Ewusek Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 bylam kiedys Radna a kontakty we wladzach mam do tej pory, jezeli tam sa rzady z mojej opcji (choc watpie patrzac na wyniki wschodnie powyborcze) to jest szansa cos wskorac, albo sprobowac chociaz... Quote
Owieczka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Lara napisał(a):Owieczko, zdaje sobie z tego sprawe doskonale :-( Ale jakby co to moja propozycja jest aktualna bez wzgledu na czas jaki ta sunia bedzie musiala czekac na swoja kolej :p Gorace usciski dla Was wszystkich ostrowianek :iloveyou: Laro , bardzo Ci dziekujemy i prosze podaj mi na siebie namiary na pw , jak będe cos więcej wiedziala to odrazu dam Ci znac :Rose::Rose::buzi: Quote
beam6 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 esperanza napisał(a):Mamy cały czas chętną do krojenia wetkę. Dziwne gusta ludzie mają :evil_lol: To by było jak prezent Bożonarodzeniowy - sterylki na koszt Gminy - marzyć trzeba bo inaczej marzenia nie wiedzą, że się mają spełnić :razz: Quote
Igusia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 esperanza napisał(a):Skoro gmina za chipy płaci, to i do sterylek mogłaby się dorzucić. :cool3: Mamy cały czas chętną do krojenia wetkę. Lara serdeczne dzięki, zaraz Cię wpiszę jako wirtualnego opiekuna Czarii :-) A mnie wpisalas przy Kromeczce, bo mail zaden do mnie nie dotarl ze jestem jej wirtualnym opiekunem:cool3: Ps zadzwonilam do mgdarynki a ona sie skontaktuje pewnie z Toba w sparwie przechodniego maila dotyczacego wirtualnych adopcji.Kolega z pracy bedzie go wysylal do swoich znajomych moze komus sie jaks bida spodoba:) Quote
esperanza Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Wpisałam. Faktycznie po znajomości pominęłam rutynową drogę dodawania wirtualnego opiekuna ;) Mail przechodni to bardzo dobry pomysł. Liczę, że także ruszą adopcje wirtualne po artykule w"Przyjacielu Psie". Quote
Fela Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Rozmowy w gminie o sterylizacji oczywiście były prowadzone (z burmistrzem). Argument był taki: pieniądze na sterylizację to mniej pieniędzy na umieszczanie psów w schronisku. Koło się zamyka, ręce opadają. Oczywiście można, a nawet trzeba, rozmawiać dalej i molestować. Pamiętajcie tylko, że to się wiąże z wyjazdami do Ostrowi w dni powszednie w godz. 8-16. Owieczko, płytę ze zdjęciami mam codziennie przy sobie. Możesz po nią podjechać albo cóś. Nie dam rady Ci jej dostarczyć, przykro mi, nie mam kiedy (też miałaś mi przekazać swoją, hę? :roll:) Quote
Igusia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 esperanza napisał(a):Wpisałam. Faktycznie po znajomości pominęłam rutynową drogę dodawania wirtualnego opiekuna ;) Mail przechodni to bardzo dobry pomysł. Liczę, że także ruszą adopcje wirtualne po artykule w"Przyjacielu Psie". Dziekuje:p Quote
Owieczka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Fela napisał(a): Owieczko, płytę ze zdjęciami mam codziennie przy sobie. Możesz po nią podjechać albo cóś. Nie dam rady Ci jej dostarczyć, przykro mi, nie mam kiedy (też miałaś mi przekazać swoją, hę? :roll:) Oj ciotka nie złość się ;) przecież nie mam pretensji tylko daje znać, że jest więcej psiaków ale Ty masz zdjęcia - żeby nikt mnie nie molestował :evil_lol: Pamiętaj o płytce na walnym to się wymienimy ;) Quote
Wilejkaros Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Nieśmiało wspomnę, ze pytałam na zebraniu u ciotki beam6, jaka opcja rządzi teraz w Ostrowii, to mnie zgaszono, że nie o to chodzi. A ja mam również dojście w jednej partii. Dodatkowo jeden pan jest coś winien, jako że dostał się w ndz do parlamentu, a pomogło mu "pare" głosów zebranych po rodzinie ;) (łącznie z babcią) Quote
Owieczka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Wilejkaros napisał(a):Nieśmiało wspomnę, ze pytałam na zebraniu u ciotki beam6, jaka opcja rządzi teraz w Ostrowii, to mnie zgaszono, że nie o to chodzi. A ja mam również dojście w jednej partii. Dodatkowo jeden pan jest coś winien, jako że dostał się w ndz do parlamentu, a pomogło mu "pare" głosów zebranych po rodzinie ;) (łącznie z babcią) No dobra , dobra Ciebie też będe po piętach całować jak coś ci się uda :evil_lol: Niech stracę :eviltong: Quote
Wilejkaros Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Osz Ty... Ja mam piętki czyściutkie, zadbane... Zaraz poszukam w necie, kto tam rządzi w gminie. Quote
jayo Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Owieczka'] Co do Ferbi - z tego co pamiętam to podawałaś mi zdjęcie suni ze strzałką ale była bardziej jamnikowata i z krótsza sierścią. A Ferbi jest średniej wielkości psiną :-o ... chociaz kto wie... zaraz wyslę zdjęcia komu trzeba i dowiem się czy to pies czy sunia i od kiedy jest w schronie. :cool3: Przestaniemy się w końcu domyślać :eviltong: A Ty jak możesz to znajdź to zdjęcie. wydaje mi sie jednak, ze to ta sama sunia... Quote
Owieczka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='jayo'] wydaje mi sie jednak, ze to ta sama sunia... Wiesz co ?? no jakby ta sama :-o tylko tu ma krótszą sierść ( no w końcu lato było). I łapy takie długawe ... Quote
OlimpiaK Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Matko, jaki Duszek jest biedny... :shake: Pod koniec przyszlego tygodnia bede wiedziala czy bede mogla go wziac (na poczatku przyszlego tygodnia mam ostatni juz egzamin z sesji letniej... :roll:). Jakby co to ja sie wstepnie pisze na Duszka, bo on tak biedny nie moze zostac z tym brutalem w boksie. :placz: Quote
Owieczka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 OlimpiaK napisał(a):Matko, jaki Duszek jest biedny... :shake: Pod koniec przyszlego tygodnia bede wiedziala czy bede mogla go wziac (na poczatku przyszlego tygodnia mam ostatni juz egzamin z sesji letniej... :roll:). Jakby co to ja sie wstepnie pisze na Duszka, bo on tak biedny nie moze zostac z tym brutalem w boksie. :placz: Boszzz ... to Ciebie też będe w pięty całować ... :evil_lol::eviltong: :lol: Quote
gdgt Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Czy ktoś mógłby skonstruować ładnego maila przechodniego o adopcjach wirtualnych? Mam dużo znajomych, którzy by mogli się przyłączyć... Co ze Szczotką, bo jakoś ucichło? Już po sterylce? Pojechała do domu? Quote
Owieczka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='jayo'] wydaje mi sie jednak, ze to ta sama sunia... Nie no , ja zwariuje !!!! Jayo, Febi to jest PIES!!! właśnie dostałam info - po dokładnych oględzinach i wywiadzie stwierdzono jednaoznacznie - Pies! W schronie od Lata tego roku ( może ta sunia ze zdjęcia to była jego siostra ?? ) Słuchajcie, okazuje się że Szczotek jest suką !!! :mdleje: wielka prośba ...czy może ktoś przy okazji to sprawdzić ?? To w takim razie trzeba napewno ją kroić na już !!! :shake: Nic nie rozumiem , to ta psina w ciągu kilku miesięcy zmieniła płec już trzy razy :niewiem::chaos::chaos::chaos: Quote
Igusia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 gdgt napisał(a):Czy ktoś mógłby skonstruować ładnego maila przechodniego o adopcjach wirtualnych? Mam dużo znajomych, którzy by mogli się przyłączyć... Co ze Szczotką, bo jakoś ucichło? Już po sterylce? Pojechała do domu? Magdarynka na moja prosbe sie juz tym zajmuje:p Ma sie skontaktowac z esperanza bo moze byl juz jakis ladny tekst gotowy z okazji publikacji artykulu na ten temat w psim pismie.. Quote
esperanza Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Sklecę tekst, jak będę miała chwilę wieczorem, bo to trwa troszkę. Szczoteczka ma transport zaplanowany na piątek do Wrocławia. Quote
Sproket Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Witam, Mogłabym prosić o adres na jaki można byłoby przesłać paczkę ? Zrobiłam mały porządek i mam na zbyciu kołdre i poduszkę, są zniszczone ale nie na tyle by nie mogły ogrzać jakiegoś psiaka w schronisku. Szkoda mi wyrzucać więc pomyślałam że prześle. Quote
ronja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 na AFN mamy tysiąc z kawałkiem. jesli tego nie ruszymy "już" - te pieniądze przejdą do skarpety ogólnej. musimy coś postanowić, jak wykorzystać te pieniądze (początkowo z bazarków te pieniądze szły tam) Cytat: Skarpety przeznaczone do zamkniecia (na ktorych nie bylo obrotow przez ostatnie 2 miesiace) Prosze poczytac, zglosic sie PW Niezgloszone zasila po dwoch tyg ( 7.XI.2007) fundusz ogolny. ... ... schronisko ostrow staruszek dexter stokrotek tinka Quote
gdgt Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 A czy ktoś może sprawdzić, czy AFN przekazał skarpetę Fina (wówczas figurował jako Chudy) na konto Niczyje w okolicach czerwca/lipca? Bo ja tam już słałam i mailem, i pocztą zwykłą prośba i zaświadczenia, że Fin jest ze stowarzyszenia, ale w końcu nie wiem, czy pieniądze dotarły. To miało być raptem 15 zł, ale zawsze coś. Quote
Magdarynka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 gdgt napisał(a):A czy ktoś może sprawdzić, czy AFN przekazał skarpetę Fina (wówczas figurował jako Chudy) na konto Niczyje w okolicach czerwca/lipca? Bo ja tam już słałam i mailem, i pocztą zwykłą prośba i zaświadczenia, że Fin jest ze stowarzyszenia, ale w końcu nie wiem, czy pieniądze dotarły. To miało być raptem 15 zł, ale zawsze coś. Sprawdziłam wpłaty od 1 kwietnia i takiej wpłaty nie znalazłam... Quote
beam6 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='ronja']na AFN mamy tysiąc z kawałkiem. ... ... schronisko ostrow staruszek dexter stokrotek tinka No to znalazła sie kasa na hotel i szkolenie Tiny :multi: prawda ? Quote
Recommended Posts