idusiek Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 ku pokrzepieniu serc ;) Amon ( Szczotek) i Mercedes Quote
malawaszka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 :lol: no widziałam to allegro - jest super i oby poskutkowało domkiem :kciuki: ja bardzo lubię jak odzywają się ludzie, którzy chca pomóc - to bardzo cenne bo sama nie daję rady robić allegro wszystkim, którym bym chciała :placz: Quote
idusiek Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 a ma juz dawno :lol: a jego Pan przywozi makaron i ryz do schroniska raz na miesiąc jak jedzie na Mazury :multi: ale za to Tajgunia czeka....:-( Wczoraj dzwonila do mnie jakaś pani która myslala, ze rozmawia z Tobą malawaszka :cool3: o Tajguni i allego dla niej, które jest tutaj; SZNAUCER ŚREDNI,SUNIA,ŚLICZNA CZARNULKA, DAJ DOM (556719860) - Aukcje internetowe Allegro Dzięki za pomoc ! Czekamy teraz na telefony :cool3: Quote
malawaszka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tajga ma kilka wielbicielek, dziś też dostałam maila w jej sprawie - m.in. pytanie jak ona reaguje na koty - są w Ostrowii koty? Quote
idusiek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 nie ma kotów... nie ma jak sprawdzic :-( Quote
malawaszka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 a z innymi psami spoko czy różnie? zwłaszcza z większymi sukami? może Pani do Ciebie napisze bo podałam namiar na ciebie bo możesz więcej o małej powiedzieć Quote
idusiek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tajga siedziała z jej wielkosci Fioną i było ok. Potem była z onką, ktora nie lubiła suk i były spięcia. Jeżeli jednak sunia jest spokojna to i Tajga się z nią dogaduje :) Mercedes nie lubila nikogo ( i nadal nie lubi) więc nie było ciekawie.... Super, ze dałaś Pani namiary, miejmy nadzieje, ze coś z tego wyjdzie ;) Quote
idusiek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [FONT=Tahoma]1.Zula ( hotel Teresin ) [/FONT][FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/forum/f28/porzucona-zuzela-kto-pokocha-amstaffa-123011/[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma] 2. [/FONT][FONT=Tahoma]Fajny vel Frugo ( nie ma wątku, hotel w Otrębusach ) 3 – 5. 3 szczeniaki ( hotel w Otrębusach ) http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczenieta-czy-wroca-do-schroniska-127235/ 6. Pusia – z łańcucha we Włochach, nie ma jeszcze wątku ( hotel w Otrębusach )[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]7. Felix – szczeniak z Ostrowi nie ma wątku ( bezpłatny DT )[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]8. Ośka – po porodzie, piękny husky inaczej ( hotel w Teresinie )[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]9- 12. 4 psiaki z tonącego kartonu (2 DT aura, 2 hotel w Otrębusach)[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/forum/f28/o-dzielnych-dzieciakach-ktore-wygraly-z-potworem-ostrow-maz-130687/ [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]13. Karo- pies z poderżniętym gardłem (bezpłatny DT )[/FONT] [FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/forum/f28/karo-z-poderznietym-gardlem-bo-pan-mnie-przywiazal-drutem-poszedl-pomocy-131449/ [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]14. Piękny inaczej – nasz Piorun ( bezpłatny DT)[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ostrowskie-teriery-umieraja-z-samotnosci-w-schronisku-pomocy-128319/index16.html [/FONT] [FONT=Tahoma] 15. Lady, szczeniorka z zapaleniem krtani (bezpłatny DT u Bazyliah )[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]16. Bingo – pies podrzutek ( płatny DT )[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/forum/f28/wrzucony-na-podworko-do-dobermana-szczescie-w-nieszczesciu-bingo-szuka-domu-131641/ [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] Quote
idusiek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 tak przypominam, moze niektorzy nie widzieli.....:oops: Do domków pojechali w weekend: Środa :multi: Mercedes :multi: Figaro :multi: Pepe :multi: [quote name='idusiek']ku pokrzepieniu serc ;) Amon ( Szczotek) i Mercedes i jeszcze Figaro : i Środa nazwana Tosią :razz: Quote
