Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

Gdgt - ogromna prośba:loveu:, potrzebuję dla Fifi (jedziemy razem na święta) szelki z pasem do samochodu rozmiar S i gdybyś miała więcej kasy to 6 kg Royala dla jamników razem było ca 150 zł - oddaję natychmiast, w gotówce, wieczorem. Ogromnie byś mi pomogła :loveu:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Jaki Małej Mi stanęły uszyska!!!
Dziewczyny, ja a'propos labki, która jest w schronie. Który z naszych DT przyjmie taka dużą pannicę? Zacisze chyba odpada?

Myślę, że warto zapytać - miejsca dość, sucz jest szucz, Pani chętna była może ...?

Posted

Szkoda, bo ona wcale znowu taka duża nie jest, ale pani mówi że więcej musi gotować, do tego z podnoszeniem psa tej wielkości jest problem. Frotka czasem się bała wychodzić i pani ja nosiła.

Posted

Aj, waj, 4 piętro - co to jest za wysokość? Pogadamy jak wejdziesz na piechotę do Magdarynki ( w czasie krótszym od niżej podpisanej:evil_lol:)
Śródmieście może być w czwartek od 8 do 16. A kredyt już załatwiłaś na spłatę należności ?:diabloti: Masz zdolność kredytową ? do takiej wysokości ?

Posted

[quote name='Wilejkaros']
Link do aukcji mastiffki Zuzi, bo u Ewusek jest w podpisie poprzednia:

http://www.allegro.pl/item285964593_mastiff_kosciotrup_pomocy_.html

już myslalam, ze zgłupialam... aukcja zaraz po wystawieniu trafila do mojego podpisu na dogo i molosy...
przed chwila sprawdzilam i jest NOWA !

moje Drogie, prawie nic sie nie zmienilo, oprocz KUP CEGIEŁKE na KUP KALENDARZYK ! i na dole jest foto kalendarzyka :-)

wszystko pod kontrola :-)

Posted

Beam, mogę Ci jutro podrzucić trochę moich. Chyba 5 mi jeszcze zostało. Wysyłają mnie do Krakowa, więc do końca tygodnia chyba już nic nie upchnę, a potem mam wolne do 2 stycznia. Jeśli nam jakieś zostaną kalendarze, to chętnie po Nowym Roku powtykam zaprzyjaźnionym firmom po wygórowanej cenie ;)