idusiek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 ok ok ok ,czekamy cierpliwie . z góry dziękujemy zuzlikowa;) moze ktoś ma na oku domek dla ślicznego Prometeuszka? około 2 letni, fajny i kontaktowy oneczek a w Ostrowi siedzi juz jakiś czas niezauważony. pomóżcie mi znależć mu dom, zanim trafi na lańcuch :oops: __________________ Quote
idusiek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Pozdrowienia od Szybusia zwanego teraz Aresem - pojechał wczoraj do domu, dzięki ciotce bece :multi: Ogromne dzięki za pomoc ! i pozdrownienia od Panny Diany prosto z Gliwic :) Quote
Ewusek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 szukam BUDY !!! w zeszlym roku Kiniia pozyczyla od Beaty z Konstancina bude Blue.Berry dla jakiegos amstafa na kilka tygodni. Nie pamietam jak sie ten pies nazywal, ani dokad ta buda pojechala :-( Kiniia podobno wyjechala za granice na pol roku (info od Idy) a buda jest potrzebna w Konstancinie. Czy mozecie mi pomoc ustalic gdzie jest ta buda, albo macie jakis kontakt z Kiniia ??? pozdr, Quote
Kanzaj Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 DOGOMANIACY Z CHOTOMOWA, LEGIONOWA I OKOLIC - HELP!!! Dziś w ciągu dnia, z ulicy Jesionowej w Chotomowie uciekła sunia średniej wielkości, czarna, podpalana b. jasno. Ma na imię BRYZA. Ma lekko falującą, sztywną sierść, jest dość szczupła, ma płócienną, kolorową obrożę. Jest dość płochliwa, boi się gwałtownych ruchów. Zna podstawowe komendy. To sunia z Krzyczek i w niedzielę zawitała wreszcie do swojego, nowego domu... Mam zdjęcia, ale nie potrafię ich tu wkleić - ktoś pomoże?... Telefony: 0 603 136 578, 0 723 68 45 45 Quote
doddy Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Tutaj jest wątek Bryzy a w nim jej zdjęcia: Bryza z Krzyczek czeka.... - Dogomania Forum Quote
Lulka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Kanzaj napisał(a):DOGOMANIACY Z CHOTOMOWA, LEGIONOWA I OKOLIC - HELP!!! Dziś w ciągu dnia, z ulicy Jesionowej w Chotomowie uciekła sunia średniej wielkości, czarna, podpalana b. jasno. Ma na imię BRYZA. Ma lekko falującą, sztywną sierść, jest dość szczupła, ma płócienną, kolorową obrożę. Jest dość płochliwa, boi się gwałtownych ruchów. Zna podstawowe komendy. To sunia z Krzyczek i w niedzielę zawitała wreszcie do swojego, nowego domu... Mam zdjęcia, ale nie potrafię ich tu wkleić - ktoś pomoże?... Telefony: 0 603 136 578, 0 723 68 45 45 wczoraj byla u nas w stajni, ale psy ja pognaly w las :-( Stajnia jest na ulicy Lipowej 56 w Skierdach zaraz za Rajszewem jak ona przesla te droge z tyloma wozami :shake: Magda ze stajni mowi ze sunia wrocila jeszcze potem juz od strony wsi ale nie chciala podejsc nawet na mieso.... tam jest za duzo psow i kazdego nowego pogonią zostawilam jej wode i jedzenie poprosilam tez o otwarcie jedego naszego kojca i zostawienie tam karmy, moze jeszcze wroci, skoro sie tam kreci z tym ze ten teren jest ogromny, waly, pola, laki, wisla.....zeby tylko nie szla w strone wsi i ulicy ... teraz doczytalam ze ona byla w hoteliku u naszych wetek!!!! kurcze to ta bojaca sie sunia....matko jaki pech.... jak tylko ja zobaczylam to wydala mi sie znajoma... oby tylko wrocila i dala sie zlapac!!! Quote
idusiek Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 BAZAREK NA NASZEGO NOWEGO PODOPIECZNEGO : http://www.dogomania.pl/forum/f99/szal-wszystko-po-angielsku-zajrzyj-koniecznie-na-rozjechanego-ogonka-do-07-08-a-143271/#post12721958 ZAPRASZAM, DLA OGONKA..........:oops: Quote
idusiek Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 MOJE BAZAKI NA PSIAKI: bazarki dla Maxa ...zbieramy na DT: http://www.dogomania.pl/forum/f99/oryginalny-prezent-od-madonny-na-dt-dla-maxa-do-07-08-a-143275/#post12722300 http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuu-bbizu-biizu-na-dt-dla-maxa-do-07-08-a-143277/#post12722407 bazarek na Ogonka po wypadku-zbieramy na operację i leczenie: http://www.dogomania.pl/forum/f99/szal-wszystko-po-angielsku-zajrzyj-koniecznie-na-rozjechanego-ogonka-do-07-08-a-143271/#post12721958 ZAPRASZAM ! Quote
idusiek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dogomaniacy- potrzebujemy pilnie pomocy w ogłaszaniu naszych psiaków, bez adopcji długo już nie pociągniemy :-(:grab::flaming: Mamy obecnie pod opieką: 1.Pusia ( Otrębusy ) 2. Zuzola ( Otrębusy ) 3.Suzi ( Otrębusy ) 4.Merry ( bezpłatny DT ) 5.Romek ( DT u idusiek ) 6.Benedykt (hotel Teresin) 7. Maleństwo ( DT u Feli ) 8. Basia ( hotel Otrębusy ) 9. "Szkielecik" Czaruś ( hotel Teresin ) 10. Zina szczeniorka (bezlatny DT ) 11. amstaffka Fela ( hotel Pionki ) 12,13 Trójka i Czwórka ( DT ) 14. Alaska ( DT ) 15. Kasia bernardynka ( hotel Otrębusy ) 16. Dobka Kaja ( hotel Otrębusy ) 17.Ogonek po wypadku ( lecznica ) 18. Łania ( hotel Teresin ) a psów tylko przybywa................:-(:-(:-( Quote
