Wilejkaros Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Chyba Fela gdzieś pisała, że może jechać. Ja mam szkołę na 10.15 i muszę być. To są takie zajęcia, że muszę. Mogę wytłumaczyć drogę, narysować itp. Chyba że wyruszamy o 6 rano, a na 10 melduję się w szkole ;) Gdyby tylko, można byłoby zabrać i te 2 szczeniorki Nory. Ona musi za nimi bardzo tęsknić... Quote
beam6 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Wilejkaros']Beam6, tak szybciutko te Twoje cuda znalazły domki, ze pewnie chciałabyś jeszcze na chwilkę poczuć takie małe, ciepłe ciałka przy sobie? A Twój TZ na pewno...[/quote] Słuchajcie - zaryzykowałam raz i już wiem, że DT dla szczeniorów być nie mogę choć serce mi pęka jak pomyślę o tych malcach :shake: Nie jestem w stanie :oops: zostawić szczeniaków na 8-9 godzin samych w klatce, Młody pracuje w przyszłym tygodniu "na rano" a urlopu zostało mi tylko 4 dni do końca roku. Jedynie co mogę to częściowo wspomóc kasą płatny DT i spróbować "wyczarować" szybko Domek na stałe. Przepraszam :oops: Z dobrych wieści - negocjuję małopłatny DT u mnie w bloku ( dla małej sztuki :razz:) Quote
Owieczka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='lika']Dziewczyny, Ewusek może pojechać do schroniska. Jest więc transport. Potrzebna tylko osoba chętna pokazać jej drogę i pomóc z formalnościami na miejscu, bo jej w schronisku nie znają. Kto ma czas w najbliższych dniach? Na Mopka czeka DT, najprawdopodobniej będzie dom dla Szczoteczki. Jesli Fela nie będzie mogła , to ja możę pojade , ale dopiero po 14 po szkole - nie mogę opuścić zajeć :shake:. Dorobiłabmy zdjęć tym co mają wątki i tym którym nie zdążyłam . Quote
gdgt Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Mam upierdliwą prośbę: czy na niczyich.pl mogą pojawić się zdjęcia szczeniaków bez domu, bo dzwonią do mnie ludzie w sprawie Bery i chce ich gdzieś odsyłać. Dzięki. Czy w ogóle ktoś zauważył, że Bera znalazła dom w 1 (!!!) dzień? Quote
Wilejkaros Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Gdgt, zdjęcia maluchów Norki są na wątku. Zostały w schronie 2 bez mamy. Może ktoś akurat się zakocha? Beam6, ja Cię doskonale rozumiem... Quote
Owieczka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='gdgt']Mam upierdliwą prośbę: czy na niczyich.pl mogą pojawić się zdjęcia szczeniaków bez domu, bo dzwonią do mnie ludzie w sprawie Bery i chce ich gdzieś odsyłać. Dzięki. Czy w ogóle ktoś zauważył, że Bera znalazła dom w 1 (!!!) dzień? Jaki problem ...niech pisza do mnie aneta.ofca@wp.pl albo prześlę ci zdjęcia wszystkich szczenirow jakie mamy i Ty będziesz im wysyłać :eviltong: tylko podaj meila Poza tym , na str 903, 904 i 906 na watku Ostrowskim masz wszystkie aktualne zdjęcia i opisy ... Quote
Magdarynka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='gdgt']Mam upierdliwą prośbę: czy na niczyich.pl mogą pojawić się zdjęcia szczeniaków bez domu, bo dzwonią do mnie ludzie w sprawie Bery i chce ich gdzieś odsyłać. Dzięki. Czy w ogóle ktoś zauważył, że Bera znalazła dom w 1 (!!!) dzień?[/quote] Na niczyje.org w ogóle nie ma Bery... Quote
esperanza Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Z psem zabranym przez TZ pati-c jest fatalnie. Ma liczne złamania. Czy zgadzacie się, bym wystawiła go na allegro z konta Niczyje oraz by pieniądze na jego leczenie wpływały na nasze konto? Quote
Owieczka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='esperanza']Z psem zabranym przez TZ pati-c jest fatalnie. Ma liczne złamania. Czy zgadzacie się, bym wystawiła go na allegro z konta Niczyje oraz by pieniądze na jego leczenie wpływały na nasze konto?[/quote] J jestem za, nie można ich zostawić samym sobie z tak ciężkim przypadkiem :shake:. Jakos damy radę , może teraz adopcje wirtualne ruszą ... Zrobmy jakies bazarki czy cuś , chyba wygrzebię coś w domu.... Komu przesłać zdjęcia rzeczy na bazarek ? Quote
gdgt Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Owieczka'] Poza tym , na str 903, 904 i 906 na watku Ostrowskim masz wszystkie aktualne zdjęcia i opisy ...[/quote] ok, to wysyłam ludziom zdjęcia szczeniaków ze strony 906. Quote
Owieczka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Pozdrowienia od Lobiego :loveu: Przyjechał razem z Berą prosto ze schronu :loveu: czekali na niego aż tydzień a oto e-meil od pańciów ( ciotka Beam6 ty to masz ręke do domków ;) ) Cześć, zdjęcie na razie jedno, bo nie chciałam go przestraszyć lampą :-) W każdym rasie proces resocjalizacji został rozpoczęty. Chcieliśmy nadać mu imię, które będzie oddawało jego męski charakter, wybraliśmy Budrysa, ale ciągle się mylę i wołam na niego Brutus, więc na razie trudno powiedzieć które się przyjmie :) Pozdrawiamy, Budrys, Marta i Michał My rownież posrawiamy i życzymy wszystkiego najlepszego Quote
