Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

[quote name='malagos']A moze para zamknąć ten wątek, założyc nowy - nowa sytuacja, zarzad, nowe siły....? jak to mówią, z nowym Rokiem, z nowym krokiem :roll:

Malagos jak miło,że jesteś :loveu:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem tu u Was cały czas, tak sobie cichutko jestem... Za bardzo Was lubię (wszystkie panie, które poznałam od poczatku Waszej działalnosci), i dlatego martwi mnie ten watek. Czekam na jakąś akcję typu "La madam" czy Filozoficzna :oops:, to było życie, eh....

Posted

malawaszka napisał(a):
AMEN droga Ewo :klacz:

a ja dalej czekam na info o Tajdze bo szkoda, że tyle czasu siedzi w schronisku a ja nie wiem co o niej pisać w ogłoszeniach :shake:

malawaszka, ja też deklarowałam pomoc w ogłaszaniu Tajgi i czekam na jakieś informacje, bo na razie tylko wiadomo, czyj numer podać o samej suczce informacje bardzo skąpe .... a tak mi jej szkoda. :roll: Jak coś będzie wiadomo, to może podzielimy się pracą?

Posted

Fela napisał(a):
Lika, ona jest sporo większa od Gumisi. Trochę mniejsza od dużego sznaucera (wielkości mniej więcej Szamnka). Młoda, ma nie więcej niź dwa lata. Bardzo ufna i bardzo, bardzo zrównoważona. Moim zdaniem doskonale nadaje się do bloku, do dzieci, dla starszej osoby. Strasznie biedna jest w schronisku :-(. A taka cudna

lika, malagos, malawaszka - ...Fela napisała o Tajdze już prawie miesiąc temu..:roll: numer miał być podany do mnie i do Feli ( to info też jest gdzies dalej ..)

Nie wiem co mamy jeszcze o niej napisać..jest w Ostrowi, mieszka z Sunią Fioną. zagubiona, biedna, smutna, wlepia się w kraty boksu - tak jak widac na zdjęciach ( ostatnio nawet myslalam, że zablokowała się miedzy przesłami, bo siedziała w tym łebkiem i siedziała...:-( )...Psina bardzo fajna,spokojna,młoda, do kolan.

Nie napiszę Wam wiecej, nie wiem skad pochodzi ,nie znam jej rodziców ani historii..nie wiem jak ma się do kotów ( bo ich w OM nie ma), nie wiem jak chodzi na smyczy - bo nie wyprowadzałam.

Co wiemy, napisałysmy... Jeżeli możecie- ogłoście ją gdzie tylko można :oops:

Posted

[quote name='beam6']...
[FONT=Verdana]Partycypować w kosztach pobytu Hammera w hoteliku oczywiście będziemy – w zakresie jaki będzie potrzebny. Hammer jest pod opieką Stowarzyszenia. Przy okazji gorące dzięki za dotychczasową pomoc dla onka a za deklaracje dalszej pomocy jeszcze większe dzięki :loveu:.[/FONT]
....

Nie ma za co :oops:
O kwestiach finansowych wole na PW.
Ale skoro mowa o tym na wątku...
Nie rozumiem co oznacza : "partycypować w kosztach pobytu Hammera " Proszę o wyjaśnienie:lol:
Darowizny ode mnie i innych molosomaniaków były i będą wpłacane na konto Niczyje (z jednym wyjatkiem: zaliczka na hotelik bo zasada jest taka , że tam płacimy z góry).
To będa zatem środki stowarzyszenia. Dlaczego zatem tylko "partycypować"?

Posted

idusiek napisał(a):
lika, malagos, malawaszka - ...Fela napisała o Tajdze już prawie miesiąc temu..:roll: numer miał być podany do mnie i do Feli ( to info też jest gdzies dalej ..)

