Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

zobaczymy, dziś zabierane są psy po zmarłym dziadku z Różana - ok. 7-8 ma trafić do Ostrowi, kilka do Kruszewa. Właśnie o 13 godz. zaczyna się akcja z powiatowym.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie mają choroby skóry. Najprawdopodobniej jest to świerzb skórny. 9 rokuje dobrze, 1 suka ostrożnie.
Jest 9 suk i 1 pies, według oceny lek. wet. w wieku od 2 do 8 lat.

Posted

malagos napisał(a):
A w jakich warunkach są w schronisku? Odizolowane ze względu na te chorą skórę?

Nie potrafię odpowiedzieć, moze esperanza wie coś na ten temat. Nie dzwonię tam, jeśli nie mam miejsca na zabranie jakiegoś psiaka:(

Posted

malagos napisał(a):
A w jakich warunkach są w schronisku? Odizolowane ze względu na te chorą skórę?

One nie są w schronisku. Wyraziłam się mało precyzyjnie. One są w hotelu prowadzonym przez lek. wet. w Ostrowi Mazowieckiej, bo schronisko w Ostrowi nie zgodziło się na ich przyjęcie. To jest informacja od osób biorących udział w interwencji 31.01.12 (przedstawiciele UM, powiatowy lek. wet. i przedstawiciele schroniska w Kruszewie).

Posted

[quote name='Fela']O Glorię pytraj Koosiek. Jej właściciel po rozmowach z nią przestał odbierać ode mnie telefony. [/QUOTE]

Nie wiem, dlaczego miałoby się tak stać, skoro podczas ostatniej rozmowy pan stwierdził, że nawiązał z nim kontakt ktoś z PN i już Wy będziecie prowadzić tą adopcję. Gdy ostatnio do niego dzwoniłam (po info, że fundacja nie może się z panem skontaktować) stwierdził, że nikt z fundacji już potem do niego nie dzwonił. Sam się nie kontaktował, bo zachowanie Glorii przy drugim psie się naprostowało i postanowili, że u nich zostanie.