Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś może mi powiedzieć więcej o tej lampie - domyślam się,że do odkażania. Myślę o odkażeniu pomieszczenia, w którym przebywa Karmel.
Czy to jest skuteczne w przypadku świerzbowca? Jaki jest promień działania lampy? Gdzie taką lampę można porzyczyć ?

Posted

Lara >> tobie się pomnik za życia należy :loveu:

A tak ogólnie , to nie pomyliłaś się ??

Ciezka, utuczona baba z niej, ledwo donioslam do weta w Ostrowi
:crazyeye: :crazyeye: ciężka , utuczona ?? a na czyże to ??
Może ty dzisiaj słabiutka była :cool3: i tak ci się zdawało? :lol:
Strasznie czekam na zdjęcia tych psiaków , a Saby w szczególności ...

A pchły ..jesli przelazły...złapać i spalić :evil_lol:

Posted

OFICJALNE i PRZEOGROMNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PODZIEKOWANIA Dla LARY :loveu: ZA ZORGANIZOWANIE SABIE odrobaczenia, odpchlenia i szczepienia. :modla: :modla: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Tej rudości dzisiaj nie zauważyłam :crazyeye: Faktycznie nowość. A te osierocone to nie wiesz skad? Bo tego psiaka o umaszczeniu foxteriera skądś kojarzę (nie tylko ze względu na Sabrine foxterierkę, ktora pojechała do Justi)

Posted

LARA NASZE SŁONECZKO!!!:calus:
[SIZE=2]Za Heksię:B-fly:
[SIZE=2]Za Charlinkę:B-fly:
[SIZE=2]Za Świerzbika:B-fly:

[SIZE=2]I za lampę!!! :buzi: :lol:

A właśnie,jak lampa, oni to cudo będą potrafili zamontować i używać..?

A Heksia chyba w sam raz dla tej pani która chciała adoptować Groszkę!Czekam na foteczki i będę kobitkę bombardować mailami a jutro telefonami.

Posted

Chciałabym założyć wątek tej parze staruszków...I tej suni czarnej z białym krawatem i nosem i łapinkami...i nawet końcówką ogonka.:p

Laro, założysz wątek tej rudziutkiej "Nova Scotia"..? to sunia czy facet?

Posted

o mamamija.... a ktory psiak ma umaszczenie foxterieta tutaj?

no ten na zdjęciu starowinek osamotnionych ( chyba ) :roll: Esperanza nie wiem czemu ale on mi sie z Grafka kojarzy ... przynajmniej z sierści i umaszczenia ....

A zdjęcia świetne ... i Sabunia dobrze wygląda . Ona dobrze wygląda na zdjęciach znaczy fotogeniczna taka jest czy rzeczywiście w realu nie ma juz zapadniętych boków???

Rudziaszek wspaniały i powinien szybko z taka urodą dom znaleźć.. a corgi liskowata ... przejmująco smutny pyszczek :-(

Fotorelacja super :p

Posted

Saba - potrzebny transport na jutro - piątek z Ostrowii do Warszawy plus nocleg dla niej na jedną noc!!!!!

Podróż do Brzegu rozpocznie się w sobotę ok. siódmej rano, więc trzba Sabę gdzieś ulokowac na noc. Ja teraz będę niedostęna. Zajrzę tu wieczorem.

Posted

Saba już w sobotę może być w domu!!! Czy znajdzie się dobra dusza która przywiezie ją jutro ze schroniska do W-wy i da nocleg statecznej suni na 1 noc..? Oczywiście w grę wchodzi również hotelik (opłacimy:p ) - czy zna ktoś taki w W-wie gdzie przyjmą taką dużą pannę?

Posted

Ojej. Smutne to, że maluchy że trzbea bylo wykonac sterylke aborcyjną, ale z drugiej strony wszyscy wiemy, ze nieciekawy los czekałby te maluchy.
dużo ciepłych myśli przesyłam dka Ciebie i Heksy. pwolutko trzeba się bedzie zając szukaniem jej domku.

Szukamy także transportu dla Saby z Ostrowi do Warszawy. Po tylu miesiącach w schronisku to jest dl aniej szansa na dobry dom.
Proszę, nie zmarnujmy tej szansy.

Posted

Moj maz zaangarzowal sie w pomoc bezdomnym psiakom :crazyeye: Alez mnie napastowl na poczatku, ze komp i psy sa dla mnie wzniejsze niz maz hehehe A dzisiaj jak jechalam do IMiDz z synkiem to dostalam smska " Kochanie w Piastowie w drodze do pracy widzialem pieska, ladnego gdy wyjadal suchy chleb ze smietnika, jak bede wracac to sie za nim rozejrze i przekupie kanapka, jak uda mi sie go zlapac to przywioze do domu i naszukamy mu domku" :crazyeye: takie zrobilam oczy jak to przeczytalam hihihi Trzymajcie zatem kciuki, meza jeszcze nie ma w domu, powinien juz dobra chwile temu byc, byc moze gania po Pistowie i szuka lub lapie psine, mam nadzieje, ze sie uda i psiak juz nie bedzie marzl, a podobno ladny, jakas dobkowata miniatura siegajca Grasowi gdzies do brzucha :)

Och ten moj maz, wiedzialam ze tam gdzies gleboko w sercu to wielki czlowiek hehehe

Posted

Oj tak na chama to ich znowu nie rozdzielalismy, wiemy przeciez ze te narzady latwo uszkodzic, jak nie chcialy puscic to chcialysmy ich przetransportowac do cieplego miejsca, Heska po jakims czasie bardzo zle znosila wiszenie na hmmm..... Zorra i widac wkoncu bylo, ze cierpi, ze to wiszenie ja wkoncu wyczerpalo, jak juz sie troszke obkurczyly to wzielam Hekse na rece i po malu samo wyszlo :) A jak sie rozdzielily te psiury to Heksa wyladowala w wybiegu dla suniek.