ronja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9111003#post9111003 Ewusek, zajrzyj Quote
Wilejkaros Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Esperanza, a skąd takie podejrzenia? Mamy jakiś adres, dane adoptującego? Quote
esperanza Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Lika nie odbiera telefonu, a to ona ma umowę adopcyjną z danymi. Dużo info się zgadza (miejsce zamieszkania- Skierniewice, główne źródło utrzymania- praca męża, posiadanie 2 dzieci, wiara w umiejętności wetów z Łodzi- Czupurek tam miał być leczony ) Do tego w tym samym czasie pani, która adoptowała sznaucerka szukała sobie także psa w typie yorka lub shih-tzu i zastanawiałyśmy się z liką, po co jej drugi pies i czy będzie w stanie go utrzymać. Osoba ta była nowa na dogo i z liką skontaktowała się przez pw. Quote
Ewusek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 zdjeli mi allegro Zuzi :-( przez jakiegos sk***, ktory obrazal mnie w mailach, rzucał inwektywy... Wk*** się i wystawiłam ponownie ! Tym razem nie aukcje charytatywna, ale sprzedaje kalendarzyki ! :evil_lol: Quote
malagos Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Blejd pisała kiedyś do mnie, ze właśnie adoptowała slicznego sznaucerka, ze ma 2 koty (albo że adoptowała, nie pamiętam) i chciała ode mnie Majeczkę, stareńka shih-tzu. Pogniewała sie , gdy odpisałam, zeby sobie kupiła młodego psa. A sznaucerek jest kastrowany? Quote
esperanza Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Czupurek nie został wykastrowany, spędził w lecznicy na Tatarkiewicza zaledwie kilka godzin. Quote
Wilejkaros Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 No to chyba przyda się wizyta poadopcyjna. Wrrrr! Quote
malagos Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Blejd tyle napsuła nerwów i mnie i Alpinie (ma shih-tski) , że na samo słowo Skierniewice zaraz chce mi sie kląć! Mamy dziewczyny z dogo w Skierniewicach, pomogą sprawdzić dom... Quote
esperanza Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Ale najpierw musimy mieć dane od Liki. Aniu, odezwij się. Quote
Ewusek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 podejrzewam, ze tych psow u niej juz nie ma... Quote
gdgt Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 A ja z dobrą wiadomością: kalendarze się mi rozeszły w mig! Quote
Maupa4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 malagos napisał(a):Blejd tyle napsuła nerwów i mnie i Alpinie (ma shih-tski) , że na samo słowo Skierniewice zaraz chce mi sie kląć! Mamy dziewczyny z dogo w Skierniewicach, pomogą sprawdzić dom... blejd ma yorki, ma bulwy ... a dom - tam nie ma co sprawdzać ... tam nie można psów wyadoptowywać Quote
Wilejkaros Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Jeśli jest umowa adopcyjna, to mamy prawo pieska zabrać. Nie było żadnych wątpliwości przy adopcji? Maupa, masz jakiś kontakt z blejd albo złe doświadczenie? Quote
Maupa4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 no przecież dostała bana za "działalność na ozdóbkach" czyli akcjach związanych z adopcjami psów z IX grupy ... kontakt mam przez złe doświadczenie (ale zostawiłam sobie wszystkie dane) ... ja jestem od "buldożków w potrzebie" ... i buldożek od blejd był w ogromnej potrzebie został przez nią adoptowany przez inne forum a ja go odkupiłam przez allegro ... Quote
Wilejkaros Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Przepraszam, nie sprawdziłam jeszcze jej profilu i postów. Jaki mamy plan działania w takich sytuacjach? Podobnie jak z Gąbką? Quote
gdgt Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Maupa, wyślij esperandze. A ja dostałam mailem zdjęcia bodajże Małej Mi z nowego domu. Jest rozbrykana, dokazuje, ale wszyscy są szczęśliwi: Quote
beam6 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ewusek napisał(a):z Tym razem nie aukcje charytatywna, ale sprzedaje kalendarzyki ! :evil_lol: I słusznie ! - Ewusek podeślij linka do tego allegro :) Quote
Ewusek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 jest w moim podpisie :-) potrzebuje jeszcze kalendarzykow ! Czesc w\zostawilam w lecznicy na Kosiarzy razem z puszka, czesc zostawilam w przedszkolu, ale potrzebuje jeszcze list przewodni dla przedszkola, ze zapraszamy ich do udzialu w akcji... moze "psu na bude" ? W koncu w lecznicy u Wojciechowskiej nie zostawilam puszki, one tam maja jedna albo dwie a w przedszkolu nie ma.... Quote
KingaW Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ewusku, Magdarynka miała coś spłodzić (tekst przewodni), ale póki co, to może podeślę coś w miarę pasującego. Na maila. Kalendarzyki możesz wziać ode mnie. Mam trochę na zbyciu.To bym przy okazji wzięla prochy na robale i kase Ci zwróciła za nie. Quote
Ewusek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 to bedzie 20 zl, czyli zaplac za te dwa kubki, ktore wzielam dodatkowo :-) Quote
gdgt Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ogłaszam, ze jutro jadę do hurtowni, więc jak ktoś coś chce, to niech da znać. Ja ostatecznie miałabym na zbyciu 2 kalendarze, jeśli tak schodzą na allegro. A jak nie, to na pewno znajdą szybko u mnie wlaścicieli. Quote
Recommended Posts