idusiek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 a to 8 letni Benek w schronie...:placz: Quote
sonikowa Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Jaki piękny ten benio! Naprawdę bardzo, bardzo w typie, a nawet jeszcze bardziej. Dałyście znać dziewczynom od benków? Quote
idusiek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 taaaak, ale tam cisza , Emir tez nie chce miec o 1 więcej ...:-( Quote
gameta Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Hmmmm a skąd Mercedes nad MOIM morzem ?? :crazyeye: Quote
Milady Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Hej, hej! Pamiętacie Seda z Ostrowii? Od wtorku 17 lutego mieszka na warszawskim Willanowie :lol: Quote
idusiek Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 wiemy wiemy :multi::multi::multi: i gratulujemy serdecznie ! :loveu: Quote
beam6 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Milady napisał(a):Hej, hej! Pamiętacie Seda z Ostrowii? Od wtorku 17 lutego mieszka na warszawskim Willanowie :lol: Niewiarygodne :lol: - jednak nigdy nie należy przestać wierzyć, cudowna wiadomość - Sedziku wszystkiego najpsiejszego w nowym domku :loveu: Quote
kometa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 idusiek napisał(a):taaaak, ale tam cisza , Emir tez nie chce miec o 1 więcej ...:-( Emir działa nieleegalnie i ma mega przepełnienie, nie powinien już przyjmowac ani 1 psa dla dobra zwierząt... Quote
idusiek Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ciotki, Benka juz nie ma, został adoptowany w sobotę :oops: mamy za to 250 innych.... HEEELP ! :crazyeye: Quote
sonikowa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 idusiek napisał(a):ciotki, Benka juz nie ma, został adoptowany w sobotę :oops: Benio poszedł? Tu świetnie, tylko błagam cię, napisz, że do dobrego domku .. Quote
idusiek Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 ale nie wiem .... dostałam tylko informację, ze ma dom :oops: Zaqwsze w takich sytuacjach wole myśleć, że na kanapę a nie na łańcuch... Quote
idusiek Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 TAJGA MA DOMEK !!!! Przesylam fotki z wczorajszego szalenstwa Tajguni na śniegu :razz: Jak ona się cieszyła mogąć w koncu pobiegać, pobawic się z czlowiekiem, wytarzać w sniegu. Ciekawostka, która nas zaskoczyła- Tajgunia podaje łapkę na zachetę do zabawy :crazyeye: :cool3: Potem było juz tylko lepiej :multi: długa podróż do Wrocławia, zmeczenie, ale i spacerek i poznawanie z sunią Grace, która wyraźnie chce bawić się z naszą Tajgunią, ale ona jeszcze nie do konca wie czy to dobrze i ostrzegawczo powarkuje w domku jak do niej podchodzi. Na dworze dziewczyny miały się dobrze. Tajgunia wykąpana, spała na swoim posłanku, nakarmiona i wyglaskana :multi: Zobaczymy jak sytacja sie rozwinie, ale ofiar nie przewidujemy ;) Mam nadzieję, ze Pani Małgosia nie bedzie miala nic przeciwko, jak zacytuję część jej długiego maila ze szczegółami wczoraszego dnia: [FONT=Times New Roman]"W ogrodzie spuściliśmy je i zaczęliśmy łazić, rozmawiać, rzucać śniegiem. Przyszedł mój syn, poczochrał Tajgusię, próbował zachęcić ją do pobiegania, ale ona krok w krok chodziła za mną, a tylko Grace latała jak oszalała po śniegu i bawiła się. Wtedy my z mężem poszliśmy do domu i zostawiliśmy psy z synem. To był strzał w dziesiątkę. Tajgusia już nie miała możliwości deptać mi po piętach, syn też poczuł się swobodniej i zaczął biegać po śniegu, a Grace oczywiście też, a za nimi chcąc nie chcąc Tajga. Trochę pobiegały i Grace zaczęła zachęcać Tajgę do zabawy - przycupywała przy niej, zupełnie jak szczeniak, okrążała w radosnych podskokach i nagle Tajgusia zaczęła się bawić. Jak za dawnych lat Grace biegała zataczając duże koła, a za nią Tajga. [/FONT][FONT=Times New Roman]My obserwowaliśmy to przez okno i byliśmy naprawdę wzruszeni widząc Tajgusię jak biega sobie po ogrodzie nasladując wszystkie ruchy Grace - gdy ta sie zatrzymuje, Tajga w tym samym momencie staje, gdy ta rusza, ta też rusza. Trwało to dobrą chwilę...."[/FONT] Dziękuję za pomoc malawaszce i dziewczynie,ktora zrobila dla suni Allegro ! :loveu: Quote
Recommended Posts