malagos Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Szkoda, ze ja nie na miejscu, bo bym upiekła ten tort :oops: Albo i chlebek domowy :oops: Quote
Ewusek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 telefon do mnie 0609559912 - nikt nie dzwonil :-( wiec nie bylam w schronie... moge jechac kazdego dnia (oprocz wtorku - Mlody konczy roczek), jestem dyspozycyjna caly dzien. Nikt nie chce ze mna jechac ? Jakby co to sms albo tel. (czasami jak nie odbieram to wyslijcie smsa, bo przy dwojce malyych dzieci nie zawsze moge odebrac) Quote
Fela Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Aneks do ogłoszenia parafialnego: wypłat gotówy żywej nie będzie, bo po pierwsze primo, nikt mi nie zgłosił, a po drugie primo, nie dam ray pobrać z banku jutro (w nagłej potrzebie proszę o sygnał, to ewentualnie resztki ze swojego prywatnego konta wezmę) Quote
esperanza Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Ewusek, Lika z Tobą będzie mogła pojechać w poniedziałek. Będziesz jutro na spotkaniu? Quote
esperanza Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 O której konkretnie mamy się stawić? 15? 16? Quote
Wilejkaros Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Hmmm... nie wiem dlaczego wydawało mi się, że jedziecie na pewno. Czasami gubię się już w wątkach, więc mogłam się mylić. Jutro pewnie wiele się wyjaśni. Od razu mówię, że się spóźnię, bo mam zajęcia teoretycznie do 17.45, ale urwę się koło 16.30 i będę po 10 minutach. Quote
esperanza Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Oddzielny wątek dla Mikrusi i Spike- szczeniąt Norki, które zostały w schronisku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7629406#post7629406 Quote
Owieczka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 A oto następna ok 3-miesięczna znajda potrzebująca naszej pomocy ... oto jej watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87641 Quote
Owieczka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 gdgt napisał(a):A napisz coś więcej? gdzie ona teraz jest? wejdź na jej watek ... może ją weźmiesz na tymczas :cool3: jest taka słodziasta :loveu: Quote
OlimpiaK Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Bardzo przepraszam,ze mnie dzisiaj nie bylo, ale mi sie wszystko pomerdalo i myslalam ze to nastepny weekend... :oops: Wszystko przez to ze ejdno z moich 4-noznych dzieci jest ciezko chore i niebardzo ogarniam rzeczywistosc... :shake: Quote
esperanza Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Lika, Ewusku może pojedziecie razem po Mopka, dom dla większego szczeniaka też się szykuje i chyba będzie dt dla jednego malucha po Norce? Oprócz tego potrzebne są nowe zdjęcia Kromki, rottki, dalmatyńczyka i wielu innych psiaków. Quote
Ewusek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 wczoraj wieczorem rozmawialam z lika i ustalilysmy, ze pojedziemy w przyszlym tygodniu - dzisiaj i jutro lika ma wyklady i byly bysmy bardzo napiete z czasem, zeby wrocic na 15 do Wawy. Jutro moj synek konczy roczek, wiec mam troszke przygotown przed imprezka. Podobno Owieczka na spotkaniu mowila (wiem od liki), ze w kazdej chwili moze pojechac po psa. Jak pojedziemy w przyszlym tygodniu to bedziemy mialy czas, zeby wszystko obfotografowac i posprawdzac. Pojedzie z nami doddy. Bede w tym tygodniu w Arze, powiedzcie mi, moze cos kupic do schronu ? Quote
Owieczka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ewusek napisał(a):wczoraj wieczorem rozmawialam z lika i ustalilysmy, ze pojedziemy w przyszlym tygodniu - dzisiaj i jutro lika ma wyklady i byly bysmy bardzo napiete z czasem, zeby wrocic na 15 do Wawy. Jutro moj synek konczy roczek, wiec mam troszke przygotown przed imprezka. Podobno Owieczka na spotkaniu mowila (wiem od liki), ze w kazdej chwili moze pojechac po psa. Jak pojedziemy w przyszlym tygodniu to bedziemy mialy czas, zeby wszystko obfotografowac i posprawdzac. Pojedzie z nami doddy. Bede w tym tygodniu w Arze, powiedzcie mi, moze cos kupic do schronu ? Małe sprostowanie- ja w tygodniu nie pojade bo pracuje :shake: owszem , jest szansa na ściagnięcie psiaków ale musi byc ich kilka i wszystko musi być dograne - czyli odbiór wszystkich psiakow z konkretnego miejsca i nie mogę z tym zostać sama :roll: Fotki sa potrzebne nawet tych psiakow które juz mają foty ( ludzie sie pytaja ) a jak więcej jet fotek tym więcej zainteresowania psiakami :razz: i potrzeba umieszczania na watkach. Super jakby pojechala Dody , zobaczy co tam w schronie mamy ;) może coś wyadoptuje ? Jeśli jedziesz do hurtowni - to zabierz mnie ze sobą :modla: I wszystkiego najlepsiejszego dla Twojego synka :Rose:l:new-bday::cunao::BIG: Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A ja pomarudzę trochę... nie wiem czy szczeniorki do przyszłego tygodnie dotrwają (zimno i chyba nie do końca jedzenie dla szczeniorków)... Ale to takie marudzenie starej ciotki... Quote
