jayo Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Wilejkaros napisał(a):Beka, z jakiego okresu pochodzi zdjęcie Rosy w Twoim poście? Było robione przy ostatniej wizycie Owieczki w schronie? Pytam, bo przez dziwnie działające dogo nie przekopię się przez wątek. Jayo, moi rodzice być może i w tą sobotę będą jechali na działkę. Może Sierpc się określi? Wlasnie o to zapytalam na watku Lejli :-) Korzystanie z dogo aktualnie to duze wyzwanie, wiec rzadko tu na razie wlazimy. Zadzwonie. Quote
beam6 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Czy ktoś zna metodę na szukanie czegokolwiek na Dogo ???????? Quote
beka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Zdjęcia pojawiły się niedługo przed problemami z dogo.... Jeśli chodzi o wyszukiwanie nie ma teraz takiej możliwości (dodadzą opcję jak będzie nowy serwer). Ja wpisuje watek do subsktypcji i potem z tamtąd go wywołuję.... W razie co mój telefon 606300853 Quote
Owieczka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 beka napisał(a):Zdjęcia pojawiły się niedługo przed problemami z dogo.... Jeśli chodzi o wyszukiwanie nie ma teraz takiej możliwości (dodadzą opcję jak będzie nowy serwer). Ja wpisuje watek do subsktypcji i potem z tamtąd go wywołuję.... W razie co mój telefon 606300853 Wysłałam e-meila z zapytaniam i zdjęciem czy Rosa jest w schronie i na kiedy moga ją przywieźć. Jutro powinnyśmy już cos więcej wiedzieć . ;) Mam kilka jej fotek z ostatniej wizyty w schronie. Quote
Owieczka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Przypominam o maluszkach :loveu: Trampek , Migotka i Mała Mi to ich wątek jakby kto pominął przez to jak cięzko chodzi dogo ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99531 Migotka i mała Mi Trampek i Migotka i cała trójca :evil_lol: Quote
gdgt Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Mam telefon do Pana chętnego na Piegusa, ale Piegus już został zaklepany. Pan chętny na mniejszego pieska. Nic poza tym nie wiem, bo ciągle siadał mu zasięg. Kto chce zadwonić? Quote
OlimpiaK Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Tu jest watek Duszka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8932750#post8932750 Quote
beam6 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ja chcę, ja chcę - może Spiki wpadnie w oko Panu ? Quote
Fusica Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 To ja... Fusica (mamunia byłego właściciela zeżartego przez Lolka krokodyla) :evil_lol: Pomyślałam, że powiesze w robocie i na osiedlu info o zbiórce rzeczy na Ostrów... Czego potrzebujecie???? (koce, kołdry, ręczniki, duże szmaty?) Jeśli macie gotowy tekścik z apelem, to poproszę. Jeśli nie to sama coś naskrobię... Quote
Owieczka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 beam6 napisał(a):Ja chcę, ja chcę - może Spiki wpadnie w oko Panu ? beatko jak by spiki panu się nie spodobał to zaproponuj maluchy Migotke, małą Mi lub Trampka ( będa mniejsze od Spikiego. Chociaz trzymam kciuki za Spikiiego bo juz domek mu sie nalezy i to szybciutko. ;) Quote
Owieczka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='beam6']Czy ktoś zna metodę na szukanie czegokolwiek na Dogo ???????? Jedyna metoda to nuda w połączeniu z cierpliwościa i sennym dniem a oto wyniki :eviltong: Zdjęcia psiaków sa na str. od 903 - do 906 i od 913 - do 916 a także na str. 942 , 943 i 954 i szczeniaki LUNY sa na str. 965 do tego zestawienia wątków co robiła Justyna str. 928 i 933 oraz zestawienia psiaków na tymczasach str. 958 Quote
beam6 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Fusica']To ja... Fusica (mamunia byłego właściciela zeżartego przez Lolka krokodyla) :evil_lol: Czego potrzebujecie???? [quote] O .............. jak myślisz ile wart był Krokodyl ??? Chciałabym naprawić szkodę :oops: Najbardziej to potrzebujemy kasy, potem kasy i domków stałych i tymczasowych :lol: a i kasy ;) Quote