Nie wiem co mamy jeszcze o niej napisać..jest w Ostrowi, mieszka z Sunią Fioną. zagubiona, biedna, smutna, wlepia się w kraty boksu - tak jak widac na zdjęciach ( ostatnio nawet myslalam, że zablokowała się miedzy przesłami, bo siedziała w tym łebkiem i siedziała...:-( )...Psina bardzo fajna,spokojna,młoda, do kolan.

Nie napiszę Wam wiecej, nie wiem skad pochodzi ,nie znam jej rodziców ani historii..nie wiem jak ma się do kotów ( bo ich w OM nie ma), nie wiem jak chodzi na smyczy - bo nie wyprowadzałam.

Co wiemy, napisałysmy... Jeżeli możecie- ogłoście ją gdzie tylko można :oops:

o jezu - przepraszam :oops: - musiałam to przeoczyć w natłoku tego co tu pisałyście bo niektóre posty omijałam :roll: :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
o jezu - przepraszam :oops: - musiałam to przeoczyć w natłoku tego co tu pisałyście bo niektóre posty omijałam :roll: :eviltong:

i słusznie ;) czy zatem mogę teraz liczyc na jej ogłaszanie? Lika też sie podjęła - więc sie jakoś dogadacie kto gdzie itp.;)

Posted

no, kiinia, Ty to jesteś jedyna w swoim rodzaju. A taka właściwie nieadopcyjna;) To jeszcze Melka, Stefanek, Pepuś;). Dziewczyno, medal Cio się należy. ZŁOCIUTKI!!!!:loveu:. Może pójdziesz do "Mam talent"???:eviltong:

Posted

onek napisał(a):
Nie rozumiem co oznacza : "partycypować w kosztach pobytu Hammera " Proszę o wyjaśnienie:lol:
Darowizny ode mnie i innych molosomaniaków były i będą wpłacane na konto Niczyje (z jednym wyjatkiem: zaliczka na hotelik bo zasada jest taka , że tam płacimy z góry).
To będa zatem środki stowarzyszenia. Dlaczego zatem tylko "partycypować"?

Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale nie byłam (bo nie mogłam :shake:) dawno na dogo.
Pisząc partycypować miałam właśnie na myśli fakt Waszego wkładu w utrzymanie Hammera. Żeby nie było wątpliwości: Stowarzyszenie będzie płacić za koszty pobytu Hammera, wykorzystując na ten cel m.in. środki wpłacone na konto przez Darczyńców-Molosomaniaków :loveu:.

Posted

beam6 napisał(a):
Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale nie byłam (bo nie mogłam :shake:) dawno na dogo.
Pisząc partycypować miałam właśnie na myśli fakt Waszego wkładu w utrzymanie Hammera. Żeby nie było wątpliwości: Stowarzyszenie będzie płacić za koszty pobytu Hammera, wykorzystując na ten cel m.in. środki wpłacone na konto przez Darczyńców-Molosomaniaków :loveu:.

:loveu::loveu:

Posted

[quote name='reksio50'][FONT=Times New Roman]Poszukuje osób/ wolontariuszy którzy bywają w schronisku i które pomogły by nam w sprawdzeniu czy do schroniska trafił taki oto psiak:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110150[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Misio jeżeli trafił do schroniska może być prawdopodobnie pobity. Jeżeli jakimś cudem udało mu się dojechać do schroniska to było to w tym tygodniu, przyjechał z Siedlec. Bardzo prosimy o pomoc te psisko już za dużo przeszło, chcemy mu poszukać jakiegoś domu ale nie wiemy czy przeżył i w jakim jest stanie. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dodam jeszcze że mógł tam trafić z koleżanką ONkowatą suczką, młodą, dosyć sporą, niestety nie mamy zdjęć. [/FONT]

Czy może teraz ktoś zidentyfikuje biedaka??
Dziewczyny, rozejrzyjcie się!!!!!!!
Tę psinę przywiózł hycel z Siedlec wziął 1000 zł, a pies zniknął??
To dobiorę się do hycla!