Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

Chyba Fela gdzieś pisała, że może jechać. Ja mam szkołę na 10.15 i muszę być. To są takie zajęcia, że muszę. Mogę wytłumaczyć drogę, narysować itp. Chyba że wyruszamy o 6 rano, a na 10 melduję się w szkole ;) Gdyby tylko, można byłoby zabrać i te 2 szczeniorki Nory. Ona musi za nimi bardzo tęsknić...

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wilejkaros']Beam6,
tak szybciutko te Twoje cuda znalazły domki, ze pewnie chciałabyś jeszcze na chwilkę poczuć takie małe, ciepłe ciałka przy sobie? A Twój TZ na pewno...[/quote]

Słuchajcie - zaryzykowałam raz i już wiem, że DT dla szczeniorów być nie mogę choć serce mi pęka jak pomyślę o tych malcach :shake:
Nie jestem w stanie :oops: zostawić szczeniaków na 8-9 godzin samych w klatce, Młody pracuje w przyszłym tygodniu "na rano" a urlopu zostało mi tylko 4 dni do końca roku.
Jedynie co mogę to częściowo wspomóc kasą płatny DT i spróbować "wyczarować" szybko Domek na stałe.
Przepraszam :oops:

Z dobrych wieści - negocjuję małopłatny DT u mnie w bloku ( dla małej sztuki :razz:)

Posted

[quote name='lika']Dziewczyny, Ewusek może pojechać do schroniska. Jest więc transport. Potrzebna tylko osoba chętna pokazać jej drogę i pomóc z formalnościami na miejscu, bo jej w schronisku nie znają. Kto ma czas w najbliższych dniach? Na Mopka czeka DT, najprawdopodobniej będzie dom dla Szczoteczki.
Jesli Fela nie będzie mogła , to ja możę pojade , ale dopiero po 14 po szkole - nie mogę opuścić zajeć :shake:. Dorobiłabmy zdjęć tym co mają wątki i tym którym nie zdążyłam .

Posted

Mam upierdliwą prośbę: czy na niczyich.pl mogą pojawić się zdjęcia szczeniaków bez domu, bo dzwonią do mnie ludzie w sprawie Bery i chce ich gdzieś odsyłać. Dzięki.
Czy w ogóle ktoś zauważył, że Bera znalazła dom w 1 (!!!) dzień?

Posted

[quote name='gdgt']Mam upierdliwą prośbę: czy na niczyich.pl mogą pojawić się zdjęcia szczeniaków bez domu, bo dzwonią do mnie ludzie w sprawie Bery i chce ich gdzieś odsyłać. Dzięki.
Czy w ogóle ktoś zauważył, że Bera znalazła dom w 1 (!!!) dzień?

Jaki problem ...niech pisza do mnie aneta.ofca@wp.pl albo prześlę ci zdjęcia wszystkich szczenirow jakie mamy i Ty będziesz im wysyłać :eviltong: tylko podaj meila

Poza tym , na str 903, 904 i 906 na watku Ostrowskim masz wszystkie aktualne zdjęcia i opisy ...

Posted

[quote name='gdgt']Mam upierdliwą prośbę: czy na niczyich.pl mogą pojawić się zdjęcia szczeniaków bez domu, bo dzwonią do mnie ludzie w sprawie Bery i chce ich gdzieś odsyłać. Dzięki.
Czy w ogóle ktoś zauważył, że Bera znalazła dom w 1 (!!!) dzień?[/quote]

Na niczyje.org w ogóle nie ma Bery...

Posted

Z psem zabranym przez TZ pati-c jest fatalnie. Ma liczne złamania.
Czy zgadzacie się, bym wystawiła go na allegro z konta Niczyje oraz by pieniądze na jego leczenie wpływały na nasze konto?

Posted

[quote name='esperanza']Z psem zabranym przez TZ pati-c jest fatalnie. Ma liczne złamania.
Czy zgadzacie się, bym wystawiła go na allegro z konta Niczyje oraz by pieniądze na jego leczenie wpływały na nasze konto?[/quote]
J jestem za, nie można ich zostawić samym sobie z tak ciężkim przypadkiem :shake:. Jakos damy radę , może teraz adopcje wirtualne ruszą ...
Zrobmy jakies bazarki czy cuś , chyba wygrzebię coś w domu.... Komu przesłać zdjęcia rzeczy na bazarek ?

Posted

[quote name='Owieczka']
Poza tym , na str 903, 904 i 906 na watku Ostrowskim masz wszystkie aktualne zdjęcia i opisy ...[/quote]

ok, to wysyłam ludziom zdjęcia szczeniaków ze strony 906.

