Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Jest dom dla szczeniaka, który wyrośnie na małego psa, płeć obojętna. Dom niesprawdzony, pod Warszawą, mogę podać nr telefonu. Pies będzie mieszkać w domu.

Posted

Munia nie było dziś w Powsinie. Pewnie będzie psem do poniżej kolana, bo teraz mając około 10 tygodni jest niewiele mniejszy od Muni (z relacji Liki, bo sama go nie widziałam)
Relacja z Powsina będzie jutro.

Posted

Ja też ma dom w W-wie dla małego pieska (zdecydowanie poniżej kolana), szczeniaka do 3 miesięcy. W domu jest małe dziecko więc pies musi być zdrowy dlatego najchętniej z tymczasu. Ja jestem po rozmowie telefonicznej z pania, brzmi rozsądnie choć niespełna dwuletnie dziecko budzi pewne obawy ale pani z rodziny od zawsze zapsionej.

Posted

Munio ma 2,5 miesiąca i jest wielkości kota. Jeszcze troszkę na pewno urośnie. Jeśli są chętni go przygarnąc, to wspaniale. Jutro wróci ronja i będzie mogła pilotować sprawę jego adopcji.

Posted

Oj to urośnie jeszcze sporo...Nie wiem czy nie będzie za duży...Ale zdjęcia chętnie zobaczę. Czy macie jeszcze jakieś szczeniaki na tymczasach?
Bo ja niestety "dysponuję" tylko dość dużymi psiakami ...

Posted

gdgt napisał(a):
Jest dom dla szczeniaka, który wyrośnie na małego psa, płeć obojętna. Dom niesprawdzony, pod Warszawą, mogę podać nr telefonu. Pies będzie mieszkać w domu.

gdgt, podaj mi namiary. gdzie dokładnie dom?

Posted

A można wpisać inne dane np. Stowarzyszenia jako oragnizacji a nie indywidualnej wolontariuszki? Martwię się, jak będziemy ogłaszać naszych podopiecznych.

Posted

No właśnie zostały tylko dane Stowarzyszenia i zabrakło imienia, nazwiska i numeru telefonu. W tej chwili nie można nic dopisać, ani zmienić, bo okienka, w które wpisuje się dane są nieaktywne.
Napisałam już do Allegro i mam otrzymać odpowiedź w ciągu 48-72 godzin...

Posted

Nikt się nie dopytuje o relację z Wielkiego Pikniku Rodzinnego :roll:
Gdyby jednak ktoś chciał wiedzieć, to Beam6, Lice i Klekotki udało się zebrać 1214,67zł. :multi:
Sporo gadżetów zostało, więc można je będzie sprzedać na kolejnych imprezach (jeśli takie będą i jeśli będą chętni do prowadzenia stoiska, bo z tym ostatnio kiepsko jest) lub na Allegro.

Beam6, Lika i Klekotki serdecznie Wam dziękuję za obsługę stoiska.
Lara, Gajowa, Milady i Pidzej dziękuję za przywiezienie psiaków.
(Gumisia zapewniła dodatkową atrakcję wyślizgując się z szelek i chowając pod samochodem, ale wszystko dobrze się skończyło)

Posted

Magdarynka napisał(a):
Nasze konto na Allegro zostało odblokowane. Aukcje psiaków wznowione.

To wspaniale! Można poprosić o odnowienie aukcji Szamana? Na jego wątku są nowe zdjęcie, zrobione już po wizycie u fryzjera.

Posted

lika napisał(a):
To wspaniale! Można poprosić o odnowienie aukcji Szamana? Na jego wątku są nowe zdjęcie, zrobione już po wizycie u fryzjera.

Odnowić to niebardzo, bo... on chyba nie był wystawiany, albo oślepłam...
Teraz idę z futrami, gdy wrócę zrobię mu aukcje i wystawię.