Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

Ja mam zajecia w weekend wiec odpadam, dodadkowo ma przyjechac do mnie piesek z Kalisza...
Z lika i doddy jestem wstepnie umowiona na wizyte w schronie w przyszlym tygodniu (preferuje wtorek albo środe).

Owieczko, tak mi przykro, ze nie moglam dzisiaj Zuzki zabrac do p. Beaty ! Jestem taka zla ! Chyba zostalam nabita w balona :-(
Rece mi opadaja :-(
Dostalam wczoraj maila z prośbą o pomoc w transporcie Baffiego z Wegrowa do Warszawy na Sadybe, zgodziłam się bo to podobno dramatyczna sytuacja :-( No i siedze caly czas w domu z moim tata, ktory mial tam jechac i sie nudze...

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Ewusek napisał(a):
:oops: przykro mi :-(

Wielu rzeczy się nie przeskoczy :shake:
qrcze kto moze jechac w sobotke ?? Ja muszę jechać rano i na południe wrócić więc raptem na 3-4 godzinki. :razz:

Posted

Słuchajcie, dostałam zestaw maskotek (niestety nie wszystkie ładne, więc na bazarku pewnie nie zejdą a zresztą i tak chyba nei bardzo schodzą maskotki) więc jeśli mogłby się przydać np w Żyrardowie (właściwie nie wiem do czego????:roll:) to bym szybciutko dzisiaj uprała i komuś podrzuciła...

Posted

ludwa napisał(a):
Słuchajcie, dostałam zestaw maskotek (niestety nie wszystkie ładne, więc na bazarku pewnie nie zejdą a zresztą i tak chyba nei bardzo schodzą maskotki) więc jeśli mogłby się przydać np w Żyrardowie (właściwie nie wiem do czego????:roll:) to bym szybciutko dzisiaj uprała i komuś podrzuciła...

W loterii "pójdzie" wszystko :evil_lol: Jakby co to podrzuć do mnie (Gocław)
No właśnie do Żyradowa wybieramy się ze stoiskiem w niedzielę czy ja coś pokręciłam ?

Posted

Ok, to jak się możemy umówić? Ja je dzisiaj wrzucę do pralki, jutro mam wolne więc mogę Ci podrzucić (najlepiej rano) Mogą być wilgotne? U mnie kocioł się zepsuł i nie mamy ogrzewania, więc bębą schły coś ok tygodnia:cool3:

Posted

Ludwa - całe szczęście poradziłaś sobie w trudnej sytuacji, dzięki, jesteśmy umówione :)

Jakoś ta kolejka do Żyrardowa niewielka :shake: Szkoda by było ominąć tę imprezę :shake:

Posted

jayo napisał(a):
bo kto to widzial tak na lyso....

Pod warstwą tych kołtunów w zasadzie nie było co rozczesywać :shake: dziewczynie wyraźnie ulżyło jak zgubiła troche tego :razz:, teraz będzie mozna zobaczyc dokładnie jej wygląd skóry a jak odrośnie to dopiero będzie piękna :eviltong:

Posted

jayo napisał(a):
bo kto to widzial tak na lyso....

Będzie łatwiej o nią zadbać :loveu: a poza tym usłyszałyśmy od pana , że szczoteczka to anioł ( dała ze sobą zrobić wszystko :razz: )

Posted

Pan ze Świebodzic cały czas na Szczoteczkę czeka. Dom robi dobre wrażenie, tylko to strasznie daleko jest :roll:

Co do niedzielnej imprezy w Żyrardowie sprawa wygląda tak, jeśli nie znajdzie się nikt chętny do pomocy w prowadzeniu stoiska, wcale tam nie pojedziemy :-(

Posted

To samo z wyjazdem do schroniska w sobote ( czyli jutro )
nie pojade tam sama !!!!!!!!!!!
jadę raptem na 3-4 godzinki
Czy moze ktoś pojechac ze mną ??

Wilejka - weź nie bądź taka ( tym razem załatwimy to szybciej ;) bo ja na 13-14 chce już być w domu , a tak naprawde juz musze być w domu )

Posted

[quote name='beam6']
Jakoś ta kolejka do Żyrardowa niewielka :shake: Szkoda by było ominąć tę imprezę :shake:

Niestety mam zbyt dużo pracy, abym mogła pojechać na imprezę do Żyrardowa.
Szkoda, żeby nie wykorzystać takiej szansy, jaką jest ta impreza, bo można zebrać trochę pieniążków, których nam ciagle brakuje.

Proszę, niech ktoś pomoże Beam6. To tylko kilka godzin w niedzielę.

Inaczej nie będzie w Żyrardowie stoiska "Niczyje". :placz:

Posted

Myślę, że niestety :shake: ale musimy zrezygnować - widać termin jest hmmm, mało odpowiedni dla kogokolwiek.
Z doświadczenia wiem, że nawet trzy osoby to jest zbyt mało.

Nic to :razz: - trzeba znaleźć inną imprezę :evil_lol: w bardziej dogodnym terminie i może sie uda zebrać odpowiednią brygadę :mad: