Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

Fela napisał(a):
Wszyscy wiedzą, że to niejaki Qti :cool1:

[SIZE=3]To teraz poproszę o dowody - pomówienie - mówi ci to coś?
Sama się bardzo często na to powołujesz.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
a ja z innej beczki - domek dla Gabrysia sprawdzony - Peter Beny był:multi:

Teraz natomiast szukam osoby chętnej do sprawdzenia domku dla naszego Misia
okolice Przemyśla a dokładnie Ostrów koło Radymna -

znacie kogoś kto jest z tamtych rejonów? :oops:

ktos kogoś zna? moze polecić? :oops:

Posted

Fela napisał(a):
Wszyscy wiedzą, że to niejaki Qti :cool1:

A Qti wie, że lubicie oczerniać i zostawiać dowody.
Jeśli twierdzicie, ze czesio i mucha to ja to poproszę dowody.
Ja wam tylko wskazałem, ze znów ktoś po was jedzie na forum krakvetu a wy mnie od razu przechrzciłyście. Więc wreszcie udowodnijcie a nie tylko pomawiacie i dyskredytujecie ludzi.
Czekam miłe i urocze wolontariuszki z Ostrowi :lol:

P.S Zdjęcia mogłybyście zamieszczać aktualne a nie takie, na których widać śnieg. Chyba, ze tak często bywacie w schronie, że te są najaktualniejsze:smhair2:

Posted

Qti- pokaż mi osobę na tym świecie, która co tydzien jeżdzi do schronu i fotografuje 250 psów co tydzien :cool1:.
Nas jest kilka i koncentrujemy się na nowych psiakach. A zdjęcia staramy się uaktualniać jak możemy. Jest to trudne, gdy ma się do czynienia z kilkoma osobami, 4 aparatami ( ale zawsze są max 2 ) i kuuuupą rzeczy do obejrzenia, sprawdzenia. Poza tym nie wiem czy wiesz, ale w weekendy schronisko czynne jest od 9 do 14. A my bywamy tam własnie wtedy.

Zapraszam do schroniska- z aparatem, rezerwuj sobie od razu ze 3 dni :) Wyciągnij wszystko z budy, obejrzyj i porób ładne zdjęcia - na kiedy się umawiamy, bo ty chyba masz teraz permanentnie wolne? :p

Posted

idusiek napisał(a):
Qti

Zapraszam do schroniska- z aparatem, rezerwuj sobie od razu ze 3 dni :) Wyciągnij wszystko z budy, obejrzyj i porób ładne zdjęcia - na kiedy się umawiamy, bo ty chyba masz teraz permanentnie wolne? :p

Idusiek, słoneczko dogomani - pozwól, że swoim czasem, osobą i tym co robię będę zarządzał sam.
Qmam, że macie milion rzeczy do zrobienia ale nie powinnyście zamieszczać w ramach reklamy przeterminowanych zdjęć - choćby z szacunq dla osób zainteresowanych.
Lubicie odgrzewane kotlety - to widać w starych filmach i fotkach ale nie da się żyć przeszłością.
Żeby osiągnąć sukces trzeba iść do przodu i przyszłość formować taką by było lepiej a nie wracać do czasu zaprzeszłego - to jest dobre tylko w języq francuskim.

Pozdro słoneczko :loveu:

P.S. Gdzie dowody na potwierdzenie pomówień Feli pod moim adresem?

Posted

Ptaszku najsłodszy - akurat Mini nie zmienila się ani grama od konca zimy do połowy maja :p

Pozwól zatem, że będę pokazywac takie zdjęcia jakie posiadam
A Ty tymczasem poprzeglądaj dogo i poucz inne osoby, które pokazują zdjęcia psa z innej pory roku niż obecna, że przez szacunek do ludzi oglądających powinni je jak najszybciej zamienić - inaczej mogą przygotować się na obrzucanie błotem i brak adopcji.

