malagos Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Sproket napisał(a):Witam, Mogłabym prosić o adres na jaki można byłoby przesłać paczkę ? Zrobiłam mały porządek i mam na zbyciu kołdre i poduszkę, są zniszczone ale nie na tyle by nie mogły ogrzać jakiegoś psiaka w schronisku. Szkoda mi wyrzucać więc pomyślałam że prześle. dostałaś ten adres? Takie rzeczy przydadzą sie w schronisku... Quote
Owieczka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 malagos napisał(a):dostałaś ten adres? Takie rzeczy przydadzą sie w schronisku... Ktos musi mieć kawałek miejsca na taka paczke . Ja moze podam do siebie do pracy ...? Albo bezpośrednio moze do dziewczyn którym się to bardzo przyda na tymczasie ?? Quote
gdgt Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Magdarynka napisał(a):Sprawdziłam wpłaty od 1 kwietnia i takiej wpłaty nie znalazłam... Bez komentarza. Ja nie mam siły wykłócać się o te pieniądze. Ale jeśli ktoś ma ochotę, to mogę przekazać całą korespondencję na ten temat. Quote
beka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Chudy z Ostrowii PLN 15,00 SOst_Schronisko Ostrow PLN 1 069,51 A czy to pieniądze dla waszego pieska Fin ze zlamna lapa PLN 395,49 ??? Quote
gdgt Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Chudy z Ostrowi sie zgadza, Fin ze złamaną łapą to inny pies, nie nasz w każdym razie ;) Wysyłałam do Agnieszki Szwed pocztą zaświadczenie z podpisem pani prezes, że Chudy jest nasz, pod naszą opieką. To było chyba w lipcu. Pieniądze powinny zostać przesłane na konto Niczyje, które można znaleźć na www.niczyje.org Quote
ronja Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 afn nie może chyba wysłać pieniędzy bez faktury - myslę, że te 15 zł mogli dołożyć do skarpety schronisko ostrow Quote
Owieczka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 czy moge prosić o allegro i ogłoszenia dla naszej Luny ?? Bo znowu nam ugrzęźnie gdzieś w hotelu i spędzi tam połowe swojego życia :placz: tu jej watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=90766&page=2 a to Luna Quote
OlimpiaK Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ja mam jeszcze u siebie kase w postaci 171 zl za bazarki i moj bazarek na szczurzym forum. Niestety nie moge tego przelac, bo mi konto nie chce przesylac. Quote
Tatiana22 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Prosze podajcie jakis numer konta moze uda mi sie przeslac jakas kwote na te bidule.Nie mieszkam w Polsce wiec potrzebny kod swift.Az serce zal sciska jak oglada sie te schroniska,co te biedne pieski tam przezywaja Quote
ludwa Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Ktoś wczoraj przynosił ogłoszenia Stowarzyszenia... Czy moge prosić na maila...koleżanka chce wywiesić w agencjach pko.... Będzie dzisiaj u mnie w pracy a rzadko się widujemy, więc byłabym zobowiązana bardzo gdyby ktoś mi to podesłał..... Quote
beam6 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 KingaW przyniosła - ja nie mam w formie elektronicznej niestety :( Quote
Ewusek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Daktyl - niewidomy jamnik - jutro po południu jedzie do DT, nie bedzie najmniejszego problemu, zeby go wypożyczyć na konsultacje u dr Garncarza. Quote
ludwa Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 o cholera, ale huknęło u mnie w robocie (dobrze że dziury w podłodze ni ma....) to kamień z serducha tak nahałasował:loveu: Quote
Wilejkaros Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Co się dzieje z adresem strony Stowarzyszenia? Na www.niczyje.org pojawia sie zupełnie coś innego. Quote
jayo Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Wilejkaros']Co się dzieje z adresem strony Stowarzyszenia? Na www.niczyje.org pojawia sie zupełnie coś innego. wyexpirowala znaczy trza szybko uregulowac.. Quote
Fela Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Wilejkaros']Co się dzieje z adresem strony Stowarzyszenia? Na www.niczyje.org pojawia sie zupełnie coś innego. przerwa techniczna do poniedziałku (właśnie minął rok, jak funkcjonuje; kupa czasu) Quote
Wilejkaros Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Wow! To gratuluję! Czy jest szansa, że ruszy ponownie? Bo u mnie na uczelni przerwa techniczna trwa czasem 3 m-ce... Quote
esperanza Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Do poczytania, jakby ktoś miał ochotę: http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071017/OSTROLEKA/71017010 Quote
malagos Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 To Kruszewo to też mocno podejrzane miejsce, wolontariuszy nie chcą, pomocy nie chcą, nic nie chca, bo prywatne i kwita :diabloti: A taką kwotę za psa ząda też Ostrów. Quote
Wilejkaros Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Rozmawiałam dzisiaj z Evą. Ma do oddania trochę kołder, prześcieradeł, podusze, koców, itp. Czy będą nam potrzebne? Czy ktoś się wybiera do schronu? A może będzie jakiś transport z Ostrowii i S. zabrałby je ze sobą? Quote
Wilejkaros Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 I jeszcze prośba o zaglądniecie na wątek kociaka bez łapki, który trafił w "dziwne" miejsce. Tzn właścicielka jakby niezrównoważona (po zachowaniu i mailach wnioskuję). Czy ma ktoś pomysł na dalsze działania? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89826&page=16 Quote
Recommended Posts