Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

jayo napisał(a):
Jedzie do nas Doria i ruda sunka. Do nas znaczy ruda na streylke na Tatrku, Doria ma hotelik w Radomiu. Jesli udaloby sie znalezc Wierze dom w szybkim czasie, Doria moze trafic do nas. Pomozcie, dziewczyny.

Pomożemy !!
Tylko musze mieć link do jeje wątku i zdjęcia im więcej tym lepiej

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Ja trochę z innej beczki...
Kiedyś padła propozycja umieszczenia na stronie niczyje.org działu w stylu "w nowym domu".
Ponieważ planuje w najbliższym czasie (najprawdopodobniej w ten weekend) wprowadzić kilka zmian na stronie to bardzo proszę o podsyłanie do mnie tekstów i fot. Teksty raczej krótkie + 2 fotki (do każdego psa). Jedna "przed" druga "po".
magdarynka7@o2.pl

Posted

esperanza napisał(a):
Do piątkowej Oferty dałam ogłoszenia dla: Szamana, Bartusia, Kory, Mopci, Heni i Coli. Jeśli jeszcze jakieś psy mam dodać proszę o info do kogo podać kontakt.

Do wszystkich wątków wystawionych przezemnie psiaków możesz podawac kontakt do mnie.

a oto nastepna nasza sierota potrzebująca domu na JUŻ !! :placz:
Lisa ( od lisiczki- bo taka troche podobna)

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7255546#post7255546

Posted

Magdarynka napisał(a):
Ja trochę z innej beczki...
Kiedyś padła propozycja umieszczenia na stronie niczyje.org działu w stylu "w nowym domu".
Ponieważ planuje w najbliższym czasie (najprawdopodobniej w ten weekend) wprowadzić kilka zmian na stronie to bardzo proszę o podsyłanie do mnie tekstów i fot. Teksty raczej krótkie + 2 fotki (do każdego psa). Jedna "przed" druga "po".
magdarynka7@o2.pl

To u mnie była jamnikowate Malinka, pojechała do Kowar, i Lilli, jest na Ursynowie .
ale zdjecia odszukam i prześlę z krótkim opisem :p

Posted

Ostatnio dzwonila do mnie Owieczka w sprawie legowisk, a ja nie zauwazylam ze dzwonila i do tego sie jeszcze nagrala... :oops: Jakby co mam 3 legowiska wielkosci sredniej (troche wieksze niz male). Moge zmierzyc w razie czego.

Mam tez karme, ktora pilnie powinna pojechac do schronu - sa to dwa podla z saszetkami royal dla jamnikow. Waznosc konczy im sie pod koniec wrzesnia (czyli teraz!!!). To tylko dwa podla.

Mam tez karme dla "wczesnych sercowcow" nadal, ale ona jest wazna do wrzesnia 2008 wiec moze sobie postac jakby co jeszcze u mnie.

Posted

OlimpiaK napisał(a):
Ostatnio dzwonila do mnie Owieczka w sprawie legowisk, a ja nie zauwazylam ze dzwonila i do tego sie jeszcze nagrala... :oops: Jakby co mam 3 legowiska wielkosci sredniej (troche wieksze niz male). Moge zmierzyc w razie czego.

Mam tez karme, ktora pilnie powinna pojechac do schronu - sa to dwa podla z saszetkami royal dla jamnikow. Waznosc konczy im sie pod koniec wrzesnia (czyli teraz!!!). To tylko dwa podla.

Mam tez karme dla "wczesnych sercowcow" nadal, ale ona jest wazna do wrzesnia 2008 wiec moze sobie postac jakby co jeszcze u mnie.

Olimpia... Blagamy o rezerwacje chocby jednego poslania...my juz nic nie mamy w zapacie - Mopcia razem z Henia zezarla jedno, drugie potargala.. Za chwile zabiora sie za sofe. Jamnikow nie mamy :-). Ale sadze, ze dla kazdego malego psiaka ta karma jest jak najbardziej OK. Na platne tymczasy powinnismy dowozic troche karmy - nie wiem dokad trafi Cola, ale pewnie na Okecie - karma sie przyda. Czyli ten, kto bedzie wiozl sunie na tymczas, musi zajrzec do Olimpii.

Posted

Melduję, że już wróciłam i mogę się włączyć do pomocy.

jayo - u mnie jest jedno sredniej wielkości legowisko. Grube. Czarno-zielone. Gumisia używała je kilka dni, potem zostało wyprane w pralni chemicznej. Chętnie oddam je dla Mopci lub na jakiś tymczas.
Mam też otwartą paczkę suchej karmy Acana i Intestinal Royala. Można to zabrać na płatne tymczasy, bo u mnie stoi i wietrzeje.

Posted

lika napisał(a):
Melduję, że już wróciłam i mogę się włączyć do pomocy.

jayo - u mnie jest jedno sredniej wielkości legowisko. Grube. Czarno-zielone. Gumisia używała je kilka dni, potem zostało wyprane w pralni chemicznej. Chętnie oddam je dla Mopci lub na jakiś tymczas.
Mam też otwartą paczkę suchej karmy Acana i Intestinal Royala. Można to zabrać na płatne tymczasy, bo u mnie stoi i wietrzeje.

Bardzo chetnie zabiore, i przy okazji moze podrzuce Ci ten zwirek dla kobitki od kotow - chcesz jeszcze?

Posted

OlimpiaK napisał(a):
Ta dla jamnikow oczywiscie moze byc dla kazdego psa, byle psiak byl maly - tam po prostu jest troche wiecej skladnikow wzmacniajacych chrzastki.

Super , może jakoś uda mi się odebrać jeszcze w tym tygodniu bo Grzywka idzie do domku a Cola musi gdzieś iść :placz: już w czwartek ( sunie powinny wyjść dzisiaj )
Jayo - podaj mi namiary na ten tymczas

Przypominam , że trzeba załatwiać tymczas dla ONki Lisy bo w piatek trzeba ja odebrać z Tatarka

Posted

Milady napisał(a):
Mam do oddania legowisko dla bardzo dużego psa (materac z gąbki). eśłi potrzeba moge komuś podrzucić

Myslę , że Jayo sie ucieszy :eviltong: Ona ma same duże psy ...

Posted

esperanza napisał(a):
Owieczko jest dt dla Coli, zerknij na jej wątek.

Tak ,tak widzialam - dzieki :multi:

Czy ktos ma ochote jechac do schronu w sobote ??

Bo ja bym sie chętnie zabrała z aparatem - bo trzeba porobić ładne foteczki :razz: naszym sierotkom

Nie may fotek psiaków na stronę schroniska a jest całe mnówstwo nowych fajnych psiaków ktorym domki trzeba znaleźć :placz:

Słuchajcie to jedyna moja wolna sobota bo potem mam non-stop szkołę a do tego jest jeszcze w miare ciepło i zielono więc trzeba działać !!!!