Kotletów nie odgrzewamy - słyszałeś kiedyś o kontraście? A o metamorfozach? Zeby je pokazać, trzeba uwzględnić stan poprzedni i obecny i tak własnie robimy.
Moze też przy okazji zarzucisz mi ptaszku, że niewłaściwie robię pokazując psa ze schronu a potem w nowym domu? :cool1:

P.S do mnie dzisiaj dzwoniła pani w sprawie Frajdy a ona tez ma zdjęcia z zimy i jakoś Pani wcale nt temat nie wspomniała....ciekawy zbieg okoliczności, nieprawdaż?

Posted

w sobotę do domu do Siedlec pojechała Strzałka :multi:

sunia dogadała się z kotkiem Pani Ani, bała się panicznie bloku i musiała zostac wniesiona, nie wyszła do niedzieli na dwór, ale juz jest dobrze ;)
Powoli uczy się zachowywania czystości i chodzenia na smyczy. Gdy zostaje sama nie płacze i nie niszczy - ma się dobrze :multi::multi::multi:

Zapomniałam napisac- od soboty ma na imię Nika ;)

Posted

idusiek napisał(a):
Ptaszku najsłodszy - akurat Mini nie zmienila się ani grama od konca zimy do połowy maja :p

Pozwól zatem, że będę pokazywac takie zdjęcia jakie posiadam
A Ty tymczasem poprzeglądaj dogo i poucz inne osoby, które pokazują zdjęcia psa z innej pory roku niż obecna, że przez szacunek do ludzi oglądających powinni je jak najszybciej zamienić - inaczej mogą przygotować się na obrzucanie błotem i brak adopcji.

Kotletów nie odgrzewamy - słyszałeś kiedyś o kontraście? A o metamorfozach? Zeby je pokazać, trzeba uwzględnić stan poprzedni i obecny i tak własnie robimy.
Moze też przy okazji zarzucisz mi ptaszku, że niewłaściwie robię pokazując psa ze schronu a potem w nowym domu? :cool1:

P.S do mnie dzisiaj dzwoniła pani w sprawie Frajdy a ona tez ma zdjęcia z zimy i jakoś Pani wcale nt temat nie wspomniała....ciekawy zbieg okoliczności, nieprawdaż?

Wszystko pięknie napisane idusiek. Ślicznie wręcz. Tylko jakoś mnie to nie przekonuje.
Kontrast, jak sama zaznaczyłaś to pokazanie rzeczy przeciwstawnych. Jak na razie pokazałyście tylko jedną stronę. Powstaje pytanie - czy ta druga jest lepsza czy gorsza?
Napisałem ci kilka chwil wcześniej, że swoim czasem będę dysponował sam i nie dyktuj mi co i jak mam robić, co czytać i czyje wątki śledzić.
Do mnie też kilka osób dziś dzwoniło i nie będę chwalił się bilingami :cool3:
Dobrze robisz pokazując ten kontrast - pies w schronie i w szczęśliwym domq. Tak - to robisz dobrze.
Gorzej idzie wam udowadnianie waszych pomówień i szkalowanie innych - strzelacie na ślepo i nie macie poparcia w dowodach. Tak, jak to np. zrobiła Fela kilka postów wyżej pod moim adresem. Co z tymi dowodami?
Nie ma ich? :oops2: I nie będzie, dlatego, ze wiem, że to nie ja a wy usiłujecie kolejną osobę zdyskredytować. Tylko, że ze mną wam się nie uda.

Posted

ludwa napisał(a):
skoro jesteś taki wrażliwy/drażliwy, proponuję żebyś wyjaśnianie pomowień zaczął od tych skierowanych pod moim adresem, bo poczucie humoru mi się jakoś kończy...Bawi cię szukanie zaczepek na tym wątku? Bo ty zabawny nie jesteś

Ty zaczepek i rozrywek szukasz gdzie indziej, przykłady:
1. http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-canis-w-kruszewie-nowe-zdjecia-psow-od-postu-331-a-117793/index42.html#post12278056
2. http://www.dogomania.pl/forum/f28/niczyj-u-niczyich-staruszek-morek-zmorek-konieczna-operacja-118330/index56.html#post12268438 - potwierdzasz swoje preferencje

Więc gdzie dowody na mnie?

Posted

Qti napisał(a):
Wszystko pięknie napisane idusiek. Ślicznie wręcz. Tylko jakoś mnie to nie przekonuje.
Kontrast, jak sama zaznaczyłaś to pokazanie rzeczy przeciwstawnych. Jak na razie pokazałyście tylko jedną stronę. Powstaje pytanie - czy ta druga jest lepsza czy gorsza?
Napisałem ci kilka chwil wcześniej, że swoim czasem będę dysponował sam i nie dyktuj mi co i jak mam robić, co czytać i czyje wątki śledzić.
Do mnie też kilka osób dziś dzwoniło i nie będę chwalił się bilingami :cool3:
Dobrze robisz pokazując ten kontrast - pies w schronie i w szczęśliwym domq. Tak - to robisz dobrze.
Gorzej idzie wam udowadnianie waszych pomówień i szkalowanie innych - strzelacie na ślepo i nie macie poparcia w dowodach. Tak, jak to np. zrobiła Fela kilka postów wyżej pod moim adresem. Co z tymi dowodami?
Nie ma ich? :oops2: I nie będzie, dlatego, ze wiem, że to nie ja a wy usiłujecie kolejną osobę zdyskredytować. Tylko, że ze mną wam się nie uda.

skoro jesteś taki wrażliwy/drażliwy, proponuję żebyś wyjaśnianie pomowień zaczął od tych skierowanych pod moim adresem, bo poczucie humoru mi się jakoś kończy...Bawi cię szukanie zaczepek na tym wątku? Bo ty zabawny nie jesteś

Posted

Qti napisał(a):

u Morka to raczej ty szukasz zaczepek a na watku kruszewskim zadałam pytanie, na które ty, nie pytany z dziwnie niewiadomego powodu odpowiadasz...To bardzo nieładnie, nie wiesz o tym?
I może jednak zacznijmy po kolei, czyli od pomówień na mój temat a potem przejdziemy do ciebie, co?
I wiesz...wątek Morka to nie rozrywka. W przeciwieństwie do ciebie miałam z nim styczność i choć trochę, na ile mogłam to mu pomagałam. A co ty dla niego zrobiłeś? Zresztą...co w ogóle zrobiłeś dla psów tutaj, poza bazarkiem dla Krolla i przywalaniem się do nas? Coś widzę, że u innych nie szukasz dziury w całym...a u nas ciągle...Coś ci dolega? Jakieś problemy? Kompleksy? Nuda? Dziwne poczucie solidarności z tymi do których mamy jakieś zastrzeżenia (zresztą czas pokazuje, że nie tylko my:razz:). Qti, jak masz jakiś problem, to zdobądź się na otwartość i napisz o co ci chodzi albo idź do lekarza, bo tutaj się nie wyleczysz
A dowody na ciebie?
1. Co ty? Jeszcze w zamierzchłych czasach żyjesz?
2. Nikt nie ma ani tyle czasu ani jadu i zawziętości, żeby śledzić ciebie i twoje wątki, niie pochlebiaj sobie

