Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

ja ogłosiłam larę. Nie wiem, czy wysyłać ogłoszenia o suniach owczarkowatych (z teresina), bo podobno był jakiś odzew po ostatnim piątku.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za "niby offa"
Porzebuję na gwałt zdjęcia suczek z Teresina ( mailem :)). Zgłosił się sensowny Pan z Płocka - domek, 2 tys. m ogrodzonegp terenu. Kontakt z netu ale prosi o wiecej zdjęć. Obiecałam, że mu wyślę a nie mam dzisiaj czasu na szukanie :oops: Jeżeli będzie wygodniej mogę "Komuś" :razz: wysłać adres mailowy Pana.

Posted

PILNE!!!!
Czy macie na składzie coś bulowatego? Tak do 2 lat, tolerancyjne wobec innych psów???
Mam Chętną, która za miesiąc przeprowadza się do domu z ogrodem.
Dzwoniła w sprawie Daszki ale ona musi iść do domu bez innych psów.
Reszta info na PW.

Posted

esperanza napisał(a):
Jest półroczna amstaffka i roczna suczka w typie, obie na Mokotowie, kontakt ma Fela.

Zapomniałam napisać, ze baba woli samczyka, bo ma już malutką suńkę i boi się że inna sunia ją wciągnie jedną dziurką od nosa.

Posted

Fusica napisał(a):
Zapomniałam napisać, ze baba woli samczyka, bo ma już malutką suńkę i boi się że inna sunia ją wciągnie jedną dziurką od nosa.

Pamiętam, że podczas wizyty w Ostrowi widziałam kilka bulowatych.

Posted

OlimpiaK napisał(a):
Mam pytanie do osób, które mają dostęp do konta bankowego stowarzyszenia. Czy doszedł przelew w ostatnich dniach od Enchantress za bazarek?

Ponawiam pytanie!!! :mad:Sprawa jest istotna, bo dziewczyna czeka na wylicytowaną rzecz.

Posted

W środę wieczorem do Warszawy przyjechał mały Fistaszek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104921&page=10

i sunia zabrana w bardzo kiepskim stanie. Odwodniona, osowiała, z potworną biegunką. W południe jeszcze chodziła po placu, ale była trochę markotna. W ciągu kilku godzin jej stan raptownie się pogorszył. Jest teraz w lecznicy na Kosiarzy.
Sunia jest w typie rottka, jakby pomieszana z owczarkiem.

Jeszcze w schronisku:

Posted

Dziewczyny, pomocy! Musimy zabrać pilnie Majorkę (tę rottkowatą sunię przywiezioną w środę w krytycznym stanie) z lecznicy na Kosiarzy. Ona ciągle ma straszną biegunkę... Powinna chyba być pod kontrolą lekarza, jest odwodniona :( Tylko gdzie ją dać? Z powrotem do schroniska? Na Paluch?

Tu jest jej wątek, chociaż podbijcie czasem.:flaming::Help_2::wallbash:

Posted

Fela napisał(a):
Dziewczyny, pomocy! Musimy zabrać pilnie Majorkę (tę rottkowatą sunię przywiezioną w środę w krytycznym stanie) z lecznicy na Kosiarzy. Ona ciągle ma straszną biegunkę... Powinna chyba być pod kontrolą lekarza, jest odwodniona :( Tylko gdzie ją dać? Z powrotem do schroniska? Na Paluch?

Tu jest jej wątek, chociaż podbijcie czasem.:flaming::Help_2::wallbash:

A na Tatarkiewicza???