Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek, gameta, musimy miting zrobić, taki tygodniowy. Ze wspomaganiem to i myślenie lepiej idzie jak adopcje lepiej rozkręcić:diabloti: a i wena do tekstów lepsza:evil_lol:

Posted

ludwa napisał(a):
idusiek, gameta, musimy miting zrobić, taki tygodniowy. Ze wspomaganiem to i myślenie lepiej idzie jak adopcje lepiej rozkręcić:diabloti: a i wena do tekstów lepsza:evil_lol:

Ludwa nie kuś, co by powiedział prowadzący miting :shake: Ale z ociąganiem, wrodzoną niechęcia i wstrętem jestem... za :evil_lol: Marzą mi się rzygi emocjonalne przy grilu :cool3:
Idusiek, właśnie, ciągle musimy z Ludwą kłamać, że masz grypę :diabloti:

Posted

Przepraszam, zę zadam niedyskretne pytanie:
Czy w dniu jutrzejszym, czyli 16 maja 2009 r, wolontariuszki z Ostrowi będą obecne na Dniu SGGW?

Posted

Prawda, psy z Mińska i okolic też.
Tylko bierz pod uwage, to że część z nich wcale do Ostrowi nie dojeżdza....ostatnio był wątek psa z Przasnysza- który rozpłynął się w nicości, bo do Ostrowi nie trafił....:shake: wiem jednak, że z mińska rzeczywiście jakiś hycel przywozi psiaki.

Pocieszę Cię tym, że w Broku też psy koczują gdzie popadnie a gmina nie widzi problemu. Dokarmiałam przez 5 miesięcy psa przerażonego tak, że na widok i człowieka i samochodu padał na ziemię i zaczynał się trząść, a teraz juz nawet zaczynał się bawić z moją mamą...Siedział codziennie regularnie pod moim domem, znał pory karmienia...i też przepadł, od tygodnia nie przychodzi na jedzenie a po mieście chodzą wieści, ze trują bezpańskie psy....:placz:

Posted

a no dzwoniłam do CL- odwiozła go dzisiaj Gabrysia do nowego domku. Spotkała się z ludźmi w połowie drogi, Gabryś był lekko zaniepokojony, ale zadowolony. Pojechał :multi: W nowym domku zwiedził już ogródek i domek, chodzi, wącha i zapoznaje wszystko. Ludzie są wniebowięci, ze taki śliczny i taki grzeczny..no i już się w nim zakochali na zabój już bardzo, mimo, że taka bida ślepa z niego.

Teraz już może być tylko lepiej - Trzymajcie kciuki, żeby sie zadomowił w końcu Gabryś był 3 miesiące w DT...