Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Lika nie odbiera telefonu, a to ona ma umowę adopcyjną z danymi.
Dużo info się zgadza (miejsce zamieszkania- Skierniewice, główne źródło utrzymania- praca męża, posiadanie 2 dzieci, wiara w umiejętności wetów z Łodzi- Czupurek tam miał być leczony ) Do tego w tym samym czasie pani, która adoptowała sznaucerka szukała sobie także psa w typie yorka lub shih-tzu i zastanawiałyśmy się z liką, po co jej drugi pies i czy będzie w stanie go utrzymać. Osoba ta była nowa na dogo i z liką skontaktowała się przez pw.

Posted

zdjeli mi allegro Zuzi :-(
przez jakiegos sk***, ktory obrazal mnie w mailach, rzucał inwektywy...
Wk*** się i wystawiłam ponownie !
Tym razem nie aukcje charytatywna, ale sprzedaje kalendarzyki !
:evil_lol:

Posted

Blejd pisała kiedyś do mnie, ze właśnie adoptowała slicznego sznaucerka, ze ma 2 koty (albo że adoptowała, nie pamiętam) i chciała ode mnie Majeczkę, stareńka shih-tzu. Pogniewała sie , gdy odpisałam, zeby sobie kupiła młodego psa.
A sznaucerek jest kastrowany?

Posted

Blejd tyle napsuła nerwów i mnie i Alpinie (ma shih-tski) , że na samo słowo Skierniewice zaraz chce mi sie kląć!
Mamy dziewczyny z dogo w Skierniewicach, pomogą sprawdzić dom...

Posted

malagos napisał(a):
Blejd tyle napsuła nerwów i mnie i Alpinie (ma shih-tski) , że na samo słowo Skierniewice zaraz chce mi sie kląć!
Mamy dziewczyny z dogo w Skierniewicach, pomogą sprawdzić dom...

blejd ma yorki, ma bulwy ... a dom - tam nie ma co sprawdzać ... tam nie można psów wyadoptowywać

Posted

no przecież dostała bana za "działalność na ozdóbkach" czyli akcjach związanych z adopcjami psów z IX grupy ...
kontakt mam przez złe doświadczenie (ale zostawiłam sobie wszystkie dane) ... ja jestem od "buldożków w potrzebie" ... i buldożek od blejd był w ogromnej potrzebie

został przez nią adoptowany przez inne forum a ja go odkupiłam przez allegro ...

Posted

jest w moim podpisie :-)

potrzebuje jeszcze kalendarzykow ! Czesc w\zostawilam w lecznicy na Kosiarzy razem z puszka, czesc zostawilam w przedszkolu, ale potrzebuje jeszcze list przewodni dla przedszkola, ze zapraszamy ich do udzialu w akcji... moze "psu na bude" ?
W koncu w lecznicy u Wojciechowskiej nie zostawilam puszki, one tam maja jedna albo dwie a w przedszkolu nie ma....

Posted

Ewusku,
Magdarynka miała coś spłodzić (tekst przewodni), ale póki co, to może podeślę coś w miarę pasującego.
Na maila.
Kalendarzyki możesz wziać ode mnie.
Mam trochę na zbyciu.To bym przy okazji wzięla prochy na robale i kase Ci zwróciła za nie.

Posted

ogłaszam, ze jutro jadę do hurtowni, więc jak ktoś coś chce, to niech da znać.
Ja ostatecznie miałabym na zbyciu 2 kalendarze, jeśli tak schodzą na allegro. A jak nie, to na pewno znajdą szybko u mnie wlaścicieli.