Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

ok ok ok ,czekamy cierpliwie . z góry dziękujemy zuzlikowa;)

moze ktoś ma na oku domek dla ślicznego Prometeuszka? około 2 letni, fajny i kontaktowy oneczek a w Ostrowi siedzi juz jakiś czas niezauważony. pomóżcie mi znależć mu dom, zanim trafi na lańcuch :oops:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Pozdrowienia od Szybusia zwanego teraz Aresem - pojechał wczoraj do domu, dzięki ciotce bece :multi: Ogromne dzięki za pomoc !

i pozdrownienia od Panny Diany prosto z Gliwic :)

Posted

szukam BUDY !!!

w zeszlym roku Kiniia pozyczyla od Beaty z Konstancina bude Blue.Berry dla jakiegos amstafa na kilka tygodni.
Nie pamietam jak sie ten pies nazywal, ani dokad ta buda pojechala :-(

Kiniia podobno wyjechala za granice na pol roku (info od Idy) a buda jest potrzebna w Konstancinie.

Czy mozecie mi pomoc ustalic gdzie jest ta buda, albo macie jakis kontakt z Kiniia ???

pozdr,

Posted

DOGOMANIACY Z CHOTOMOWA, LEGIONOWA I OKOLIC - HELP!!!
Dziś w ciągu dnia, z ulicy Jesionowej w Chotomowie uciekła sunia średniej wielkości, czarna, podpalana b. jasno. Ma na imię BRYZA. Ma lekko falującą, sztywną sierść, jest dość szczupła, ma płócienną, kolorową obrożę. Jest dość płochliwa, boi się gwałtownych ruchów. Zna podstawowe komendy. To sunia z Krzyczek i w niedzielę zawitała wreszcie do swojego, nowego domu... Mam zdjęcia, ale nie potrafię ich tu wkleić - ktoś pomoże?...
Telefony: 0 603 136 578, 0 723 68 45 45

Posted

Kanzaj napisał(a):
DOGOMANIACY Z CHOTOMOWA, LEGIONOWA I OKOLIC - HELP!!!
Dziś w ciągu dnia, z ulicy Jesionowej w Chotomowie uciekła sunia średniej wielkości, czarna, podpalana b. jasno. Ma na imię BRYZA. Ma lekko falującą, sztywną sierść, jest dość szczupła, ma płócienną, kolorową obrożę. Jest dość płochliwa, boi się gwałtownych ruchów. Zna podstawowe komendy. To sunia z Krzyczek i w niedzielę zawitała wreszcie do swojego, nowego domu... Mam zdjęcia, ale nie potrafię ich tu wkleić - ktoś pomoże?...
Telefony: 0 603 136 578, 0 723 68 45 45

wczoraj byla u nas w stajni, ale psy ja pognaly w las :-(

Stajnia jest na ulicy Lipowej 56 w Skierdach zaraz za Rajszewem
jak ona przesla te droge z tyloma wozami :shake:

Magda ze stajni mowi ze sunia wrocila jeszcze potem juz od strony wsi ale nie chciala podejsc nawet na mieso.... tam jest za duzo psow i kazdego nowego pogonią

zostawilam jej wode i jedzenie
poprosilam tez o otwarcie jedego naszego kojca i zostawienie tam karmy, moze jeszcze wroci, skoro sie tam kreci
z tym ze ten teren jest ogromny, waly, pola, laki, wisla.....zeby tylko nie szla w strone wsi i ulicy ...

teraz doczytalam ze ona byla w hoteliku u naszych wetek!!!! kurcze to ta bojaca sie sunia....matko jaki pech....
jak tylko ja zobaczylam to wydala mi sie znajoma...
oby tylko wrocila i dala sie zlapac!!!

Posted

Dogomaniacy- potrzebujemy pilnie pomocy w ogłaszaniu naszych psiaków, bez adopcji długo już nie pociągniemy :-(:grab::flaming:

Mamy obecnie pod opieką:

1.Pusia ( Otrębusy )

2. Zuzola ( Otrębusy )

3.Suzi ( Otrębusy )

4.Merry ( bezpłatny DT )

5.Romek ( DT u idusiek )

6.Benedykt (hotel Teresin)

7. Maleństwo ( DT u Feli )

8. Basia ( hotel Otrębusy )

9. "Szkielecik" Czaruś ( hotel Teresin )

10. Zina szczeniorka (bezlatny DT )

11. amstaffka Fela ( hotel Pionki )

12,13 Trójka i Czwórka ( DT )

14. Alaska ( DT )

15. Kasia bernardynka ( hotel Otrębusy )

16. Dobka Kaja ( hotel Otrębusy )

17.Ogonek po wypadku ( lecznica )

18. Łania ( hotel Teresin )

a psów tylko przybywa................:-(:-(:-(

Posted

idusiek napisał(a):
kto to Oris?:oops:

No błagam - Oris - nick na dogo, reprezentujący "Nadzieję Dobermana" - z tego co wiem, często i chętnie pomaga bezdomnym dobkom. Napisz do niej Pw ;)

Posted

idusiek napisał(a):
napisałam, z tego co wiem to Nadzieja pomaga nam z Kają:oops:

hm, coż, przypomnieć się nie zaszkodzi - ostatnio zdaje się dwie sunie dobczaste 'zeszły' ze stanów - do DS :multi: może mają chętnego na jeszcze jedną ?

Posted

Kaja jest młoda, zgrabna itp...

Potzrzeba nam pomocy w ogłasznaniu Pusi, Dziadka Benedykta czy Łani. Maryśka też nie ma szczęścia, Czaruś też siedzi ... Zuuuula już prawie rok u nas, Suzi pół roku ...:-(

Posted

[quote name='gameta']a chcesz ogłoszenia na trójmiasto.pl ? Tylko zaznaczam, że ja na przedadopcyjne się nie piszę - ja nie umiem ocenić, później same problemy :shake:

gameta, a kto jak nie Ty?:p

dawaj z ogłoszeniami ,ale zastrzeż plizzz, że dojazd ze własnym zakresie, nikt od nas nie pojedzie taki kawał drogi... raczej :shake:

mgie- wielki dzięki !!!

Posted

Ogłoszenia Pusi
offer.pl
kupsprzedaj.pl
cafeanimal.pl
pineska.pl
petsy.pl
petworld.pl
kupiepsa.pl
kokosy.pl
bono-polska.pl
pajeczyna.pl
eoferty.com.pl
przygarnijzwierzaka.pl
ogloszenia.interpress.net.pl
warszawa gumtree.pl
lodz gumtree.pl
poznan gumtree.pl
aukcjezwierzat.pl
animalsmarket.com
marketzwierzarzat.pl
gielda-zwierzat.eu
sprzedam-psa.pl
polskiehodowle.pl
psy-koty.info

Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie - Ogłoszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierzęta anonse
Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy
Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl
Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się
Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj
Pusia - Zwierzaki - cafeanimal.pl
Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie / Psy > Pozostałe - Warszawa
Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie :: (S003811) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl
Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Poznań
Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa
Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Łódź
Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.
Maleńka,ruda suczka. Będzie kochać tylko Ciebie - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia