KingaW Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ciotki-Klotki, dość plotek! ;-)Potrzebna jest szybka akcja!Transport dla Kinga i Tundry (jeśli jej posterylkowy stan już na to pozwala) z Tatarkiewicza ma Woronicza (jak ładnie się zrymowało) na najbliższą środę rano (przed 09.00). No i ktoś, kto będzie mógł wystąpić w TV - nasze psy, acz mądre, same się nie przedstawią....Całe przedsięwzięcie to około 2 godz. licząc z transportem z i na Tatarka.... 'Występ' to ok. 3 min. + pół godz. -45 min. dyżuru telefonicznego... Zaprawiona w bojach telewizyjnych Owieczka, niestety, tym razem nie będzie mogła się wyrwać z pracy... Quote
KingaW Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 A! No i jescze, jesteśmy zaproszeni na pogadankę w szkole... W ten czwartek! Na godz. 14.25 sala 51 pierwsze piętro, Konwiktorska 5/7 (blisko stadionu Polonii). 'Dzieci' w wieku 17 lat, więc gadka normalna, nie jak do maluchów.MOGĘ BYĆ ALBO W TV Z PSAMI W ŚRODĘ, ALBO W CZWARTEK Z MŁODZIEŻĄ GADAĆ.W OBA MIEJSCA NIE POLIZĘ, Z PRZYCZYNY TAKIEJ, ŻE PRACUJĘ I MUSIAŁABYM NA OBIE OKAZJE BRAĆ WOLNE, A NIE MOGĘ SOBIE POZWOLIĆ NA WOLNE 2 RAZY W TYM SAMYM TYGODNIU!!!Bardzo proszę o pomoc! Quote
Wilejkaros Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Z tego co się zorientowałam, to transport na środę zaproponowała gdgt. Ja jestem ewentualnie na drugim miejscu w kolejce chętnych do zawiezienia. Quote
Jo37 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 W ankiecie Krakvetu można już głosować na schronisko/fundację ,które dostaną możliwość darmowych zakupów . Stowarzyszenie "Niczyje" jest zgłoszone w tym miesiącu . Ja zagłosowałam jako druga osoba . Ciotki i Wujkowie - do pracy . Pamiętajcie tylko o rejestracji na forum Krakvet . Quote
KingaW Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ciotki, może by sie któraś jednak przebiegłą do tej szkoły w czwartek, co?Mamy juz obiecaną 1 budę, oraz wirtualną adopcję jednego psiaka, szkod to zaprzepaścić... Quote
beam6 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Jo37 napisał(a):WStowarzyszenie "Niczyje" jest zgłoszone w tym miesiącu . Ja zagłosowałam jako druga osoba . Trzecia :evil_lol: Quote
ronja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 głosujcie - mamy 13%, a straż dla zwierząt z Wrocławia 47% Quote
Aurinko Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Witajcie Miłe Panie :) chętnie zagłosuję w sprawie o której wspomniałyście na forum, ale nie wiem co i jak. Proszę o podpowiedź. :lol: Quote
beam6 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Sie robi: wejdź na stronę www.krawet.pl/forum zarejestruj się, poczekaj na rejestrację, jak już będziesz zarejestrowany użytkownik wejdź na zaloguj się i po zalogowaniu poszukaj "sklep www.krakvet.pl", wejdź i już będzie możliwość głosowania (oczywiście na stowarzyszenie NICZYJE) - powodzenia:loveu: Quote
Maćka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Aurinko']Witajcie Miłe Panie :) chętnie zagłosuję w sprawie o której wspomniałyście na forum, ale nie wiem co i jak. Proszę o podpowiedź. :lol: Trzeba wejśc na strone www.krakvet.pl/forum i zarejestrować się jak na normalnym forum, potem w dziale na samej górze tj, "sklep www.krakvet.pl" trzeba poprostu zagłosować np. na nasze stowarzyszenie :lol: Quote
beam6 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Maćka napisał(a):hehe to się zgrałyśmy :) Taaa - tylko ja bezczelnie użyłam sformułowania " Oczywiście na stowarzyszenie NICZYJE" a Ty dałaś możliwość wyboru :diabloti: Quote
Maćka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 beam6 napisał(a):Taaa - tylko ja bezczelnie użyłam sformułowania " Oczywiście na stowarzyszenie NICZYJE" a Ty dałaś możliwość wyboru :diabloti: Eeee tam szczelnie użyłaś hehehe Quote
Aurinko Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Serdecznie dziękuję za wskazówki. Za chwilę zacznę "operację - głosowanie". Oczywiście, że będę głosować na "niczyje" :lol:, a jakże! Podczytyjąc watek tego forum zauważyłam, że jesteście Panie z Warszawy. Czy ktoś jest może z Kurpiów? Czy któraś z pań może jadać porębskie rogaliki codziennie? czy tylko w czasie weekendu? Pozdrowienia Quote
Maćka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Aurinko']Serdecznie dziękuję za wskazówki. Za chwilę zacznę "operację - głosowanie". Oczywiście, że będę głosować na "niczyje" :lol:, a jakże! Podczytyjąc watek tego forum zauważyłam, że jesteście Panie z Warszawy. Czy ktoś jest może z Kurpiów? Czy któraś z pań może jadać porębskie rogaliki codziennie? czy tylko w czasie weekendu? Pozdrowienia Wszystkie jestesmy z Warszawy bądź najbliższych jej okolic, Fela jada rogaliki bo ma domeczek w Broku :) Quote
ronja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 dziewczynki zajrzyjcie koniecznie co Beam robi wieczorami... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3493692#post3493692 Quote
beam6 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='ronja']dziewczynki zajrzyjcie koniecznie co Beam robi wieczorami... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3493692#post3493692 Ale to zabrzmiało - aż sama poleciałam zajrzeć co robię wieczorami :shock: - rankami też TO robię :evil_lol: Quote
Milady Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Cześć Dziewczyny, czy wiadomo co słychać u DROPSA??? [SIZE=2]Wystawiam go na allegro, a nawet nie wiem, czy nadal jest w schronisku? A może któraś z Was ma jego aktualne fotki? Aha - wyciągnęłam teściowej z szafy ;) kołdry dla psiaków. Czy jesteście zainteresowane tymi kołdrami i gdzie je mogę podwieźć? Quote
Maćka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dzisiaj jest świetny dzień, dwie adopcje, do domu pojechała Gryzia i Dominek :) Quote
beam6 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dominek też ????? A mówiłam, że czuję dwa domki :evil_lol: - HIP HIP HURRA :multi::multi::multi: Quote
grooszeczka_jayowa Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 --------------------------------------------- Quote
jayo Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 a o Alfreda nikt nie pyta... :placz: :placz: Quote
Magdarynka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='jayo']a o Alfreda nikt nie pyta... :placz: :placz: Podeślij mi krótki opis Alfreda i kontakt. Fotkę sobie jakąś pożyczę z jego wątku i wrzucę go do naszych podopiecznych. A na Allegro chłopak "wisi"? Quote
ronja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 są nowe ksiązki bazarkowe, a ksiązki czytać trzeba... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2862271#post2862271 Quote
Recommended Posts