ci bardzo :loveu: Jest za co, oj jest ... Quote
ludwa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ranyyyyyyyy, ile ogłoszeń:crazyeye:, Kobieto, jesteś wielkaaaaaaaaaaa:Rose::Rose::Rose: Quote
idusiek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 o la Boga ! mgie - jak ja Ci się odwięczę?:crazyeye: Ogromne buziaki dla Ciebie i tych 2 kosmicznych stworów:loveu::loveu::loveu: Quote
mgie Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ogłoszenia Suzi offer.pl kupsprzedaj.pl cafeanimal.pl pineska.pl petsy.pl petworld.pl eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl ogloszenia.interpress.net.pl bono-polska.pl kokosy.pl kupiepsa.pl warszawa gumtree.pl lodz gumtree.pl poznan gumtree.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.com marketzwierzat.pl gielda-zwierzat.eu polskiehodowle.pl sprzedam-psa.pl psy-koty.info Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Młodziutka amstaffka Suzi szuka odpowiedzialnego w - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Młodziutka amstafka Suzi szuka odpowiedzialnego w - Ogłoszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierzęta anonse Młodziutka amstaffka Suzi szuka odpowiedzialnego w / Psy > Staffordshire Terriery - Warszawa Młodziutka amstaffka Suzi szuka odpowiedzialnego właściciela. Piękna! Psy Szczeniaki Terier Warszawa Mazowieckie - Petsy Młodziutka amstaffka Suzi szuka odpowiedzialnego właściciela. Piękna! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Suzi - Zwierzaki - cafeanimal.pl Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Młodziutka amstaffka Suzi szuka odpowiedzialnego właściciela. Piękna! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.! Młodziutka amstaffka Suzi szuka odpowiedzialnego właściciela. Piękna! :: (S003816) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Młodziutka amstaffka Suzi szuka odpowiedzialnego właściciela. Pi - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Poznań Młodziutka amstaffka Suzi szuka odpowiedzialnego właściciela. - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Młodziutka amstaffka Suzi szuka odpowiedzialnego właściciela. Pi - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Łódź Taka piękność bez domu. gameta,ludwa :oops: Quote
mgie Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='idusiek']o la Boga ! mgie - jak ja Ci się odwięczę?:crazyeye: Ogromne buziaki dla Ciebie i tych 2 kosmicznych stworów:loveu::loveu::loveu: Pomyślimy jak jakiś zwierz znajdzie dom. Obstawiam,że pierwsza będzie Pusia;) Buziaki prosiakom przekazałam..bardzo się ucieszyły ;) Quote
idusiek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 mgie - naprawdę, dziękujemy baaardzo :) :Rose::Rose::Rose: Jak będziesz miała chwilę, zajrzyj jeszcze do nas :loveu::loveu::loveu: Quote
gameta Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi: cóż, żeby jeszcze tak dogo działało... :cool1: Quote
idusiek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU DO KATOWIC - DOBKA KAJA MA SZANSĘ NA DOM liczy się każdy transport, każdy możliwy ;) *pisałam na watku transportowym do 3 osób, ale nie mam zadnej odpowiedzi :-( Quote
gameta Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 bo wczoraj dogo nie działało ani ani :shake: a skąd ten dom, że zapytam ? Quote
mgie Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ogłoszenia Alaski offer.pl kupsprzedaj.pl cafeanimal.pl pineska.pl petsy.pl petworld.pl eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl ogloszenia.interpress.net.pl bono-polska.pl kokosy.pl kupiepsa.pl warszawa gumtree.pl lodz gumtree.pl poznan gumtree.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.com marketzwierzat.pl gielda-zwierzat.eu polskiehodowle.pl sprzedam-psa.pl psy-koty.info przykładowe linki Alaska-za dom odwdzięczy się bezwarunkową miłością - Ogłoszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierzęta anonse Alaska-za dom odwdzięczy się bezwarunkową miłością - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Alaska-za dom odwdzięczy się bezwarunkową miłością :: (S003841) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Alaska-za dom odwdzięczy się bezwarunkową miłością Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy Alaska-za dom odwdzięczy się bezwarunkową miłością - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Alaska-za dom odwdzięczy się bezwarunkową miłością / Psy > Pozostałe - Warszawa Alaska - Zwierzaki - cafeanimal.pl Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Alaska-za dom odwdzięczy się bezwarunkową miłością - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Łódź Alaska-za dom odwdzięczy się bezwarunkową miłością - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Alaska-za dom odwdzięczy się bezwarunkową miłością - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Poznań Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Alaska-za dom odwdzięczy się bezwarunkową miłością - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Quote
