gdgt Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ja ogłosiłam larę. Nie wiem, czy wysyłać ogłoszenia o suniach owczarkowatych (z teresina), bo podobno był jakiś odzew po ostatnim piątku. Quote
esperanza Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Wyślij je, jeśli możesz i Heksę też. Quote
beam6 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Przepraszam za "niby offa" Porzebuję na gwałt zdjęcia suczek z Teresina ( mailem :)). Zgłosił się sensowny Pan z Płocka - domek, 2 tys. m ogrodzonegp terenu. Kontakt z netu ale prosi o wiecej zdjęć. Obiecałam, że mu wyślę a nie mam dzisiaj czasu na szukanie :oops: Jeżeli będzie wygodniej mogę "Komuś" :razz: wysłać adres mailowy Pana. Quote
beam6 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dzieki gorące - poszły do Płocka. Czy ten kontakt co to był to ma szansę zaowocować domem? I kto o suczkach najwięcej wie i opowie Panu? Quote
Wilejkaros Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ciotki, jakiej wielkości jest ten piesek po amputacji łapki i bez oka? Tak wielkościowo i wagowo. Mamy jakieś jego zdjęcia? Quote
gdgt Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Wilejka, dzwoń do Feli, ona właśnie jedzie do schronu. Quote
Wilejkaros Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dzwonię, dzwonię i właśnie nie odbiera. Mówiłam Jej wczoraj o psiaku, ale wolałabym przypomnieć. Wysyłam SMSa. Quote
OlimpiaK Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Mam pytanie do osób, które mają dostęp do konta bankowego stowarzyszenia. Czy doszedł przelew w ostatnich dniach od Enchantress za bazarek? Quote
jayo Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Beam, dolacze sie o pytanie o Plock.. Co to za domek? Moze byc na priv. Quote
lika Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Czy Robson - młody piesek wielkości rottweilera jest jeszcze w schronisku? Dostałam meila w jego sprawie i nie wiem co odpisać. Czy ktoś wie coś na jego temat? To ten psiak: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/674413_oddam_lagodnego_psa_mix_rottweilera.html Quote
beam6 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 jayo napisał(a):Beam, dolacze sie o pytanie o Plock.. Co to za domek? Moze byc na priv. Próbuję wysłać pw ale chyba masz zapchaną skrzynkę :) Quote
Fusica Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 PILNE!!!! Czy macie na składzie coś bulowatego? Tak do 2 lat, tolerancyjne wobec innych psów??? Mam Chętną, która za miesiąc przeprowadza się do domu z ogrodem. Dzwoniła w sprawie Daszki ale ona musi iść do domu bez innych psów. Reszta info na PW. Quote
esperanza Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Jest półroczna amstaffka i roczna suczka w typie, obie na Mokotowie, kontakt ma Fela. Quote
Fusica Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 esperanza napisał(a):Jest półroczna amstaffka i roczna suczka w typie, obie na Mokotowie, kontakt ma Fela. Zapomniałam napisać, ze baba woli samczyka, bo ma już malutką suńkę i boi się że inna sunia ją wciągnie jedną dziurką od nosa. Quote
esperanza Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 3 miesięczny maluch w typie amstaffa. Quote
Kanzaj Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Fusica napisał(a):Zapomniałam napisać, ze baba woli samczyka, bo ma już malutką suńkę i boi się że inna sunia ją wciągnie jedną dziurką od nosa. Pamiętam, że podczas wizyty w Ostrowi widziałam kilka bulowatych. Quote
Fusica Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Wysłałam Esperanzie na PW telefon do tej kobiety. A nóż - widelec, któraś bida z Ostrowii podpasuje? Quote
OlimpiaK Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 OlimpiaK napisał(a):Mam pytanie do osób, które mają dostęp do konta bankowego stowarzyszenia. Czy doszedł przelew w ostatnich dniach od Enchantress za bazarek? Ponawiam pytanie!!! :mad:Sprawa jest istotna, bo dziewczyna czeka na wylicytowaną rzecz. Quote
beam6 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Zadzwoń do Magdarynki :razz: (jesteśmy trochę zalatane) Quote
Fela Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 W środę wieczorem do Warszawy przyjechał mały Fistaszek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104921&page=10 i sunia zabrana w bardzo kiepskim stanie. Odwodniona, osowiała, z potworną biegunką. W południe jeszcze chodziła po placu, ale była trochę markotna. W ciągu kilku godzin jej stan raptownie się pogorszył. Jest teraz w lecznicy na Kosiarzy. Sunia jest w typie rottka, jakby pomieszana z owczarkiem. Jeszcze w schronisku: Quote
Fela Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Dziewczyny, pomocy! Musimy zabrać pilnie Majorkę (tę rottkowatą sunię przywiezioną w środę w krytycznym stanie) z lecznicy na Kosiarzy. Ona ciągle ma straszną biegunkę... Powinna chyba być pod kontrolą lekarza, jest odwodniona :( Tylko gdzie ją dać? Z powrotem do schroniska? Na Paluch? Tu jest jej wątek, chociaż podbijcie czasem.:flaming::Help_2::wallbash: Quote
Kanzaj Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Fela napisał(a):Dziewczyny, pomocy! Musimy zabrać pilnie Majorkę (tę rottkowatą sunię przywiezioną w środę w krytycznym stanie) z lecznicy na Kosiarzy. Ona ciągle ma straszną biegunkę... Powinna chyba być pod kontrolą lekarza, jest odwodniona :( Tylko gdzie ją dać? Z powrotem do schroniska? Na Paluch? Tu jest jej wątek, chociaż podbijcie czasem.:flaming::Help_2::wallbash: A na Tatarkiewicza??? Quote
Recommended Posts