malagos Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Wy wszystkie jesteście super babki!!! Quote
Beata J. Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Popieram, wszystkie jesteście super, super babki :beerchug: Wasze zdrowie Quote
Milady Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Niestety, chciaż baaaaaaardzo chętnie bym Ci towarzyszyła Laro, to jednak ostatnio mam nawał pracy i teraz moge tylko w weekendy się przemieszczać Quote
*Gajowa* Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Czy ktoś może mi powiedzieć więcej o tej lampie - domyślam się,że do odkażania. Myślę o odkażeniu pomieszczenia, w którym przebywa Karmel. Czy to jest skuteczne w przypadku świerzbowca? Jaki jest promień działania lampy? Gdzie taką lampę można porzyczyć ? Quote
Beata J. Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Laro, błagam napisz jutro jak najszybciej czy udalo Ci się zabrać Charlin. Trzymam kciuki:lol: Quote
Beata J. Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Mój duch jedzie z Tobą Laro, jakby nie chciala wychylić noska z budki to powiedz jej, że ciotka Beata tam zawału dostaje, to może się zlituje i wyjdzie. Quote
Maćka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Zerknijcie jak macie czasu troszke jaka Gras otrzymal "zabawke" hehe http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1352895#post1352895 Quote
Fela Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Lara, trzymam kciuki za szczęśliwą podróż. Psy to psy, ale ta lampa :diabloti: Quote
avii Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Lara >> tobie się pomnik za życia należy :loveu: A tak ogólnie , to nie pomyliłaś się ?? Ciezka, utuczona baba z niej, ledwo donioslam do weta w Ostrowi :crazyeye: :crazyeye: ciężka , utuczona ?? a na czyże to ?? Może ty dzisiaj słabiutka była :cool3: i tak ci się zdawało? :lol: Strasznie czekam na zdjęcia tych psiaków , a Saby w szczególności ... A pchły ..jesli przelazły...złapać i spalić :evil_lol: Quote
Milady Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 OFICJALNE i PRZEOGROMNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! PODZIEKOWANIA Dla LARY :loveu: ZA ZORGANIZOWANIE SABIE odrobaczenia, odpchlenia i szczepienia. :modla: :modla: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Milady Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Podsumowując - w Warszawie mamy: - Karmela, - Świerzbika, - Charlin, - Heksę. Czy pominęłam jakiegoś pieska? Quote
avii Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 :buzi: :buzi: :Rose: to dla Lary >>>a Milaydy dla ciebie też jeden postumencik Quote
Milady Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Może mój post wiele nie wniesie, ale fajnie, że się w tyle spotkalyśmy na forum o jednej porze :Cool!: Quote
esperanza Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Tej rudości dzisiaj nie zauważyłam :crazyeye: Faktycznie nowość. A te osierocone to nie wiesz skad? Bo tego psiaka o umaszczeniu foxteriera skądś kojarzę (nie tylko ze względu na Sabrine foxterierkę, ktora pojechała do Justi) Quote
AśkaK Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 LARA NASZE SŁONECZKO!!!:calus: [SIZE=2]Za Heksię:B-fly: [SIZE=2]Za Charlinkę:B-fly: [SIZE=2]Za Świerzbika:B-fly: [SIZE=2]I za lampę!!! :buzi: :lol: A właśnie,jak lampa, oni to cudo będą potrafili zamontować i używać..? A Heksia chyba w sam raz dla tej pani która chciała adoptować Groszkę!Czekam na foteczki i będę kobitkę bombardować mailami a jutro telefonami. Quote
AśkaK Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Ooo!!! Jakie foty wspaniałe! :loveu: Jakie psiny cudne, nowe bidulki, jeszcze zestresowane... Quote