Posted

Pozdrowienia od Lobiego :loveu:

Przyjechał razem z Berą prosto ze schronu :loveu: czekali na niego aż tydzień

a oto e-meil od pańciów ( ciotka Beam6 ty to masz ręke do domków ;) )

Cześć,
zdjęcie na razie jedno, bo nie chciałam go przestraszyć lampą :-)
W każdym rasie proces resocjalizacji został rozpoczęty.
Chcieliśmy nadać mu imię, które będzie oddawało jego męski charakter, wybraliśmy Budrysa, ale ciągle się mylę i wołam na niego Brutus, więc na razie trudno powiedzieć które się przyjmie :)
Pozdrawiamy,
Budrys, Marta i Michał

My rownież posrawiamy i życzymy wszystkiego najlepszego

Posted

Zapomniałam jeszce o tych psiakach ... :oops:
Są super i czekają na domek , ich też trza wrzucić na stronę schronu i niczyje.org :roll:

Lepa
sunia
wiek- ok roku
wzrost - średnia ( głową do kolana)
sierść - krótka , puszysta
maść - żółta z szarym nalotem
znaki szczególne -czrna kufa
opis - niesamowicie przylepna sunia , mołoda, kochana przylepka . Jak się przykleiła do ciotki Ludwy to nie chciała się odkleić , wesoła , rozdaje buziaki :loveu: Kochana psina

Kłapouchy
pies
wiek ok 1,5 roku
wzrost - średni - ( głowa do kolana)
sierść- puszysta, dłuższa
maść - rydy z czarną kufą
znaki szczególne - klapnięte ucho
opis- mlody , ciekawski , wesoły psiak , towarzyski , odważny i przyjacielski, kontaktowy pieszczoch :loveu:
moze go wkręcic jako mix Goldena albi Hovka ?? :razz::evil_lol:

Czy nie jest Cudny z tym uchem ?? :loveu:

Tramp
pies
wiek - ok 2-4 lat ( chociaż wygląda na dziadka - to nie jest stary pies)
wzrost - średni ( głową do kolana )
sierść - szorstka , kędzierzawa , dłuższa
maść - czarno- beżowy
oipis - grzeczny , miły psiak , towarzyski pieszczoch , troszke nieśmiały i zgaszony

A tu dwoch fumfli z boksu :eviltong:

Posted

[quote name='Owieczka']Pozdrowienia od Lobiego :loveu:

( ciotka Beam6 ty to masz ręke do domków ;) )

[/quote]

Dziękuję :oops: - od razu mówiłam, że to fajne ludki są :multi:

Udało się pobić rekord Gdgt - nawet jednego dnia nie był bezdomny po wyjściu ze schronu :evil_lol:

Posted

[quote name='Owieczka']J jestem za, nie można ich zostawić samym sobie z tak ciężkim przypadkiem :shake:. Jakos damy radę , może teraz adopcje wirtualne ruszą ...
Zrobmy jakies bazarki czy cuś , chyba wygrzebię coś w domu.... Komu przesłać zdjęcia rzeczy na bazarek ?[/quote]
mi,, a co z wysylaniem??
bo ja mało gabarytowe rzeczy mogę w domu trzymac, duze nie, bo jestem na wylocie:cool1:

Posted

[quote name='ronja']mi,, a co z wysylaniem??
bo ja mało gabarytowe rzeczy mogę w domu trzymac, duze nie, bo jestem na wylocie:cool1:[/quote]

Ja mogę wysyłać , nie ma problemu
;)

Posted

[quote name='beam6']Miejsca zarezerwowali Uczestnicy:
[LIST=1]
[*]Fela
[*]Magdarynka
[*]Ronja
[*]Owieczka
[*]Esperanza
[*]Wilejkaros
[*]Jayo
[*]Lika
[*]OlimpiaK
[*]Igusie x 2 :lol:
[*]Gdgt[/LIST]Kto jeszcze chętny ? KingaW będziesz ?
Śmiało, śmiało - mam krzesła u sąsiadów i w piwnicy :evil_lol:[/quote]
Ja moge przyjsc z wlasnym krzeslem. :eviltong: Jakos sie dotacham, tylko nie wiem gdzi ekonkretnie jeszcze. :p beam... :razz:

Posted

Czy ktoś wie, czy w końcu ktoś po Mopka dzisiaj jedzie?
Owieczka mówiła, że było więcej zapytań o Szczoteczkę.

W schronisku jest chora rottweilerka i przybył młody dalmatyńczyk.

Posted

OGŁOSZENIA PARAFIALNE:

Zarząd uprzejmie prosi :cool3: o doniesienie w niedzielę umów adopcyjnych (najlepiej ksero) w celu uzupełnienia danych i zarchiwizowania oraz faktur w celu wypłacenia kasy :razz:

Stowarzyszenie skończyło 3.10.2007 roczek i będzie[SIZE=4] TORT