idusiek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 dziękujemy w imieniu wszystkich naszych podopiecznych - mgie! :multi: Quote
mgie Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Mam nadzieje,że telefony się rozdzwonią!:siara: Quote
gameta Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 mgie napisał(a):Mam nadzieje,że telefony się rozdzwonią!:siara: Ja mocno w to wierzę :multi: I to dzięki Tobie :loveu: Quote
idusiek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 mgie napisał(a):Mam nadzieje,że telefony się rozdzwonią!:siara: ja tez będę trzymac kciuki mgie ! :thumbs: Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Wybaczycie...zrozumiecie... RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!! ....sytuacja jest tragiczna!!!!.... Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!! zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!! PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)... Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!! 2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!! ...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!...tym psom zostajemy tylko my!!! Quote
Jo37 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Co za koszmar . Nie mam możliwości ani lokalowych ani finansowych . Czy Camara wie o podhalanach? Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Jo37']Co za koszmar . Nie mam możliwości ani lokalowych ani finansowych . Czy Camara wie o podhalanach? Napisałam! Nagłośnijcie sprawę...te cztery niedoszłe słoiki sadła psiego:-(...nie maja miejsca!!! Quote
idusiek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Pod naszą opieką jest Max - kolejny psiak bez szczęścia w życiu.... http://www.dogomania.pl/forum/f28/max-potrzebuje-ogloszen-wyrzucony-zbieramy-na-dt-143124/ Ogonek jedzie w niedzielę do hoteliku, nie znalazłyśmy mu DT którego tak bardzo potrzebuje :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/rozjechany-ogon-roztrzaskane-kosci-po-wypadku-pilnie-potrzebna-pomoc-dt-fundusze-143252/#post12720595 Dobka Kaja pojechała dzis do nowego domu w Ząbkach. A psiaków zamiast ubyć - to nam przybywa :placz::placz::placz: Quote
idusiek Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dogomaniacy- potrzebujemy pilnie pomocy w ogłaszaniu naszych psiaków, bez adopcji długo już nie pociągniemy :-(:grab::flaming: Mamy obecnie pod opieką: 1.Pusia ( Otrębusy ) 2. Zuzola ( Otrębusy ) 3.Suzi ( Otrębusy ) 4.Merry ( bezpłatny DT ) 5.Benedykt (hotel Teresin) 6. Maleństwo ( DT u Feli ) 7. Basia ( hotel Otrębusy ) 8. Zina szczeniorka (bezlatny DT ) 9. amstaffka Fela ( hotel Pionki ) 10,11 Trójka i Czwórka ( DT ) 12. Alaska ( DT ) 13.Ogonek po wypadku ( Hotel Otrębusy ) 14. Łania ( hotel Teresin ) 15. szczeniorka Psotka ( Otrębusy ) 16. Centuś ( Teresin ) 17. Funia ( DT ) 18,19. 2 szczeniaki ( lecznica) 20. Miłek ( DT ronja ) 21. Stasia ze stacji CPN ( lecznica ) Jak widać - mamy kolejnych podopiecznych............. :-(:-(:-( Quote
jayo Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Tyle nieszczescia pod Wasza opieka... Kolejne psy trafiaja na platne tymczasy... A Hammer nie zaluguje na to, zeby trafic pod Wasze skrzydla z powrotem ?? Przeciez wyjelyscie go ze schroniska w Ostrowi, a teraz przerzucacie wyłączną odpowiedzialnosc na Stowarzyszenie... Nie pojmuje.. :shake: Quote
idusiek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ja też tego nie pojmuję, ale jednego jestem pewna jayo- nigdy nie uwierzę Ci "na słowo":shake: Quote
ludwa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 jayo napisał(a):Tyle nieszczescia pod Wasza opieka... Kolejne psy trafiaja na platne tymczasy... A Hammer nie zaluguje na to, zeby trafic pod Wasze skrzydla z powrotem ?? Przeciez wyjelyscie go ze schroniska w Ostrowi, a teraz przerzucacie wyłączną odpowiedzialnosc na Stowarzyszenie... Nie pojmuje.. :shake: pod nasze skrzydła z powrotem:-o:-o:-o to on był pod skrzydłami Vivy a nie stowarzyszenia? Czy tylko śmietankę się spija? Quote
Recommended Posts