Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

Ludwa, faktycznie, dzielna kobieta, bo i ze mną odważyła się wsiąść do auta i ruszyć do schronu(a było to 9 lutego). Nawet usiłowałyśmy wspólnie podziałać w kwestii przednich świateł przeciwmgielnych!
Jeśli nic się nie zmieni, to postaram się pojechać do Ostrowii 29 marca. Na 100% nie jestem się jednak obecnie w stanie określić.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Kto może pojechać do Sulejówka zrobić Zolce nowe zdjęcia?
Ja mam wolne sobotnie przedpołudnie dopiero.
Jako pasażer do umilania drogi psu i kierowcy mogę pojechać z suczką bez oczka do dr.Garncarza. Tylko kto nas zawiezie?

Posted

Próśb ciąg dalszy:
- kto może pojechać do Bud Michałowskich i zrobić zdjęcia: Roanowi, Majorce, Bolkowi? (niestety, ja mam czas tylko między 23 a 5 rano, a wtedy jest dość ciemno)

- kto może pojechać do Teresina i zrobić zdjęcie Kamie, która została do adopcji z 2 suk od dra Jacka

- kto może zająć się aktualizacją naszej strony stowarzyszeniowej?

Bardzo pilnie potrzebne umówienie wizyty u dra Garncarza oraz zorganizowanie transportu suni!

Posted

ja na razie odpadam... moge pojechac i zrobic fotki dopiero po swietach, bo pojutrze wyjezdzamy na tydzien...

Nie wiem czy potrzeba robic nowe Fotki Zolce, moze te co ja zrobilam sa OK ? Od 2 tygodni wiele sie nie zmienilo :-)

Do Bud Michałowskich i do Terasina bede mogla pojechac z kims kto wie, gdzie to jest - ja nie wiem...

Szkoda tylko, ze jak odbierano jedna suczke z Teresina to przy okazji nie strzelno fotek drugiej...

Dochodze ostatnio do wniosku, ze chyba trzeba nosic aparat caly czas przy sobie :-) zawsze mozna strzelic fajna fotke do pudelka :-)

Bardzo chetnie zajelabym sie i allegro i strona www, ale niestey jeszcze jestem za tepa... kupie sobie poradnik i moge robic aktualizacje :-) A moze pojde na szybki kursik do Magdarynki ?

Czy nasza www jest w html'u ?

Posted

Strona nie jest w html'u, ale można ją edytować po zalogowaniu i uzyskaniu dostępu. Magdarynka o tym mówiła kilka razy.

Jeśli chodzi o wyprawę do Bud i Teresina - ja też kiedyś jechałam tam pierwszy raz, pani Jadwiga i pani Maria wytłumaczą jak trafić

Jak zabierano suczkę z Teresina była godzina 21 (mogłam pojechać tylko ja, po pracy :roll:), chociaż aparat wożę ze sobą zawsze (mimo że to lustrzanka i spora jest), a jednak nie udało się zrobić atrakcyjnych zdjęć.

Fajnie by było, żeby zdjęcia (także Zolki) były atrakcyjne i przyciągające wzrok. Inaczej bvędziemy całą wieczność szukać im domów.

Na margiesie wspomnę, że co miesiąc wydajemy ponad 5 tys. na tymczasy, dochody są tylko z wirtualnych adopcji, w kasie jest dno.

Posted

no dobra, mam taki plan - potrzebuje osobe chetna, ktora pojechalaby ze mna do Bud Michałowskich i do Teresina w ciagu dnia - wyjazd z Wawy ok 10-11.
Oczywiscie po swietach...

Posted

esperanza napisał(a):
Do 17 pracuję, więc odpadam, a zdjęcia lepiej robić w dzień.
W sprawie suczki bez oczka zapytam jutro, kiedy jest wolny termin u dr.Garncarza.

Jak umowisz - daj znac - moze sie uda wpasowac w moja prace.

Posted

Melduję posłusznie że wzięłam się za stronę niczyje. Jeśli chcecie, bym tak coś jeszcze wrzuciła, piszcie na maila.
Ja na razie nigdzie jeździć nie mogę. Ratuję szczeniaka z wirusem Rudiego, Rudolfa czy jeszcze jakiegoś Radosława. Codziennie zapylam z nim na druga stronę wisły, ale wygląda na to, że wysiłek ten pójdzie na marne.

Posted

beam6 napisał(a):
Dzięki Gdgt :Rose: - byłam rano na stronie to nie było, poszłam teraz są :)

trochę czasu musiało upłynąć, zanim załapałam jak się wstawia zdjęcia...