Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Magdarynka napisał(a):
Jeśli macie jakiś ulubieńców, którzy są jeszcze w schronie to też proszę o podesłanie.

Czarna mamusia (być może nosi nadal czerwoną obróżkę) jeszcze jest?

Posted

ronja napisał(a):
jadę jutro do schronu z budami - esperanza, którą sunię mam zabrać?i kto ją odbierze ode mnie?

Ronju, możesz się dowiedzieć na miejscu czy jest książeczka Dominka ?? Jakby była mogłabyś ją odebrać, jakoś bym się z Tobą umówiła na ewentualny odbiór.

Posted

[quote name='Maćka']Ronju, możesz się dowiedzieć na miejscu czy jest książeczka Dominka ?? Jakby była mogłabyś ją odebrać, jakoś bym się z Tobą umówiła na ewentualny odbiór.
dobra:lol: żebym tylko nie zapomniała

Posted

A ja rozesłałam prośbę o wpłacanie 1% do wszystkich adresów w moich skrzynkach mailowych i pewnie część osób weszła na stronę stowarzyszenia...
Tylko czekam, aż ludzie ustawią sobie automatycznie blokadę na maile ode mnie...

Posted

zrobiłam suczce amstafce i nie wiem, gdzie wstawić, a mam ich dużo, bo sunia sie nie kręciła.
A z tym maluchem to jakaś ściema wyszła: weci szykowali się do operacji i już nie zdążyłam zrobić. Nawet go nie widziałam w klatce.

Posted

Nowe wieści Kubusiowe:
cały czas przebywa u technik Kasi, nie tylko w nocy. Kasia ma 2 współlokatorów i 3 koty, nie zostaje sam w domku, z kotami się zaprzyjaźnił. Może u Niej zostać tak długo, jak będzie to potrzebne. W razie czego, zaproponowałam swoją pomoc. Ponieważ przebywa u Kasi od 18 lutego, to doby na SGGW nie są już liczone do rachunku ;-)

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Nowe wieści Kubusiowe:
cały czas przebywa u technik Kasi, Może u Niej zostać tak długo, jak będzie to potrzebne.

Super wiadomość - dla Kasi :Rose::calus::Rose::calus:

Posted

Ano Kubuś pojechał do domku w Łomiankach, będzie miał 2 koty do ganiania i warunki super de luks oraz panią suuuuuuper! Będą zdjęcia i relacje na pewno!

Posted

Igusia napisał(a):
Ronja wróciła właśnie ze schronu, zaraz będzie relacja... Zdjęcia i pytania. I bóg wie co jeszcze.:evil_lol:

a wróciła...
budy zawiezione
zdjęcia bedą za jakiś czas.
za serce złapała mnie Spinka i jeszcze 2 inne pieski, a może nawet 3:placz:

ogólnie w schronie w porządku, pełne miski (mięso z makaronem), budy, nowe kojce. psy latające luzem są grube:crazyeye: , wesołe i przyjacielskie. tylko w budynku są może ze 4 chudzinki, ale pracownik powiedział, ze zaczęły jeść, były odrobaczone. rottek trochę zasmarkany, ma jeszcze 2 zastrzyki dostać. sunia ze sfory z pogryzionym karkiem ładnie się goi.

Maćka, wybacz:oops: , zapomniałam o książeczce Dominika - Fela do mnie zadzwoniła w drodze jakiego psiucha mam dopatrzeć i tak strasznie chciałam nie zapomnieć co i jak, że zapomniałam o tej książeczce w końcu:oops:

Posted

ronja napisał(a):
a wróciła...
budy zawiezione
zdjęcia bedą za jakiś czas.
za serce złapała mnie Spinka i jeszcze 2 inne pieski, a może nawet 3:placz:

ogólnie w schronie w porządku, pełne miski (mięso z makaronem), budy, nowe kojce. psy latające luzem są grube:crazyeye: , wesołe i przyjacielskie. tylko w budynku są może ze 4 chudzinki, ale pracownik powiedział, ze zaczęły jeść, były odrobaczone. rottek trochę zasmarkany, ma jeszcze 2 zastrzyki dostać. sunia ze sfory z pogryzionym karkiem ładnie się goi.

Maćka, wybacz:oops: , zapomniałam o książeczce Dominika - Fela do mnie zadzwoniła w drodze jakiego psiucha mam dopatrzeć i tak strasznie chciałam nie zapomnieć co i jak, że zapomniałam o tej książeczce w końcu:oops:

hahah wiedzialm ze o Spince napiszesz-ja ja widzialam na zywo i pierwsze jej zdjecia to na moich rekch sa.Chcialm ja nazwac Szarlotka ale ciotka esperanza mnie ubiegla i zostala Spinka
karolina

Posted

ara napisał(a):
Ronja, czy czarna mamusia jeszcze jest w schronie?

nie wiem:oops: duzo czarnych psiuchów jest w schronie...
widziałam mamusię Cynka i Dominika - i chociaż nie gustuję w takich psach, ona ma w sobie cos tak kochanego i uległego, ze mi jej sie strasznie szkoda zrobiło. trzeba szukać jej domku!!!

Posted

ronja napisał(a):
nie wiem:oops: duzo czarnych psiuchów jest w schronie...

Jak byłam ostatnio biegała luzem, i powinna mieć czerwoną obróżkę...

Posted

[quote name='Fela']Ano Kubuś pojechał do domku w Łomiankach, będzie miał 2 koty do ganiania i warunki super de luks oraz panią suuuuuuper! Będą zdjęcia i relacje na pewno!
Ale co?, jak? kiedy? Nic nie zdradziłyście i co - tak już! HURRA :multi::multi::multi:

(wpadnę w alkoholizm jak tak dalej pójdzie !!!!)

Posted

[quote name='ara']Jak byłam ostatnio biegała luzem, i powinna mieć czerwoną obróżkę...
biegała luzem i miała czerwona obróżkę i była bardzo miła dla mnie:p