Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magdarynka']"Uczestnicy Festiwalu będą również mogli przygarnąć pieski ze schroniska stowarzyszenia „Niczyje” w Ostrowi Mazowieckiej."

Tak od razu, na Festiwalu...? Eeee, tak to Felusia vel Bayo nie wydam...:roll:

No co Ty? W zyciu bym psa tak w ciemno nie dała...Przecież widzisz, że bzdury napisali, np. to, że Schronisko jest Stowarzyszenia. To nie znaczy, że mamy zapowiedź adopcji traktowac dosłownie, że na miejscu...

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki,
w sobotę kończę szkołę o 16 i będę prosto stamtąd ruszała do Vega Baru (chyba że coś mi wypadnie, ale nie przewiduję, na wszelki zaś może wyłączyć kom?). Munia chyba nie dam rady zabrać, bo jadę z Pragi. Mogę zahaczyć o Ochotę, ale wtedy w Vega Barez byłabym ok. 17. Czy to ok?
Potwierdzę jeszcze swoją obecność, bo ostatnio moja praca mnie zaskakuje. Czy mamy jakieś zadania dla mojego TZa, bo może uda mi się Go "zaprosić"? Coś oprócz głaskania psiaków ;)

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Ciotki,
w sobotę kończę szkołę o 16 i będę prosto stamtąd ruszała do Vega Baru (chyba że coś mi wypadnie, ale nie przewiduję, na wszelki zaś może wyłączyć kom?). Munia chyba nie dam rady zabrać, bo jadę z Pragi. Mogę zahaczyć o Ochotę, ale wtedy w Vega Barez byłabym ok. 17. Czy to ok?
Potwierdzę jeszcze swoją obecność, bo ostatnio moja praca mnie zaskakuje. Czy mamy jakieś zadania dla mojego TZa, bo może uda mi się Go "zaprosić"? Coś oprócz głaskania psiaków ;)

Wilejkaros, może być i 17-ta.Byle się z tego 17.59 nie zrobiła...;-)Nie wiem, a TZ może ma jakiś lepsiejszy apart, fot by można napstrykać...

Posted

Lepsiejszy to chyba nie. Może mniej skomplikowany niż mój. Pewnie się będzie chciał wywinąć szkołą itp, ale postaram się zająć Jego zaangażowaniem w działalność charytatywną. Jeśli potwierdzę mój udział sobotni, to napiszę i godzinę. Gdzie konkretnie przebywa Munio?

Posted

Potrzebny jest transport rzeczy zebranych na sggw do schroniska.

W zwiazku z remontem elewacji musze zlikwidowac sklad na balkonie, w miare szybko bo w przyszlym tygodniu rozkladaja sztalunki i nie bedzie mozna wjechac na podworko... a do noszenia troche jest (5 pietro a winda tez w trakcie wymiany :evil_lol:)

prosze o pomoc bo nie mam gdzie tego przeniesc.

Posted

z akcji na szmana zostaly jeszcze naklejki, jesli przydaly by sie na akcje do powsina czy gdzie indziej to mozna poodcinac napis o szamanie i zostanie obrazek z adresem NICZYJE. Czasochlonne ale moge zrobic :razz:

Posted

nora napisał(a):
Potrzebny jest transport rzeczy zebranych na sggw do schroniska.

W zwiazku z remontem elewacji musze zlikwidowac sklad na balkonie, w miare szybko bo w przyszlym tygodniu rozkladaja sztalunki i nie bedzie mozna wjechac na podworko... a do noszenia troche jest (5 pietro a winda tez w trakcie wymiany :evil_lol:)

prosze o pomoc bo nie mam gdzie tego przeniesc.

A gdzie mieszkasz, Kobito? Ulica, dzielnica ... Tak orientacyjnie...

Posted

Mogę zająć się transportem Munia na imprezę. I tak muszę zorganizować transport dla Szamana na sobotę, więc w samochodzie znajdzie się miejsce dla szczeniaka. Jeśli Munia nie będzie jechała na imprezę, to może przygotować jakieś ulotki o niej?

Posted

ulotki o Muni są - przynajmniej były na dniach ziemi, chyba zostało jeszcze??jeśli nie, to ja mam w kopercie trochę, mogę zostawić p. Beacie jutro jak pojadę do Muni

Posted

Lika, jutro wieczorem albo w pt rano się określę co do transportu Munia. Nie wiem czy mi nie będzie łatwiej, bo Szaman to chyba w Radości. Chociaż wyjątkowo też będę jechała ze szkoły z Pragi. Napiszę Ci PW, jak tylko będę pewna na 100%.

Posted

Munia już wysłałam, więc pewnie siedzi w Twojej skrzynce :evil_lol:
Mam prośbę... Czy ktoś może mi pokazać paluchem wątek Seda, bo nie mogę go znaleźć...?

Posted

A tego nie wiem...
Dzwoniłam do ronji, ale pewnie nie może teraz gadać. Spróbuję znów za jakiś czas.
Na chwilę obecną ulotki mają:

Bajo
Munia
Shippy
Tola
Maniuś
Kalinka
Napoleon
Myś-Pyś
Szaman
Munio
Bronek
Słomka
Kapitan

Za chwilę zrobię jeszcze ulotkę dla Pestki i Sada, o ile ktoś mi pomoże dotrzeć do jego wątku...

Czy jeszcze jakiemuś psiakowi zrobić ulotkę?

Posted

Rzeczy do odebrania : Puławska 11 (puławska rog goworka - budynek z wielką reklama w różowe zajaczki, Na dole Grycan, dawna zielona budka )
moj tel 507 920 700

Posted

Munio moze już iść - ulotki jak najbardziej się przydadzą. dzieki dziewczynki, ze pomyslałyście o nim - ja zalatana strasznie i zapomniałam:oops:

Posted

Ok, ulotki zrobione dla:

Bajo
Munii
Shippiego
Toli
Maniusia
Kalinki
Napoleona
Misia-Pysia
Szamana
Munia
Bronka
Słomki
Kapitana
Jaskra
Johnego
Nadii
Sada
Pestki

Jeśli jeszcze jakiemuś futrzakowi mam zrobić ulotkę, to proszę o sygnał.

Zaraz skoryguję ulotkę Munia w takim razie :)

Posted

Po 16-tej, zadzwoniła do mnie właścicielka VegaBaru i powiedziałą, że ogólna kiszka. Jak zaczęło padać wszyscy sie zmyli.No i miałyśmy zdecydować co robić.Część osób zrezygnowało, część nie mogło, bo już było za póżno żeby zawrócić...W każdym razie Lika opchnęła trochę gadżetów, obfotografowały nas "Kocie Sprawy", Klaudyna chyba znalazła dom dla "swojej" gabopodobnej przesłodkiej szczeniorki...Razem z tym co było w puszeczce (stacjonarnie pozostającej już od jakiegoś czasu w Vegabarze) wcześniej udało sie nam zebrać 175 zł. Aaaa! Z całej imprezy był pożytek także taki, że podjechałyśmy z Wilejkaros do Beam (która wobec niesprzyjającej aury zrezygnowała z obstawiania stoiska na Oboźnej) i wzięłyśmy książeczkę Kinga i przekazałyśmy ją Gajowej.