Wilejkaros Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ludwa, faktycznie, dzielna kobieta, bo i ze mną odważyła się wsiąść do auta i ruszyć do schronu(a było to 9 lutego). Nawet usiłowałyśmy wspólnie podziałać w kwestii przednich świateł przeciwmgielnych! Jeśli nic się nie zmieni, to postaram się pojechać do Ostrowii 29 marca. Na 100% nie jestem się jednak obecnie w stanie określić. Quote
esperanza Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Kto może pojechać do Sulejówka zrobić Zolce nowe zdjęcia? Ja mam wolne sobotnie przedpołudnie dopiero. Jako pasażer do umilania drogi psu i kierowcy mogę pojechać z suczką bez oczka do dr.Garncarza. Tylko kto nas zawiezie? Quote
beam6 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Informacja dla pytających: dzień Patrona wszystkich zwierząt Św. Franciszka z Asyżu to 4 października :) Quote
Fela Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Próśb ciąg dalszy: - kto może pojechać do Bud Michałowskich i zrobić zdjęcia: Roanowi, Majorce, Bolkowi? (niestety, ja mam czas tylko między 23 a 5 rano, a wtedy jest dość ciemno) - kto może pojechać do Teresina i zrobić zdjęcie Kamie, która została do adopcji z 2 suk od dra Jacka - kto może zająć się aktualizacją naszej strony stowarzyszeniowej? Bardzo pilnie potrzebne umówienie wizyty u dra Garncarza oraz zorganizowanie transportu suni! Quote
Ewusek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ja na razie odpadam... moge pojechac i zrobic fotki dopiero po swietach, bo pojutrze wyjezdzamy na tydzien... Nie wiem czy potrzeba robic nowe Fotki Zolce, moze te co ja zrobilam sa OK ? Od 2 tygodni wiele sie nie zmienilo :-) Do Bud Michałowskich i do Terasina bede mogla pojechac z kims kto wie, gdzie to jest - ja nie wiem... Szkoda tylko, ze jak odbierano jedna suczke z Teresina to przy okazji nie strzelno fotek drugiej... Dochodze ostatnio do wniosku, ze chyba trzeba nosic aparat caly czas przy sobie :-) zawsze mozna strzelic fajna fotke do pudelka :-) Bardzo chetnie zajelabym sie i allegro i strona www, ale niestey jeszcze jestem za tepa... kupie sobie poradnik i moge robic aktualizacje :-) A moze pojde na szybki kursik do Magdarynki ? Czy nasza www jest w html'u ? Quote
Fela Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Strona nie jest w html'u, ale można ją edytować po zalogowaniu i uzyskaniu dostępu. Magdarynka o tym mówiła kilka razy. Jeśli chodzi o wyprawę do Bud i Teresina - ja też kiedyś jechałam tam pierwszy raz, pani Jadwiga i pani Maria wytłumaczą jak trafić Jak zabierano suczkę z Teresina była godzina 21 (mogłam pojechać tylko ja, po pracy :roll:), chociaż aparat wożę ze sobą zawsze (mimo że to lustrzanka i spora jest), a jednak nie udało się zrobić atrakcyjnych zdjęć. Fajnie by było, żeby zdjęcia (także Zolki) były atrakcyjne i przyciągające wzrok. Inaczej bvędziemy całą wieczność szukać im domów. Na margiesie wspomnę, że co miesiąc wydajemy ponad 5 tys. na tymczasy, dochody są tylko z wirtualnych adopcji, w kasie jest dno. Quote
Ewusek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 no dobra, mam taki plan - potrzebuje osobe chetna, ktora pojechalaby ze mna do Bud Michałowskich i do Teresina w ciagu dnia - wyjazd z Wawy ok 10-11. Oczywiscie po swietach... Quote
esperanza Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Ja mogę pojechać do Bud w sobotę, ale tak jak w przypadku wizyty u dr.Garncarza potrzebuję samochodu. Quote
Ewusek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ja mam samochod, nie ma problemu a wypad w tygodniu bo na weekendy jezdzimy na haciende... Quote
esperanza Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Do 17 pracuję, więc odpadam, a zdjęcia lepiej robić w dzień. W sprawie suczki bez oczka zapytam jutro, kiedy jest wolny termin u dr.Garncarza. Quote
jayo Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 esperanza napisał(a):Do 17 pracuję, więc odpadam, a zdjęcia lepiej robić w dzień. W sprawie suczki bez oczka zapytam jutro, kiedy jest wolny termin u dr.Garncarza. Jak umowisz - daj znac - moze sie uda wpasowac w moja prace. Quote
ludwa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Wszystkim wtajemniczonym serdecznie dziękuję za wsparcie. Jak tylko zacznę funkcjonować w miarę normalnie, włączę się do życia... Quote
esperanza Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Ludwa :calus: Zobaczcie jakie piękne benki są w schronisku: Quote
gdgt Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Melduję posłusznie że wzięłam się za stronę niczyje. Jeśli chcecie, bym tak coś jeszcze wrzuciła, piszcie na maila. Ja na razie nigdzie jeździć nie mogę. Ratuję szczeniaka z wirusem Rudiego, Rudolfa czy jeszcze jakiegoś Radosława. Codziennie zapylam z nim na druga stronę wisły, ale wygląda na to, że wysiłek ten pójdzie na marne. Quote
beam6 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Gdgt - mam prośbę - rzuć suczki na tymczasie u p.Beaty do szczeniaczków na Niczyich. Stokrotne dzięki :) Quote
hop! Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 A ja przypominam o Daktylu (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=91601). Trzeba go wrzucić na stronę "Niczyje", zrobić mu allegro, poogłaszać gdzie się da, bo inaczej nigdy nie znajdzie domu stałego. Maupa wspaniale się nim opiekuje, ale u niej ma tylko dom tymczasowy. Poza tym czekam na nowe zdjęcia Roana i aktualne informacje o nim. Quote
hop! Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Maupa4 napisał(a):I Daktyla ... i Daktyla ... :modla: Jednoczesna reakcja. :lol: Quote
esperanza Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 gdgt :cool2: Zaraz wyślę Ci maila z info, kogo trzeba wystawić, a kogo zdjąć. Quote
gdgt Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 lepiej najpierw sprawdz, co do tej pory zrobiłam, bo ja nad tym siedze od rana! Quote
esperanza Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Sprawdziłam zanim napisałam posta :roll: Quote
beam6 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dzięki Gdgt :Rose: - byłam rano na stronie to nie było, poszłam teraz są :) Quote
gdgt Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 beam6 napisał(a):Dzięki Gdgt :Rose: - byłam rano na stronie to nie było, poszłam teraz są :) trochę czasu musiało upłynąć, zanim załapałam jak się wstawia zdjęcia... Quote
Fela Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Gdgt, pls, nie „wyrzucaj” bezpowrotnie psów, które mają już domy. Przerzuć je do szczęśliwyvch zakończeń :lol: Quote
Recommended Posts