Ewusek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Owieczka napisał(a):Małe sprostowanie- ja w tygodniu nie pojade bo pracuje :shake: owszem , jest szansa na ściagnięcie psiaków ale musi byc ich kilka i wszystko musi być dograne - czyli odbiór wszystkich psiakow z konkretnego miejsca i nie mogę z tym zostać sama :roll: rozumiem :-) wcale ci sie nie dziwie, ze chcesz miec wszystko dograne. Ja pamietam jak wyciagalam Faldke ze schronu to bylam zadowolona, ze jest juz na sggw i po akcji... nie myslalam co potem... potem wyladowala u mnie w domu - 55m2, ja, maz, 2 dzieci, 2 mastify, 1 mix corgi, 3 koty... mielismy mexyk... teraz tez chcialabym uniknac takich sytuacji. Owieczka napisał(a): Fotki sa potrzebne nawet tych psiakow które juz mają foty ( ludzie sie pytaja ) a jak więcej jet fotek tym więcej zainteresowania psiakami :razz: i potrzeba umieszczania na watkach. mam karte 2 GB wiec bedziemy mogly robic fotki do woli ;-) zreszta, psiaki sie zmieniaja i najlepiej miec aktualne zdjecia. Poza tym, Fela mnie prosila, zebym zwrocila uwage na kilka rzeczy, musze to zrobic :-) Owieczka napisał(a): Super jakby pojechala Dody , zobaczy co tam w schronie mamy ;) może coś wyadoptuje ? to bedziemy musialy sie zastanowic, ktorym samochodem podjedziemy. Do forda wejdzie wiecej psiakow, ale duzo wiecej bedzie nas kosztowala podroz :-( Poza tym musimy miec zapewnione tymczasy dla psow, ktore zabierzemy. Owieczka napisał(a): Jeśli jedziesz do hurtowni - to zabierz mnie ze sobą :modla: odpowiada ci sroda ok poludnia ? Bede jechala z Grochowa Owieczka napisał(a): I wszystkiego najlepsiejszego dla Twojego synka :Rose:l:new-bday::cunao::BIG: dziekuje w imieniu Tomka :-) Wilejkaros napisał(a):A ja pomarudzę trochę... nie wiem czy szczeniorki do przyszłego tygodnie dotrwają (zimno i chyba nie do końca jedzenie dla szczeniorków)... Ale to takie marudzenie starej ciotki... ile dokladnie maja te szczeniorki ? moze poszukalibysmy mamki na ten czas ? nie ma w schronie zadnej karmiacej, zeby podrzucic szczeniaki ? Moze u kogos sa szczeniaki i zgodzilby sie wziasc maluszki na tymczas ? Quote
Owieczka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 szczeniaki w schronie juz same jedzą ( ok 6 tyg) , więc mamki im nie potrzeba , problem w tym , że tam jest zimno i znając życie jakaś cholera im się przyplącze :shake:. Po 18 będe gadała z potencjalnym DT dla maluchów ;) zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Pisałam na wątku maluchów, że mamy opcje DT, ale obie płatne. W każdym razie jak nie na Ochotę, to do Otrębusów mogą przyjeżdżać. Chciałabym jeszcze dopasować do tego transport Mopka i w sumie mogłyby wtedy zostać przywiezione. Im szybciej, tym lepiej. Quote
Ewusek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wilejkaros, chyba sie dzisiaj minelysmy na Podskarbinskiej :-) Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ale Ty masz jakieś zdjęcia ładniejsze! Quote
lika Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Szczeniaki mogę przyjechac do p. Beaty w każdej chwili. Myślę, że jeśli już płatny DT, to u p. Beaty będzie lepiej niż w Otrębusach, bo łatwiej umawiać się na ogladanie psiaków na Ochocie niż w Otrębusach. I chyba też u p. Beaty będzie taniej. Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Czekamy jeszcze do 18, bo może uda się jeszcze jedno DT i wtedy, oprócz Mopka i szczeniorów, więcej towarzystwa przyjedzie. Quote
lika Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A całe towarzystwo przyjechałoby dzisiaj, czy już jutro? Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Dzisiaj chyba nie, bo koniecznie trzeba zabrać Milkę z Tatarka i zawieźć do Rembertowa. Jeśli dopiero o 18 będzie wiadomo co i jak, to nie wiem czy to nie za późno na podróż. Owieczka na pewno doniesie. Quote
Recommended Posts