malagos Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 O, cieszę sie z ekipy niezmiernie :multi: :loveu: Stoisko będzie zapewnione, chyba że macie namiocik "firmowy" ? Jest jeszcze trochę czasu, pomyslimy o wszystkim :cool3: A na Dniach Ostrowi ja też kiedyś byłam z ciastem i chlebkiem ze smalcem...eh, stare dobre czasy, kiedy człowiek czuł sie potrzebny :roll: Quote
beam6 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Z tego wniosek, że musisz przyjechać na Dni Ostrowi - coby się "poczuć potrzebną" :evil_lol: Firmowego namiociku nie mamy - tylko banerki :razz: Quote
esperanza Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Dni Ostrowi w tym roku odbędą się w dniach 6-8 czerwca. 20 lipca jest jest Festyn rodzinny "Lato, lato..." Quote
beam6 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Czyli będziemy miały intensywny czerwiec :evil_lol: Quote
Fusica Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Hmmm... Ciotki mogę prosić o pomoc w głosowaniu Krakvetu ? Pomocy potrzebuje Greven i jej Pro Equo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105760 Quote
beam6 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Czuję się jakaś taka osamotniona :shake: Hej Ciotki - gdzie się podziałyście ? Quote
esperanza Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Ja tu jestem :cool3: Nowych wieści niewiele, tyle że weźmiemy udział w Dniu Ziemie 27 kwietnia. Drogie Ciotki czekam na informację, kto zasili nasze stoisko... Czas zacząć przygotowania, a więc robimy gadżety i o prawo do organizowania zbiórek publicznych się staramy. Kto dzisiaj nada ogłoszenia do GW piątkowej? Quote
Kasia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Prosimy o pomoc!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105760 Kto jeszcze nie oddał swego głosu a che pomóc Sandrze i Jej zwierzakom bardzo prosimy o ich oddanie :modla: Zostały ostatnie 3 dni a my przegrywamy :placz::placz: Potrzebujemy Waszej pomocy!!! Quote
beam6 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ewusek - skończyłam wysyłkę :multi: Masz coś jeszcze ? 27 kwietnia hmm .......... jak nie wyjadę na majówkę to napewno będę :evil_lol: Pozwolenie to chyba trzeba załatwiać w Urzędzie w Ostrowi ? Quote
esperanza Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Wydaje mi się, że to nie w Ostrowi trzeba załatwiać (chcemy pozwolenie na zbiórki na terenie całego województwa) Ciotki Fela i Ludwa pewnie już dojechały do schroniska. Ciekawe co tam zastaną :roll: Quote
malagos Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Zawsze sie boję tych relacji ze schroniska, zdjeć....:shake: Że coś sie znajdzie zabiedzone, chore, na juz szukajace domu :shake: A cioteczki pojechały po jakiegos psa, konkretnie po jakiegoś? Quote
Ewusek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 beam6 napisał(a):Ewusek - skończyłam wysyłkę :multi: Masz coś jeszcze ? 27 kwietnia hmm .......... jak nie wyjadę na majówkę to napewno będę :evil_lol: Pozwolenie to chyba trzeba załatwiać w Urzędzie w Ostrowi ? nic juz nie mam, ty mialas ponad 50, Kinga tez, ja wyslalam, prawie 200. Dzieki :-) PS> Kiedy spotkanie ? Quote
beam6 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Może w Dzień Kwiatka dla Ewy :evil_lol: - jak będzie pasowało większości. Esperanza - tak sobie myślę, że takie pozwolenie to ma związek z Urzędem Skarbowym a Urząd z miejscem siedziby Stowarzyszenie. Ale nie mam pewności Kto wie coś na ten temat ? Quote
OlimpiaK Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 esperanza napisał(a):Ciotki Fela i Ludwa pewnie już dojechały do schroniska. Ciekawe co tam zastaną :roll: A karma dla psiaków ze schronu wciąż u mnie leży... :shake: Quote
ronja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ja też mam trochę karmy ( w szkole i nie mogę tego długo tam trzymać) Quote
beam6 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Drogie Cioteczki: mam wrażenie, że dobrze by było się spotkać na roboczo. Standartowo proponuję Gocław 8 marca np. o godz. 15 / 16. Są chętni ? Quote
auraa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 wczoraj do mnie na tymczas przyjechało czarne maleństwo. Ale dziś od rana wymiotuje więc Ela go zabiera do weta na obserwację. Przypuszczam,że to toksyny z robali tak go męczą. Już nie ma czym wymiotować biedaczek :shake: Quote
esperanza Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Jestem za spotkaniem, bo trzeba ustalić plan działania na najbliższe miesiące oraz rozdać zadania :razz: W związku z tym, że bardzo dużo suk w schronisku jest w widocznej ciąży, konieczne jest przedsięwzięcie pewnych kroków. Quote
Fela Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Pozwolenie na zbiórki publiczne wydaje MSWiA, mam gotowy wniosek, ale wstrzymałam go ze względu na szansę załatwienia SMSów pomocowych (niestety, szansa spełzła). Byłyśmy w schronisku wczoraj po południu. Przywiozłyśmy trochę karmy puszkowej (ok. 190 puszek po 400 g), zabrałyśmy 2 psiaki: szczeniaka, który podrzucony został pod urzędem miejskim i psiaka- szorściaka - adoptowała go p. Ewa, która nam towarzyszyła. Maluch przyjechał do Aury, teraz jest w szpitalu na Gagrina (straszne torsje). Niewiele brakowało, a zdecydowałabym o zabraniu suki owczarkowatej - staruszki, w bardzo kiepskim stanie, z guzami na łapach i w okolicach kręgosłupa (luźne, nie są przyrośnięte, może to tylko tłuszczaki?) Bardzo chuda, z trudnością się porusza, niedowidzi. Ale mam wrażenie, że pod dobrą opieką mogłaby się jeszcze trochę na starość życiem pocieszyć. Tylko kto weźmie taką starą chorą dużą sukę?... Zostawiłyśmy też (choć przyznam, że byłam o włos) maleńką suczkę bez oka i młode przerażone stworzenie (prawie szczenię) - też suczka, która nie wychodzi z budy, tak bardzo się boi... Serducho moje stare i rozklekotane mówi, że tym trzem powinniśmy dać szansę, bo innej nie dostaną. Ale jako rzekłam, serducho mam rozklekotane. Wczoraj odwiedziłyśmy też Bonę. To wspaniała suczka, bardzo klei się do człowieka, wciąż prosi o głaskanie. Kto ją może czasem odwiedzić? Beam6? ;) Dzięki, wiem, że można na Cię liczyć. Quote
beam6 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Aj, Aj Szefowa :) A co z terminem spotkania - dasz radę ? Quote
Fela Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 beam6 napisał(a): A co z terminem spotkania - dasz radę ? Nie wiem na 100 procent, ale postaram się. Mam pytanie za 100 pkt. do Organizatora: czy plan spotkania przewiduje także rozliczenie się ze zobowiązań podjętych podczas poprzedniego spotkania? :cool3: Quote
beam6 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Organizator na pytanie nie odpowie bo nikt nie przyjdzie :evil_lol: Quote
Ewusek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 miałam jechac na dzialke, ale przyjade do Ciebie, wczenie podrzuce Inez na sterylke... Quote
Recommended Posts