Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wilejkaros']Zagłosowała i Nasza właścicielka Luki, Aga...
Trzeba Ją jeszcze namówić na zalogowanie się na dogo!

Jak to JESZCZE się nie zalogowała :crazyeye: , duży błąd i niedopatrzenie :evil_lol: :loveu:
To przecież jest jednoznaczne mam ostrowskiego psa - jestem na Dogo !

65 głosów w ankiecie - dzięki gorące wszystkim :Rose: :Rose: :Rose:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

WIELKA PROŚBA

Drogie Ciotki i Wujkowie,
jak już pewnie wszyscy wiedzą - mamy stowarzyszeniowe konto na Allegro.
Proponuję, by od dziś wszystkie nasze psiaki znajdujące się w schronie, w lecznicach, hotelach czy domach tymczasowych były wystawiane na Allegro wyłącznie z tego konta.
Ponieważ mamy kilka psiaków, którym szukamy domów i te psiaki są wystawiane z różnych kont - zaczyna się robić bałagan...
Dlatego też od dziś bardzo proszę każdego psiaka gotowego do adopcji zgłaszać* Maćce, Ronji czy mnie. Oczywiście wystarczy powiadomić jedną z nas :)

*zgłoszenie psiaka do aukcji na Allegro = podesłanie opisu, zdjęć i kontaktu do osoby prowadzącej adopcję.

Posted

Z ostatniej chwili...
Cioteczka Fela wczoraj do mnie zadzwonila i prosila przekazac ze Spineczka i druga sunka jak ja Fela nazwywa ta z ADHD zostaly adoptowane.Zamieszkaly w Ostrowi na kanapach u pani ktora zawsze miala trzy pieski.Niestety jej stadko odeszlo ze strosci.
Pani wplacila na konto stowarzyszenia 100 zl:multi:
I pani obiecla wyserylizowac sunie,Fela powiedzial ze jej w tym pomozemy- w domysle ze zrobimy to u nas w wawie.Tak by sunki mialy jak najlepsaz opieke weterynaryja.

Posted

esperanza napisał(a):
To super. Można zdjąć Spinkę ze strony stowarzyszenia.
A jak się czuje ten psiak na SGGW?

Owieczka zrobila mu zdjecia i ma mi przeslac to watek mu sie zalozy.Piesek ma sie lepiej zaczal juz wychodzic na spacerki i podobno bardzo sie domaga pieszczot i uwagi od wetow;)

Posted

Szkoda, ze u mnie zajete...
Byłby wikt i opierunek i szukanie domu stałego!

Dlaczego nikt nie chce Lilusi?:placz: Ja nie nadaje sie na szukacza!

Posted

Kobitki,
doliczcie jeszcze moje długi bazarkowe: podusia od Beam na sterylki i 2 płyty na Shippiego. Netia rozłącza mi się, co 1 minutę i nie jestem w stanie puścić przelewu. Mogę komuś przekazać osobiście albo dorwać jakiś bezpieczny komp znajomego i z niego wpłacić.
Przepraszam!

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Kobitki,
doliczcie jeszcze moje długi bazarkowe: podusia od Beam na sterylki i 2 płyty na Shippiego. Netia rozłącza mi się, co 1 minutę i nie jestem w stanie puścić przelewu. Mogę komuś przekazać osobiście albo dorwać jakiś bezpieczny komp znajomego i z niego wpłacić.
Przepraszam!

Informuję, że Wilejkaros w sobotę dała mi do łapy 40 zł (20 za płytki i 20 - w zaokrągleniu za podusię). Czyli - możemy ją skreślić z listy dłużników... ;-)

Posted

Kiedy Dni ziemi w tym roku? Na Polach Mokotowskich? Daaaawno nie byłam, kiedyś jeździliśmy autokarem od nas ze wsi z dziećmi (atrakcją był MacDonald....:cool1: )....