Posted

ludwa napisał(a):
u Morka to raczej ty szukasz zaczepek a na watku kruszewskim zadałam pytanie, na które ty, nie pytany z dziwnie niewiadomego powodu odpowiadasz...To bardzo nieładnie, nie wiesz o tym?
I może jednak zacznijmy po kolei, czyli od pomówień na mój temat a potem przejdziemy do ciebie, co?
I wiesz...wątek Morka to nie rozrywka. W przeciwieństwie do ciebie miałam z nim styczność i choć trochę, na ile mogłam to mu pomagałam. A co ty dla niego zrobiłeś? Zresztą...co w ogóle zrobiłeś dla psów tutaj, poza bazarkiem dla Krolla i przywalaniem się do nas? Coś widzę, że u innych nie szukasz dziury w całym...a u nas ciągle...Coś ci dolega? Jakieś problemy? Kompleksy? Nuda? Dziwne poczucie solidarności z tymi do których mamy jakieś zastrzeżenia (zresztą czas pokazuje, że nie tylko my:razz:). Qti, jak masz jakiś problem, to zdobądź się na otwartość i napisz o co ci chodzi albo idź do lekarza, bo tutaj się nie wyleczysz
A dowody na ciebie?
1. Co ty? Jeszcze w zamierzchłych czasach żyjesz?
2. Nikt nie ma ani tyle czasu ani jadu i zawziętości, żeby śledzić ciebie i twoje wątki, niie pochlebiaj sobie

A teraz pyszczq przeczytaj co napisałaś i weź to do siebie. To wy ataqjecie ludzi nagminnie, oczerniacie i wsadzacie swoje noski tam gdzie was nie proszą.
Zadałaś pytanie kto finansował szkolenie. Jak ja kilka dni wcześniej zadałem wam pytanie ile zebrałyście na dniu ziemi to ciężko było od was uzyskać odpowiedź. Wy innych rozliczać możecie, zarzucać im malwersacje, krętactwo itp. ale wam nie można. Macie tabliczki z napisem - święte i uczciwe?
Co do Morka. Bałem się o życie psa. Osoby odpowiedzialne za niego zadecydowały inaczej. Morek przeżył i super. Cieszę się tak samo jak wy.

Zarzuciła mi dziś Fela, że was oczerniam w Krakvecie jako czesio i mucha. Stąd moje pytanie o dowody. Oczywiście ich nie macie.
Za to ja i pewna osoba, którą ostatnio jedna z was oczerniła mamy dowód i wiemy która.
A co ty dobrego dla psów zrobiłaś?
Fela ogłasza psy.
Idusiek nie wychodzi ze schronów, dt., robi ogłoszenia i chce jak najlepiej dla psiaków.
A ty?
Oprócz udziału w kilq bazarkach i uwagach typu: "biedny piesek albo rodzina tego czlowieka to źli ludzie" nie robisz nic. Kompletnie nic.

I oczywiście ponawiam zaproszenie na bazarek dla Krolla: http://www.dogomania.pl/forum/f99/puzzle-dla-krolla-o-do-21-05-2009-a-137660/ Mnie możecie nie lubić ale Kroll nikomu nic nie zawinił.

Posted

O ludzie :Help_2::Help_2::Help_2::Help_2: po co się złościć.
Ignorujmy zaczepki proszę. To nie jest wątek na kłótnie tylko o pomocy psom z Ostrowi.
Jeśli ktoś chce się kłócić PROSZĘ róbcie to w prywatnych wiadomościach.

A teraz optymistycznie. Zobaczcie jak wyrosła Lady :) moja pierwsza adopcja

Posted

Qti napisał(a):
A teraz pyszczq przeczytaj co napisałaś i weź to do siebie. To wy ataqjecie ludzi nagminnie, oczerniacie i wsadzacie swoje noski tam gdzie was nie proszą.
Zadałaś pytanie kto finansował szkolenie. Jak ja kilka dni wcześniej zadałem wam pytanie ile zebrałyście na dniu ziemi to ciężko było od was uzyskać odpowiedź. Wy innych rozliczać możecie, zarzucać im malwersacje, krętactwo itp. ale wam nie można. Macie tabliczki z napisem - święte i uczciwe?
Co do Morka. Bałem się o życie psa. Osoby odpowiedzialne za niego zadecydowały inaczej. Morek przeżył i super. Cieszę się tak samo jak wy.