beam6 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='gdgt']Czy w ogóle ktoś zauważył, że Bera znalazła dom w 1 (!!!) dzień?[/quote] Wszyscy zauważyli - gratulacje :Rose: Quote
Owieczka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Zapomniałam jeszce o tych psiakach ... :oops: Są super i czekają na domek , ich też trza wrzucić na stronę schronu i niczyje.org :roll: Lepa sunia wiek- ok roku wzrost - średnia ( głową do kolana) sierść - krótka , puszysta maść - żółta z szarym nalotem znaki szczególne -czrna kufa opis - niesamowicie przylepna sunia , mołoda, kochana przylepka . Jak się przykleiła do ciotki Ludwy to nie chciała się odkleić , wesoła , rozdaje buziaki :loveu: Kochana psina Kłapouchy pies wiek ok 1,5 roku wzrost - średni - ( głowa do kolana) sierść- puszysta, dłuższa maść - rydy z czarną kufą znaki szczególne - klapnięte ucho opis- mlody , ciekawski , wesoły psiak , towarzyski , odważny i przyjacielski, kontaktowy pieszczoch :loveu: moze go wkręcic jako mix Goldena albi Hovka ?? :razz::evil_lol: Czy nie jest Cudny z tym uchem ?? :loveu: Tramp pies wiek - ok 2-4 lat ( chociaż wygląda na dziadka - to nie jest stary pies) wzrost - średni ( głową do kolana ) sierść - szorstka , kędzierzawa , dłuższa maść - czarno- beżowy oipis - grzeczny , miły psiak , towarzyski pieszczoch , troszke nieśmiały i zgaszony A tu dwoch fumfli z boksu :eviltong: Quote
beam6 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Owieczka']Pozdrowienia od Lobiego :loveu: ( ciotka Beam6 ty to masz ręke do domków ;) ) [/quote] Dziękuję :oops: - od razu mówiłam, że to fajne ludki są :multi: Udało się pobić rekord Gdgt - nawet jednego dnia nie był bezdomny po wyjściu ze schronu :evil_lol: Quote
Magdarynka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Jak ładnie pasuje kolorystycznie do wnętrza :lol: Quote
ronja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Owieczka']J jestem za, nie można ich zostawić samym sobie z tak ciężkim przypadkiem :shake:. Jakos damy radę , może teraz adopcje wirtualne ruszą ... Zrobmy jakies bazarki czy cuś , chyba wygrzebię coś w domu.... Komu przesłać zdjęcia rzeczy na bazarek ?[/quote] mi,, a co z wysylaniem?? bo ja mało gabarytowe rzeczy mogę w domu trzymac, duze nie, bo jestem na wylocie:cool1: Quote
Owieczka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='ronja']mi,, a co z wysylaniem?? bo ja mało gabarytowe rzeczy mogę w domu trzymac, duze nie, bo jestem na wylocie:cool1:[/quote] Ja mogę wysyłać , nie ma problemu ;) Quote
Wilejkaros Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Jak jutro wygląda wyprawa do schronu? Czy Lunka przyjeżdża z Mopkiem? A szczeniorki Nory? Quote
doddy Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Jak u Was z amstaffami? Czy nadal jest ten pregus chudziutki? Chetnie bym sie wybrala do schroniska gdyby ktos mial miejscowke w aucie. Quote
Wilejkaros Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Doddy, nie było mnie cały dzień, ale chyba wybiera się Ewusek z Owieczką lub Felą... Pisz im PW. Quote
OlimpiaK Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='beam6']Miejsca zarezerwowali Uczestnicy: [LIST=1] [*]Fela [*]Magdarynka [*]Ronja [*]Owieczka [*]Esperanza [*]Wilejkaros [*]Jayo [*]Lika [*]OlimpiaK [*]Igusie x 2 :lol: [*]Gdgt[/LIST]Kto jeszcze chętny ? KingaW będziesz ? Śmiało, śmiało - mam krzesła u sąsiadów i w piwnicy :evil_lol:[/quote] Ja moge przyjsc z wlasnym krzeslem. :eviltong: Jakos sie dotacham, tylko nie wiem gdzi ekonkretnie jeszcze. :p beam... :razz: Quote
esperanza Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Czy ktoś wie, czy w końcu ktoś po Mopka dzisiaj jedzie? Owieczka mówiła, że było więcej zapytań o Szczoteczkę. W schronisku jest chora rottweilerka i przybył młody dalmatyńczyk. Quote
beam6 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 OGŁOSZENIA PARAFIALNE: Zarząd uprzejmie prosi :cool3: o doniesienie w niedzielę umów adopcyjnych (najlepiej ksero) w celu uzupełnienia danych i zarchiwizowania oraz faktur w celu wypłacenia kasy :razz: Stowarzyszenie skończyło 3.10.2007 roczek i będzie[SIZE=4] TORT Quote
Recommended Posts