Fusica Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 beam6 napisał(a):O .............. jak myślisz ile wart był Krokodyl ??? Chciałabym naprawić szkodę :oops: Najbardziej to potrzebujemy kasy, potem kasy i domków stałych i tymczasowych :lol: a i kasy ;) Rozumiem, że kasa i domki sa najważniejsze ale niestety nie mam w nadmiarze ani jednego, ani drugiego. A nie powieszę ogłoszeń, że zbieram kasę i domki, bo odzew będzie zapewne znikomy. Myślałam raczej o kocach, ręcznikach, wykładzinach, makaronie, ryżu, puszkach i może suchej karmie. Ludzie z większym zaufaniem podchodzą do takich akcji... A co do krokodylka... to hmmm... Milion pięćset, sto dziewięćset :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beam6 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Fusica napisał(a): A nie powieszę ogłoszeń, że zbieram kasę i domki, bo odzew będzie zapewne znikomy. Szczególnie na domki :evil_lol: Makaron i ryż to chyba nie za bardzo - z tego co wiem to w schronisku nie ma gotowania. Natomiast sucha karma i puszki jak najbardziej :lol: Podeślij mi na pw swojego maila to Ci wyślę ulotkę o adopcjach wirtualnych - to by była super sprawa zainteresować innych o możliwości takiego "mania" psa :multi: Quote
esperanza Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 W schronisku jest parnik i dawniej się jak najbardziej gotowało. Nie wiem, jak jest teraz. Ja mam ubiegłoroczne zimowo-zbiórkowe plakaty, mogę przesłać. Quote
Fusica Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 To ja podaje swojego maila: katarzyna.fus@mswia.gov.pl W sezonie letnim wygodniejsza jest sucha karma ale fajnie by było, gdyby zima psiaki mogły dostać ciepły posiłek. Dobra, to rozumien, że suche i puchy będą dobre. A koce itd.??? Quote
Fela Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Zaczynają się przymrozki, więc parnikowanie żarcia (czyli gotowanie karmy z ryżem i kluchami) powinno także się zacząć. Koce i kołdry, dywany przydadzą się jak najbardziej, poduszki i mniejsze rzeczy raczej nie zdają egzaminu. Dzięki wielkie za pomoc Quote
Wilejkaros Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ciotka Fusiac, helllloooooo a ja Ci obiecałam, że krokodylek trafił w dobre ręce... w sensie zębiska... A ciotka Beam jest prawie Twoją sąsiadką ;) Quote
Fusica Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Wilejkaros napisał(a):Ciotka Fusiac, helllloooooo a ja Ci obiecałam, że krokodylek trafił w dobre ręce... w sensie zębiska... A ciotka Beam jest prawie Twoją sąsiadką ;) Sąsiadką??? To mam pewien pomysł... Tylko prosze się nie śmiać... Dziś rano, jak byłam na popasie z Rychem, to odkryłam na własnym (blokowym) śmietniku stary narożnik... I tam są takie duże (1/2 m), tapicerowane poduchy (taka część narożnika na której się siada - od spodu decha, na górze tapicerka). Hmmm... Pomyślałam, żeby pod osłoną nocy je zakosić. Mogłyby byc fajnym legowiskiem na dwór dla psiaków, żeby na gołej ziemi dupsk nie poprzeziębiały. Tylko sama nie dam rady ich zakosić... Przyda się coś takiego??? Quote
Wilejkaros Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Fusica, myślę, że piwnica Beam przyjmie różne zdobyte "skarby"... ;) Chyba że niedługo mnie w niej zamknie... Quote
Fusica Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Wilejkaros napisał(a):Fusica, myślę, że piwnica Beam przyjmie różne zdobyte "skarby"... ;) Chyba że niedługo mnie w niej zamknie... Moja piwnica też przyjmie te skarby, tylko czy one się przydadzą i kto pomoże mi je zakosić... Quote
beam6 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Przydadzą się napewno :multi: Zgłaszam się do akcji wieczornej ( bo o 21 idę spać). Kominiarkę naciągnąć ? :cool3: Ale stawiam jeden warunek - Ciotka Wilejkaros zawiezie poduchy do schronu :evil_lol:. Gdzie i o której na pw ;) Quote
Wilejkaros Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Hehehehe, a ciotka Wilejkaros w co to wsadzi? Chyba że relingi na dach, bo obstawiam, że do środka wejdzie jedna mocno upchnięta. A tak na poważnie, nie wiem, kiedy będę miała weekend bez szkoły... I po co być mundrym? To ja Wam podpowiem, że OlimpiaK mieszka prawie, że na wprost Fusicy (może Ją zwerbować?), ale ciiiii.... Quote
Fusica Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 No jak sie położy tylną kanapę w corsiawce, to się zmieści. Przecież nie trzeba ich natychmiast zabierać do schronu, byle jak najszybciej zabrać spod śmietnika (bo jeszcze ukradną)... To ja ci ciotka Beam na pw, przesyłam mój tel.kom. (puść mi sygnał, żebym miała twój) i możemy się spotkać o 20.30 na przystanku pod tą dużą, kolorową szkołą na Umińskiego. A co do kominiarki, to hmmm.... Moi sąsiedzi sa przyzwyczajeni, że ja takie rzeczy ze śmietnika wynoszę...ale jeśli się wstydzisz :cool3: Quote
Ewusek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 jak sie nie zmieszcza do piwnicy Beaty to ja mam garaz do dyspozycji, tylko ktos musiaby to przywiesc... Jakby co mieszkam tez niedaleko, bo na Grochowie... Quote
Recommended Posts