Zarzuciła mi dziś Fela, że was oczerniam w Krakvecie jako czesio i mucha. Stąd moje pytanie o dowody. Oczywiście ich nie macie.
Za to ja i pewna osoba, którą ostatnio jedna z was oczerniła mamy dowód i wiemy która.
A co ty dobrego dla psów zrobiłaś?
Fela ogłasza psy.
Idusiek nie wychodzi ze schronów, dt., robi ogłoszenia i chce jak najlepiej dla psiaków.
A ty?
Oprócz udziału w kilq bazarkach i uwagach typu: "biedny piesek albo rodzina tego czlowieka to źli ludzie" nie robisz nic. Kompletnie nic.

I oczywiście ponawiam zaproszenie na bazarek dla Krolla: http://www.dogomania.pl/forum/f99/puzzle-dla-krolla-o-do-21-05-2009-a-137660/ Mnie możecie nie lubić ale Kroll nikomu nic nie zawinił.

A ja sobie siedzę w domku i wódeczkę popijam, w wolnej chwili latam na AA, przecież nie za jakimiś tam psami.A no i wątki śledzę:evil_lol:

Posted

ludwa napisał(a):
A ja sobie siedzę w domku i wódeczkę popijam, w wolnej chwili latam na AA, przecież nie za jakimiś tam psami.A no i wątki śledzę:evil_lol:

Potwierdzam ;) często Cię widuję na mitingach :evil_lol:

Posted

W 2009 roku udało nam się znaleźć domki dla następujących psiaków :

1. Dżin
  2. Dyzio
  3. Poziomka
  4. Gajka
  5. Felix
  6. Pętelka
  7. Pepe
  8. Lena
  9. Mercedes
  10. Środa
  11. Tajga
  12. Piorun
  13. Jupek (druga adopcja)
  14. Nutka ( sponsor)
  15. Sznurek
  16. Czaria
  17. Fazer
  18. Margolcia
  19. Fusek
  20. Misza
  21. Kama – boksia ( przez boksery )
  22. Wtorek
  23. Tośka
  24. Szczotek
  25. Lady
  26. Bingo
  27. Karo Bigluś
  28. Balbinka
  29. Ziomek
  30. Ośka
  31. Bosman
  32. Czwartek
  33. Figaro
  34. Berta
  35. Saba
  36. Bałwanek
  37. Fajny
  38. Greta
  39. Sobota
  40. Dziadek/Boss
  41. Malwinka
  42. Józio
  43. Ajta
  44. Vega
  45. Agat
  46. Morka
  47. Misia
  48. Lisia
  49. Alba
  50. Herkules
  51. Pola
  52. Wiktor/ Hubertus
  53. Wirek
  54. Heidi
  55. Delta
  56. Koma
  57. Agusia
  58. Marcel
  59. Strzałka
A mamy pod opieką:

1.Wyciorek czyli Supełek( płatny DT )

2.Pusia ( Otrębusy )

3.Piątek ( Otrębusy)

4.Zuzola ( Otrębusy )

5.Joszi ( Teresin)

6.Gabryś ( bezpłatny DT )

7.Suzi ( Otrębusy )

8.Maleństwo ( bezpłatny DT )
9.Merry ( bezpłatny DT )

10.Miś ( hotel Teresin )

11.Rocky (hotel Otrębusy)

12.Rudi Rudzielec ( hotel Teresin )

13.Benedykt (hotel Teresin)

14. szczeniorka Mamba ( hotel Otrębusy )

15.szczeniorka Samba ( hotel Otrębusy)

Nasz wątek znajduje się tutaj:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/ostrow-maz-170-psow-zamiast-70-schronisko-jest-przepelnione-pomozmy-w-adopcjach-17010/index1259.html

Tu jest nasze allegro:

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12001622

A tu nasze strony internetowe:

http://www.psyniczyje.org/
http://ostrow.schronisko.net/adopcj*****.html