esperanza Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Lara gratulacje :multi: wiedziałam, że w końcu odpowiedni domek dla Levisa się pojawi. Pani chętna na Supełka miała dzwonić do mnie wczoraj wieczorem, ale sama dziś do niej zadzwonię. Quote
Owieczka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Lara'] A ja skacze z radosci, bo LEVIS MA DOMEK!!!! Znaczy domek juz zdecydowany i czeka na nasz przyjazd. W weekend pojedziemy za Minsk Mazowiecki cala rodzinka. Wielki teren, dom i stajnia. Kolezanka i kolega psy do towarzystwa, koty i 2 konie :p A przede wszystkim otwarte i gorace serca ludzkie :loveu: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Niesamowite !!!! :multi: :thumbs: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!: :klacz: :cunao: Quote
Wilejkaros Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Beam Kochana, teraz to ja już jestem stara wyga. Dlatego nie krępuj się i podsyłaj geniuszowi internetu (to ja, to ja) co tam masz. Hehehehe. Quote
malagos Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Bardzo sie cieszę, ze elvisek ma domek! Skad go wytrzesnęłyscie?! Rewelacja! AA co do sterylek, jak panna Lilla znajdzie dom, ja nadal podtrzymuję cenę 100 zł (fachowiec w Ostrołęce) i wziecie suni po zabiegu do siebie na czas szukania domu :p Byle była mała :cool3: Quote
malagos Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No to prośba. Proszę o pomoc w znalezieniu domu dla Lilli, myslę, ze juz jest gotowa. Ronja?....może ogłoszenia?... Witokretki?.....moze allegro?.... Proszę.... Sunia roczna, wysterylizowana, miła, nieśmiała, grzeczna, mała, drobniutka. Quote
Fela Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Lara, jak będziesz jutro w schronisku, bardzo proszę - zwróć uwagę na sporego białego psa. Jest w schronisku mniej więcej 2 tygodnie, w boksie po lewej stronie. Jeśli będzie potrzeba, poproś o podawanie hostamoksu (lub synuloksu) i witamin. Spójrz też proszę na rottki i Gumisię, posłuchaj, czy przestała kaszleć. dzięki. Quote
Fela Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Lara, przecież tu nie chodzi o jakieś szczególnie czasochłonne przedsięwzięcie, tylko o spojrzenie na cztery konkretne psy! Kwadrans, może 20 minut (ale to w przypadku bardziej dokładnych oględzin, a o to nie proszę przecież). Te psy są CHORE, może się okazać, że będa potrzebować PILNEJ POMOCY. Skoro i tak jedziesz 100 km w jedną stronę:roll: Quote
Fela Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A więc dobrze, skrócę prośbę: Lara, czy możesz sprawdzić, czy te psy żyją? Quote
beam6 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Laro brawo - spisałaś się na medal :multi: Lecę do lecznicy zobaczyć mojego ulubieńca Supełka przed adopcją :loveu: O rany, jak ja się cieszę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
gamoń Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Lara']Wlasnie wrocilam ze schroniska a ze mna przyjechaly: Natasza, Rozalka i Supełek - radosna druzyna :loveu: Nataszka cudowna sunia turystka jechala prawie caly czas trzymajac mi glowke na ramieniu. Rozalka sie nieco slinila ale grzeczniutko lezala i patrzyla w okienko. Supełek NAJGRZECZNIEJSZY PIESEK SWIATA zajal swoja miejscowke centymetr na centymetr i jak myszka sobie spal a jak sie budzil to patrzyl w okienko lub lizal Nataszce uszka :loveu: Zostal na tatarku gdzie wieczorem odbierze go JEGO PANI! a ja jutro sie z Pania spotkam i dopelnie formalnosci, taka okazja do odwiedzenia Supełka :p Psiaki mialy jechac w bagazniku i tam mialy poslanko, ale oczywiscie po minucie juz wszystkie siedzialy obok kierowcy :evil_lol: Wiesci ze schronu: - sa rottki i mam ich zdjecia. Jeden - ten z interwencji chudy i jakis taki agresor czul sie ok, drugi - potezny grzeczny, zielone glutasy... - Gumisia szczekaczka, szczekala tak ochryple ale nie slyszalam ze kaszle. - nie zauwazylam sporego bialego psa .... :shake: a zagladalam w kazda bude, przejrzalam dokladnie smierdziela. - pies z interwencji ten juzakowaty nie zyje... :-( - Delicji szczeniaczek adoptowany - jeden szczeniaczek sunia łaciatej zmarl, a drugi ma sie dobrze, ogladalam. - nie zdazylam zajrzec do zielonego budynku wiec nie wiem jaki jest tam stan szczeniat. Mam kilka zdjec, wstawie wieczorem. I to chyba na tyle by bylo mojej dzialalnosci, niektorym sie ona nie podoba wiec nie bede przeszkadzac. Wszystkiego dobrego, zwlaszcza naszym psiakom, bede za nimi tesknic. Powodzenia! :p ??????????????????????????????????? Quote