AśkaK Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Chciałabym założyć wątek tej parze staruszków...I tej suni czarnej z białym krawatem i nosem i łapinkami...i nawet końcówką ogonka.:p Laro, założysz wątek tej rudziutkiej "Nova Scotia"..? to sunia czy facet? Quote
avii Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 o mamamija.... a ktory psiak ma umaszczenie foxterieta tutaj? no ten na zdjęciu starowinek osamotnionych ( chyba ) :roll: Esperanza nie wiem czemu ale on mi sie z Grafka kojarzy ... przynajmniej z sierści i umaszczenia .... A zdjęcia świetne ... i Sabunia dobrze wygląda . Ona dobrze wygląda na zdjęciach znaczy fotogeniczna taka jest czy rzeczywiście w realu nie ma juz zapadniętych boków??? Rudziaszek wspaniały i powinien szybko z taka urodą dom znaleźć.. a corgi liskowata ... przejmująco smutny pyszczek :-( Fotorelacja super :p Quote
Milady Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Saba - potrzebny transport na jutro - piątek z Ostrowii do Warszawy plus nocleg dla niej na jedną noc!!!!! Podróż do Brzegu rozpocznie się w sobotę ok. siódmej rano, więc trzba Sabę gdzieś ulokowac na noc. Ja teraz będę niedostęna. Zajrzę tu wieczorem. Quote
AśkaK Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Saba już w sobotę może być w domu!!! Czy znajdzie się dobra dusza która przywiezie ją jutro ze schroniska do W-wy i da nocleg statecznej suni na 1 noc..? Oczywiście w grę wchodzi również hotelik (opłacimy:p ) - czy zna ktoś taki w W-wie gdzie przyjmą taką dużą pannę? Quote
AśkaK Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Oj, Laro, pisałysmy w tym samym momencie.:p Czyli domek na 1 noc już jest, u niezastąpionej Lary!!!:multi: :buzi: To jeszcze "tylko" transport do W-wy! Quote
esperanza Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Ojej. Smutne to, że maluchy że trzbea bylo wykonac sterylke aborcyjną, ale z drugiej strony wszyscy wiemy, ze nieciekawy los czekałby te maluchy. dużo ciepłych myśli przesyłam dka Ciebie i Heksy. pwolutko trzeba się bedzie zając szukaniem jej domku. Szukamy także transportu dla Saby z Ostrowi do Warszawy. Po tylu miesiącach w schronisku to jest dl aniej szansa na dobry dom. Proszę, nie zmarnujmy tej szansy. Quote
Maćka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Ano pewno ze bylka szczenna, rozdzielalam ja z AsiaK bo z ogierem Zorrem sie zlaczyla i nie mogli sie rozdzielic :shake: :oops: Quote
Maćka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Moj maz zaangarzowal sie w pomoc bezdomnym psiakom :crazyeye: Alez mnie napastowl na poczatku, ze komp i psy sa dla mnie wzniejsze niz maz hehehe A dzisiaj jak jechalam do IMiDz z synkiem to dostalam smska " Kochanie w Piastowie w drodze do pracy widzialem pieska, ladnego gdy wyjadal suchy chleb ze smietnika, jak bede wracac to sie za nim rozejrze i przekupie kanapka, jak uda mi sie go zlapac to przywioze do domu i naszukamy mu domku" :crazyeye: takie zrobilam oczy jak to przeczytalam hihihi Trzymajcie zatem kciuki, meza jeszcze nie ma w domu, powinien juz dobra chwile temu byc, byc moze gania po Pistowie i szuka lub lapie psine, mam nadzieje, ze sie uda i psiak juz nie bedzie marzl, a podobno ladny, jakas dobkowata miniatura siegajca Grasowi gdzies do brzucha :) Och ten moj maz, wiedzialam ze tam gdzies gleboko w sercu to wielki czlowiek hehehe Quote
Maćka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Oj tak na chama to ich znowu nie rozdzielalismy, wiemy przeciez ze te narzady latwo uszkodzic, jak nie chcialy puscic to chcialysmy ich przetransportowac do cieplego miejsca, Heska po jakims czasie bardzo zle znosila wiszenie na hmmm..... Zorra i widac wkoncu bylo, ze cierpi, ze to wiszenie ja wkoncu wyczerpalo, jak juz sie troszke obkurczyly to wzielam Hekse na rece i po malu samo wyszlo :) A jak sie rozdzielily te psiury to Heksa wyladowala w wybiegu dla suniek. Quote
Recommended Posts