Qti Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Pięknie :loveu: Ale jak się to ma do pytania o Dzień SGGW? Quote
ludwa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 idusiek, gameta, musimy miting zrobić, taki tygodniowy. Ze wspomaganiem to i myślenie lepiej idzie jak adopcje lepiej rozkręcić:diabloti: a i wena do tekstów lepsza:evil_lol: Quote
gameta Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ludwa napisał(a):idusiek, gameta, musimy miting zrobić, taki tygodniowy. Ze wspomaganiem to i myślenie lepiej idzie jak adopcje lepiej rozkręcić:diabloti: a i wena do tekstów lepsza:evil_lol: Ludwa nie kuś, co by powiedział prowadzący miting :shake: Ale z ociąganiem, wrodzoną niechęcia i wstrętem jestem... za :evil_lol: Marzą mi się rzygi emocjonalne przy grilu :cool3: Idusiek, właśnie, ciągle musimy z Ludwą kłamać, że masz grypę :diabloti: Quote
idusiek Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 no bo mam.. a psik ! polej lepiej gameta, a nie tylko gadasz :diabloti: Quote
ludwa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Nie ma to jak dobra zabawa w doborowym towarzystwie;). Sama przyjemność:loveu: Quote
gameta Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Hep! Pissssszzzzzcieeee wyrrrrrrażnieejjjjjjj dziszzzz lazzzzzzzzki, bo ja na mytyyyyyng zie gotujeeee hep! :diabloti: Quote
idusiek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 spoko, nie taki mod straszny jak go malują ( mam nadzieję ) ;) Quote
Qti Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Przepraszam, zę zadam niedyskretne pytanie: Czy w dniu jutrzejszym, czyli 16 maja 2009 r, wolontariuszki z Ostrowi będą obecne na Dniu SGGW? Quote
ludwa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 bo generalnie modzi straszni nie są. Czasami jeno nerwowi:evil_lol: Quote
idusiek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Wczoraj do domku do Rybnika pojechała Mamba. Ma się o tak ;) Za pomoc w organizacji wizyty serdecznie dziękujemy zedruszko Quote
idusiek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 a to Heidi ;) Sunia miala wczoraj operację usunięcia guzów sutka, ma się dobrze. Teraz MUSI byc juz tylko lepiej Quote
enia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 dziewczyny ,czy to prawda ,że psiaki węgrowskie teraz do Was jeżdżą??? http://www.dogomania.pl/forum/f28/mieszkalam-pod-krzakiem-na-wegrowskim-rynku-mala-szurka-138012/ jesli tak to tej sie udało, ale masa tam jeszcze koczuje w oczekiwaniu na transport do Ostrowii.......:shake: Quote
Qti Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='ludwa']Jak owocna byłą zbiórka? Nagrzechotało trochę złociszy w puchach? http://www.dogomania.pl/forum/f28/niczyje-szukaja-pomocy-128920/index47.html#post12301623 A jak wam poszło? I proszę nie traktować tego jako spamu, gdyż wolontariuszki z Ostrowi o ile mi wiadomo wciąż działają pod szyldem "Niczyje" Quote
idusiek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Prawda, psy z Mińska i okolic też. Tylko bierz pod uwage, to że część z nich wcale do Ostrowi nie dojeżdza....ostatnio był wątek psa z Przasnysza- który rozpłynął się w nicości, bo do Ostrowi nie trafił....:shake: wiem jednak, że z mińska rzeczywiście jakiś hycel przywozi psiaki. Pocieszę Cię tym, że w Broku też psy koczują gdzie popadnie a gmina nie widzi problemu. Dokarmiałam przez 5 miesięcy psa przerażonego tak, że na widok i człowieka i samochodu padał na ziemię i zaczynał się trząść, a teraz juz nawet zaczynał się bawić z moją mamą...Siedział codziennie regularnie pod moim domem, znał pory karmienia...i też przepadł, od tygodnia nie przychodzi na jedzenie a po mieście chodzą wieści, ze trują bezpańskie psy....:placz: Quote
kometa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Sorka za offa, ale sprawa BARDZO PILNE I DRAMATYCZNA:( http://www.dogomania.pl/forum/f28/sparalizowany-pies-pomocy-szukamy-dt-ds-ma-szanse-chodzic-138160/#post12317086 Quote
idusiek Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 a no dzwoniłam do CL- odwiozła go dzisiaj Gabrysia do nowego domku. Spotkała się z ludźmi w połowie drogi, Gabryś był lekko zaniepokojony, ale zadowolony. Pojechał :multi: W nowym domku zwiedził już ogródek i domek, chodzi, wącha i zapoznaje wszystko. Ludzie są wniebowięci, ze taki śliczny i taki grzeczny..no i już się w nim zakochali na zabój już bardzo, mimo, że taka bida ślepa z niego. Teraz już może być tylko lepiej - Trzymajcie kciuki, żeby sie zadomowił w końcu Gabryś był 3 miesiące w DT... Quote
malawaszka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 CUDOWNIE!!!!!! :multi::loveu::loveu::loveu: miałam nosa, że to dziś :evil_lol: Quote
Recommended Posts