jotpeg Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 sluchajcie, tu ma ktos leki/preparaty do oddania/kupienia za niewielka oplate - moze sie przyda? http://www.dogomania.pl/forum/f25/preparaty-leki-tanio-oddam-bo-nie-mam-innego-pomyslu-143300/ Quote
gameta Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 i dajcie znać, czy wszystkie piesy mają teksty do ogłoszeń i kontakty - może znajdzie się ktoś chętny na zrobienie ogłoszeń ... Quote
idusiek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 wszystkie mają ogłoszenia, ale tylko na allegro :oops: ja juz nie wiem co robic....:shake: Quote
mgie Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 gameta poprosiła mnie o pomoc..a więc jestem Chciałam zacząć od Pusi,ale skąd mam wziąć informacje? Quote
idusiek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 info są po kliknięciu na psiaka ( albo opis albo galeria zdjęc albo watek) , mamy tez allegro dla kaźdego z nich - szukaj uzytkownika PsyNiczyje Quote
idusiek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 gameta napisał(a):Idusiek, a Oris nie chciałaby dobki nr 16 ? kto to Oris?:oops: Quote
gameta Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 idusiek napisał(a):kto to Oris?:oops: No błagam - Oris - nick na dogo, reprezentujący "Nadzieję Dobermana" - z tego co wiem, często i chętnie pomaga bezdomnym dobkom. Napisz do niej Pw ;) Quote
idusiek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='gameta']No błagam - Oris - nick na dogo, reprezentujący "Nadzieję Dobermana" - z tego co wiem, często i chętnie pomaga bezdomnym dobkom. Napisz do niej Pw ;) napisałam, z tego co wiem to Nadzieja pomaga nam z Kają:oops: http://www.nadzieja-dobermana.pl/inne/adopcje/kaja2.html ja nie znam wszystkich na dogo ;) no ,coooooooo.... Quote
gameta Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 idusiek napisał(a):napisałam, z tego co wiem to Nadzieja pomaga nam z Kają:oops: hm, coż, przypomnieć się nie zaszkodzi - ostatnio zdaje się dwie sunie dobczaste 'zeszły' ze stanów - do DS :multi: może mają chętnego na jeszcze jedną ? Quote
idusiek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kaja jest młoda, zgrabna itp... Potzrzeba nam pomocy w ogłasznaniu Pusi, Dziadka Benedykta czy Łani. Maryśka też nie ma szczęścia, Czaruś też siedzi ... Zuuuula już prawie rok u nas, Suzi pół roku ...:-( Quote
gameta Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 a chcesz ogłoszenia na trójmiasto.pl ? Tylko zaznaczam, że ja na przedadopcyjne się nie piszę - ja nie umiem ocenić, później same problemy :shake: Quote
mgie Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Jestem w trakcie zamieszczenia ogłoszeń Pusi. Listę linków wkleję jak skończę. Quote
idusiek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='gameta']a chcesz ogłoszenia na trójmiasto.pl ? Tylko zaznaczam, że ja na przedadopcyjne się nie piszę - ja nie umiem ocenić, później same problemy :shake: gameta, a kto jak nie Ty?:p dawaj z ogłoszeniami ,ale zastrzeż plizzz, że dojazd ze własnym zakresie, nikt od nas nie pojedzie taki kawał drogi... raczej :shake: mgie- wielki dzięki !!! Quote
mgie Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ogłoszenia Pusi offer.pl kupsprzedaj.pl cafeanimal.pl pineska.pl petsy.pl petworld.pl kupiepsa.pl kokosy.pl bono-polska.pl pajeczyna.pl eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl ogloszenia.interpress.net.pl warszawa gumtree.pl lodz gumtree.pl poznan gumtree.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.com marketzwierzarzat.pl gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie - Ogłoszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierzęta anonse Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Pusia - Zwierzaki - cafeanimal.pl Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie / Psy > Pozostałe - Warszawa Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie :: (S003811) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Poznań Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Łódź Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Quote
Recommended Posts