Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

[quote name='idusiek']W SOBOTĘ DO DOMU POJECHAŁ PIK. Z relacji jego nowej Pani wiem, że juz wykapany, odrobaczany i kochany :loveu: Dogadał się z sunią ( wysterylizowaną spanielką) i czeka w tym tygodniu na wizytę u weta.

Pik to kolejny płaczek schroniskowy, byłam przy jego przywiezieniu z Siedlec, ma nadrewane ucho, około 3-4 lat, plakał, piszczał i siedzial no stop przy kratach boksu.... Tak się cieszę, że ma domek !:multi:

Tak Pik wygladał w schronie.....

Pamietacie tego Pana ? Teraz ma na imię Lucek i ma się tak :loveu:

TU na zdjęciu z Kiki- swoją nową towarzyszką życia :loveu:

a tu buuuzi :cool3:

i co powiecie? zmienił się chłopak czy nie bardzo ? :crazyeye:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Wkleję i tutaj, może zmotywuje kogoś do pracy....
Właśnie rozmawiałam z Pańciostwem Rubensidełka:loveu:. jest cudnie. Z sunią już wielka mołość, nie ma zazdrości, z misek sobie jedzą. Rubensiczek sypia z Pańciem;). Kastracja odbędzie się po szczepieniach. Państwo, jak znajdą czas, wybiorą się na kompleksowy przegląd ortopedyczny:lol:

Posted

O rany, Pik zupełnie jak podmieniony! On w schronie, chmmmmm.... jakby tu rzec, w wyborach mistera zająłby zaszczytne przedostatnie miejsce. A teraz - super dżentelmen. Ale te domy podmieniają psy :crazyeye:.

Dziś w schronisku jeszcze jedna pani była. Nic nie wzięła, bo przyjęchała specjalnie autobusem i taksówką. Ale upatrzyła sobie :lol:.

Jeśli chodzi o szczeniaki, są malutkie suczki (było ich 7, ale może już jakaś znalazła domek) ok. 5-tygodniowe. Będą małe docelowo. Są teź ciut starsze 4 i 2 takie kilkumiesięczne.

Posted

[quote name='Magdarynka']Potrzebne futro wielkości shih tzu. Płeć obojętna. Wiek - max rok.
Mamy "coś" takiego na stanie? ;)

pierwszy albo ostatni ?

a moze Frugo ? ma dopiero 4 miesiace

Posted

Halooo, czy ktoś przegląda wątki psów pod opieką stowarzyszenia? Co z kolejną operacją Andzi? Guz rośnie bardzo widocznie. Poprzednia rana już wygojona. Trzeba porozmawiać z lekarzem i chyba czas umówić kolejną operację. Czy ktoś się tym zajmie?????

Posted

Ida, a masz jakieś foty, gdzie lepiej Kazia widać i tego pierwszego psiaka? On ma jakieś imię? Napisz mi też kilka słów o nich. Te psiaki maja max rok, czy więcej? W ewentualnym domu jest 2 dzieci: 8 i 10 lat.

Posted

esperanza i Beam6, ponawiam po raz już nie wiem który pytanie o Andzię. Co dalej, kiedy operacja? Ma zostać z tym roznącym guziskiem??? Poprzednia rana wygojona, tyrzeba porozmawiać z lekarzem i ustalić kolejny termin. Z tego co pamiętam Andzia ma sponsora na operacje...