Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

Sproket napisał(a):
Witam,
Mogłabym prosić o adres na jaki można byłoby przesłać paczkę ?
Zrobiłam mały porządek i mam na zbyciu kołdre i poduszkę, są zniszczone ale nie na tyle by nie mogły ogrzać jakiegoś psiaka w schronisku. Szkoda mi wyrzucać więc pomyślałam że prześle.

dostałaś ten adres? Takie rzeczy przydadzą sie w schronisku...

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
dostałaś ten adres? Takie rzeczy przydadzą sie w schronisku...

Ktos musi mieć kawałek miejsca na taka paczke .
Ja moze podam do siebie do pracy ...? Albo bezpośrednio moze do dziewczyn którym się to bardzo przyda na tymczasie ??

Posted

Magdarynka napisał(a):
Sprawdziłam wpłaty od 1 kwietnia i takiej wpłaty nie znalazłam...

Bez komentarza. Ja nie mam siły wykłócać się o te pieniądze. Ale jeśli ktoś ma ochotę, to mogę przekazać całą korespondencję na ten temat.

Posted

Chudy z Ostrowi sie zgadza, Fin ze złamaną łapą to inny pies, nie nasz w każdym razie ;)
Wysyłałam do Agnieszki Szwed pocztą zaświadczenie z podpisem pani prezes, że Chudy jest nasz, pod naszą opieką. To było chyba w lipcu.
Pieniądze powinny zostać przesłane na konto Niczyje, które można znaleźć na www.niczyje.org

Posted

Prosze podajcie jakis numer konta moze uda mi sie przeslac jakas kwote na te bidule.Nie mieszkam w Polsce wiec potrzebny kod swift.Az serce zal sciska jak oglada sie te schroniska,co te biedne pieski tam przezywaja

Posted

Ktoś wczoraj przynosił ogłoszenia Stowarzyszenia... Czy moge prosić na maila...koleżanka chce wywiesić w agencjach pko.... Będzie dzisiaj u mnie w pracy a rzadko się widujemy, więc byłabym zobowiązana bardzo gdyby ktoś mi to podesłał.....

Posted

To Kruszewo to też mocno podejrzane miejsce, wolontariuszy nie chcą, pomocy nie chcą, nic nie chca, bo prywatne i kwita :diabloti:
A taką kwotę za psa ząda też Ostrów.

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Evą. Ma do oddania trochę kołder, prześcieradeł, podusze, koców, itp. Czy będą nam potrzebne? Czy ktoś się wybiera do schronu? A może będzie jakiś transport z Ostrowii i S. zabrałby je ze sobą?