ara Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Lara napisał(a):I to chyba na tyle by bylo mojej dzialalnosci, niektorym sie ona nie podoba wiec nie bede przeszkadzac. Wszystkiego dobrego, zwlaszcza naszym psiakom, bede za nimi tesknic. Powodzenia! :p No właśnie, co to?:roll: Quote
malagos Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Lara? nie rozumiemy tych ostatnich zdań. Komu sie Twoja działalność nie podoba? komuś w schronisku? Jezuuu, dziewczyno, nie odchodź.....:placz: Quote
esperanza Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Lara mi wyślij :razz: Zaraz dziewczynom wątki założę. Faktycznie to nie Rozalia, tylko Tundra :cool3: Spróbuję się jutro dowiedzieć, co z Rozalką się dzieje. Quote
Witokret Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :multi: Supełek :multi: :multi: :lol: Larus kochana jesteś, że go przytargałaś - tak baaardzo sie cieszymy, że Supcio będzie miał domek !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Magdarynka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dziś skończyło się kilka bazarkowych aukcji,a ronja już nowe wystawiła. Wszystkie pieniądze z tych aukcji idą na nasze sterylkowe dziewczynki, a jeszcze sporo gadżetów mamy do wystawienia :cool3: Oczywiście tradycyjnie oferuję wystawienie ślicznotek na Allegro, chyba że będą wystawione z konta Stowarzyszenia. Tak czy inaczej czekamy na sygnał (czyli jakiś opis, fotki i kontakt) i startujemy z aukcjami. Quote
jayo Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Supelek jest cudny.. Czekamy na wiesci od nowego domu :-) Bylam na Tatarku, uglaskalam, przekazalam dalej . I wiecie co? Powiedzieli, ze nasz Supelek jest starszy niz nam sie zdawalo... Ma ok. 3 lat ponoc :crazyeye: Quote
beam6 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 To znaczy, że jest młodszy - był oceniany na 4 lata :evil_lol: Supełek kochany farciarz :loveu: Quote
esperanza Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Wątek Nataszy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3408332#post3408332 Wątek Tundry http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46037&highlight=tundra Quote
Wilejkaros Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Czy w związku z cała powyższą gromadka na Tatarek nalezy zawozić więcej jedzenia niż do tej pory? Dajcie znać, bo może garnek zmienię. Hehehehe. Quote
OlimpiaK Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46156 Zapraszam na bazarek. ;) Quote
beam6 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Wilejkaros napisał(a):Czy w związku z cała powyższą gromadka na Tatarek nalezy zawozić więcej jedzenia niż do tej pory? Dajcie znać, bo może garnek zmienię. Hehehehe. Wróciłam właśnie z Tatarka. King w doskonałej kodycji, dostał cielęcą kość ( za zezwoleniem dr) i udało Mu się nikogo "przy okazji" nie uszkodzić :loveu: Tundra była wczoraj cięta i jak na niecałe 24 godziny po sterylce jest w dobrej kondycji.:lol: Natomiast Natasza miała zrobione badanie krwi i wylazł spory stan zapalny, dr podejrzewa robomacicze :shake:, dostała antybiotyk i najprawdopodobniej pójdzie na stół wieczorem albo w nocy. Na dzisiaj gromadka ma żarciuchno, ja obecnie gotuję gar na jutro i może na pojutrze wystarczy. Mam jeszcze prośbę - podpowiedźcie mi kto na Dogo zajmuje się bullowatymi ? Quote
Wilejkaros Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Wiedziałam, że na Ciebie można liczyć. Mogę się zjawić z wałówką dopiero we czwartek, bo wt i śr mam fuchę tłumzcową i nie dam rady się wyrwać. Czy ktoś spróbuje dostawę zrobić we wtorek? A Nataszka idzie na stół w związku ze sterylką czy robomaciczem? A może to połączone, tylko ja niekumata i nie wiem? Quote
KingaW Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Kurde, Beata, dzisiaj jest mój dzień i też nagotowałam gar!!! Ładnie to tak komu w pardę wchodzić? :mad: ;) Quote
ronja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 beam6 napisał(a):Wróciłam właśnie z Tatarka. Mam jeszcze prośbę - podpowiedźcie mi kto na Dogo zajmuje się bullowatymi ? napisz do doddy.ona dziala ma ich rzecz:lol: na dogo i na molosach Ronja kazala zedytowac ze to ja Iguska-karolina napisalam:P Quote
Recommended Posts