Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

Ciotki-Klotki, dość plotek! ;-)Potrzebna jest szybka akcja!Transport dla Kinga i Tundry (jeśli jej posterylkowy stan już na to pozwala) z Tatarkiewicza ma Woronicza (jak ładnie się zrymowało) na najbliższą środę rano (przed 09.00). No i ktoś, kto będzie mógł wystąpić w TV - nasze psy, acz mądre, same się nie przedstawią....Całe przedsięwzięcie to około 2 godz. licząc z transportem z i na Tatarka.... 'Występ' to ok. 3 min. + pół godz. -45 min. dyżuru telefonicznego... Zaprawiona w bojach telewizyjnych Owieczka, niestety, tym razem nie będzie mogła się wyrwać z pracy...

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

A! No i jescze, jesteśmy zaproszeni na pogadankę w szkole... W ten czwartek! Na godz. 14.25 sala 51 pierwsze piętro, Konwiktorska 5/7 (blisko stadionu Polonii). 'Dzieci' w wieku 17 lat, więc gadka normalna, nie jak do maluchów.MOGĘ BYĆ ALBO W TV Z PSAMI W ŚRODĘ, ALBO W CZWARTEK Z MŁODZIEŻĄ GADAĆ.W OBA MIEJSCA NIE POLIZĘ, Z PRZYCZYNY TAKIEJ, ŻE PRACUJĘ I MUSIAŁABYM NA OBIE OKAZJE BRAĆ WOLNE, A NIE MOGĘ SOBIE POZWOLIĆ NA WOLNE 2 RAZY W TYM SAMYM TYGODNIU!!!Bardzo proszę o pomoc!

Posted

W ankiecie Krakvetu można już głosować na schronisko/fundację ,które dostaną możliwość darmowych zakupów . Stowarzyszenie "Niczyje" jest zgłoszone w tym miesiącu . Ja zagłosowałam jako druga osoba . Ciotki i Wujkowie - do pracy . Pamiętajcie tylko o rejestracji na forum Krakvet .

Posted

Ciotki, może by sie któraś jednak przebiegłą do tej szkoły w czwartek, co?Mamy juz obiecaną 1 budę, oraz wirtualną adopcję jednego psiaka, szkod to zaprzepaścić...

Posted

Sie robi: wejdź na stronę www.krawet.pl/forum zarejestruj się, poczekaj na rejestrację, jak już będziesz zarejestrowany użytkownik wejdź na zaloguj się i po zalogowaniu poszukaj "sklep www.krakvet.pl", wejdź i już będzie możliwość głosowania (oczywiście na stowarzyszenie NICZYJE) - powodzenia:loveu:

Posted

[quote name='Aurinko']Witajcie Miłe Panie :)
chętnie zagłosuję w sprawie o której wspomniałyście na forum, ale nie wiem co i jak. Proszę o podpowiedź. :lol:

Trzeba wejśc na strone www.krakvet.pl/forum i zarejestrować się jak na normalnym forum, potem w dziale na samej górze tj, "sklep www.krakvet.pl" trzeba poprostu zagłosować np. na nasze stowarzyszenie :lol:

Posted

Maćka napisał(a):
hehe to się zgrałyśmy :)

Taaa - tylko ja bezczelnie użyłam sformułowania " Oczywiście na stowarzyszenie NICZYJE" a Ty dałaś możliwość wyboru :diabloti:

Posted

beam6 napisał(a):
Taaa - tylko ja bezczelnie użyłam sformułowania " Oczywiście na stowarzyszenie NICZYJE" a Ty dałaś możliwość wyboru :diabloti:

Eeee tam szczelnie użyłaś hehehe

Posted

Serdecznie dziękuję za wskazówki. Za chwilę zacznę "operację - głosowanie".
Oczywiście, że będę głosować na "niczyje" :lol:, a jakże!
Podczytyjąc watek tego forum zauważyłam, że jesteście Panie z Warszawy. Czy ktoś jest może z Kurpiów? Czy któraś z pań może jadać porębskie rogaliki codziennie? czy tylko w czasie weekendu?
Pozdrowienia

Posted

[quote name='Aurinko']Serdecznie dziękuję za wskazówki. Za chwilę zacznę "operację - głosowanie".
Oczywiście, że będę głosować na "niczyje" :lol:, a jakże!
Podczytyjąc watek tego forum zauważyłam, że jesteście Panie z Warszawy. Czy ktoś jest może z Kurpiów? Czy któraś z pań może jadać porębskie rogaliki codziennie? czy tylko w czasie weekendu?
Pozdrowienia

Wszystkie jestesmy z Warszawy bądź najbliższych jej okolic, Fela jada rogaliki bo ma domeczek w Broku :)

Posted

Cześć Dziewczyny, czy wiadomo co słychać u DROPSA??? [SIZE=2]Wystawiam go na allegro, a nawet nie wiem, czy nadal jest w schronisku? A może któraś z Was ma jego aktualne fotki?

Aha - wyciągnęłam teściowej z szafy ;) kołdry dla psiaków. Czy jesteście zainteresowane tymi kołdrami i gdzie je mogę podwieźć?