Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

KingaW napisał(a):
Jeśli jakikolwiek psiak ma być pokazany w poniedziałek w EMPIK-u muszę jeszcze dzisiaj dostać jego opis

Trochę prywaty:cool3:: czy mogę zareklamować (i zaprezentować) pół-rocznego kotka Kleofasa, który jest u mnie na tymczasie? Kleofas nie pochodzi z żadnego schroniska, ale błąkał się po ulicy (został zapewne wyrzucony, bo to iście domowy kot). Przygarnęła go Ania-Tygrysiczka, a potem ja. Na razie zainteresowanie Kleofasem jest znikome:-(
Co Wy na to? Opis mogę przesłać już.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

KingaW napisał(a):
Jeśli jakikolwiek psiak ma być pokazany w poniedziałek w EMPIK-u muszę jeszcze dzisiaj dostać jego opis (krótka historia jego życia+ cechy charakteru) do przeczytania przez Panią Dowbor w trakcie trwania imprezy!Póki co dostałam tylko zgłoszenie i opis Ziry (dziękuję Ci Magdarynko).Jeśli wśród naszych tymczasowców nie znajdziemy sie jeszcze choć 2 psiaków do 'wystawienia' na imprezie, to może trzeba puś w te pędy po 'świeży towar' z Ostrowi???

Nowym towarem to mogla by byc ta sunka od zbieracza...
Asia ja chce wziasc na tymczas

Posted

Słuchajcie, ja nie wiem nic o Leonie i nic o maleństwie od zbieracza.Ani tego czy maleństwo będzie czy nie będzie prezentowane.Wiem, że mam przesłać Natalii opisy DZISIAJ!Jeśli Aśka jest 100% pewna, ze zorganizuje transport psinki z Ostrowi to poproszę o opis, jeśli nie, to tez moge dostać opis + fotę, najwyżej w ostatniej chwili powiemy, żeby nie przezentować maleństwa.Dziewczyny, pamiętajcie proszę, że JA PRACUJĘ!Po 9 godz. dziennie+dojazdy w każdą strone około godziny, więc nie będę teraz skakać po wątkach i szukać opisów psów i zcegos z tego klecić.Bo muszę troche pozarobkować.

Posted

Łapka jest 50km od Warszawy w hoteliku - poza tym, myslę, że jeszcze nie jest do wydania - chcę dopilnowac wyleczenia łapki i nerek - ale dziekuje w imieniu Łapki, że o niej też ktoś pomyślał:Rose:

Posted

KingaW napisał(a):
Słuchajcie, ja nie wiem nic o Leonie i nic o maleństwie od zbieracza.Ani tego czy maleństwo będzie czy nie będzie prezentowane.Wiem, że mam przesłać Natalii opisy DZISIAJ!Jeśli Aśka jest 100% pewna, ze zorganizuje transport psinki z Ostrowi to poproszę o opis, jeśli nie, to tez moge dostać opis + fotę, najwyżej w ostatniej chwili powiemy, żeby nie przezentować maleństwa.Dziewczyny, pamiętajcie proszę, że JA PRACUJĘ!Po 9 godz. dziennie+dojazdy w każdą strone około godziny, więc nie będę teraz skakać po wątkach i szukać opisów psów i zcegos z tego klecić.Bo muszę troche pozarobkować.

KingaW, nie ma dobrych zdjęć tej małej suni ani nawet nie wiem, czy ktoś wybiera się przed dniem Miśką do Ostrowi i czy będzie mógł to suczątko zabrać. Jak więc mam Ci przesłać opis i zdjęcie, którego nie ma? Czy bez opisu dziś wysłanego ta mała nie będzie mogła wystąpić? Zdjęcia nie będzie wcześniej niż jak sunię ktoś przywiezie. A z opisu to co na dzień dzisiejszy można dać? Że mała, puchata, rudawa z białą skarpetką...To Fela i esperanza widziały suńkę , ja nie, więc jak mogę ją opisać?

Posted

Powinnam tą informację już dawno zamieścić...
Po leczeniu suńki od Skarpety i Kulki (obie za TM) został nam dług w wysokości 359zł za leczenie na Śreniawitów (194zł) i paliwo (165zł)
Zapłaciłam u dr. Wojciechowskiej 100zł za Neskę i pierwszą wizytę suniek. Leczenie bezpłatne na Strzeleckiego dla skarpetowej załatwiła Klaudyna, a za 2 dni leczenia stacjonarnego na Śreniawitów nie policzono wogóle.
Mam jedynie 100zł na zwrot kosztów, brakuje 259zł...

Posted

_KanaR_ napisał(a):
Dziewczyny mam pytanie... jest jeszcze u nas ta amstafka suczka?? Mój kolega z miła chęcią dałby domek jakiemuś psiakowi tej rasy... Dajcie znać co i jak :)

Zwroc sie do doddy ona ma wiele amstafowatych nieszczesc pod opieka:p

Posted

Mamy nadal Amstiego w wieku około 2-3 lat. To fajny przyjacielski psiak w stosunku do ludzi, ale nie znosi innych psów.
Na zdjęciu jeszcze z zimy:

Mamy także amstafowata suńkę:

Posted

esperanza napisał(a):
Jeszcze nie śmiga bo ma pracę. Z Lutkiem jest bardzo źle.

Czuję się winna (że nie było jak i gdzie pisny zabrać, zanim się zaraziła tym ścierwem) i bezsilna... :-(

Posted

esperanza napisał(a):
Na 100% rozmawiałaś z Felą. Ciotka Felka krąży po całej W-wie i ma masę spraw na głowie.
no ja tez w sumie nie siedze na pupie caly dzionek:diabloti: .chodzi o to ze ja juz w koncu nie bardzo wiem co z tym spotkaniem no i tyle.mnie tez dosc trudno dorwac wiec boje sie ze wogole nici z tego wyjda a nie chce nikogo wystawic.juz stad spadam.:oops:
ps.oczywiscie ja nie mam zadnych pretensji do feli.tylko sie martwie ze w koncu to niewypali i nie bedzie to dla mnie komfortowa sytuacja

Posted

w listopadowym Moim Psie jest wzmianka o imprezie "Wybierz Miśka" i jest napisane, że będą prezentowane psy z naszego schronu. ja dziś też plakat zrobiłam i powiesiłam na tablicy ogłoszeń w pracy

Posted

ayshe, ale my nic o żadnym spotkaniu nie wiemy (przynajmniej ja), jeśli umawiałaś się z Felą to z nią się kontaktuj.:oops:

Halo, czy ktoś jedzie do schroniska w ten weekend?Albo jakoś w tych okolicach? Ja bardzo poproszę o małe, rude i puchate!:p

Posted

KingaW napisał(a):
Plakaty Wybierz Miśkowe o imprezie w EMPIKU mogę wysłać na maila każdej zainteresowanej osobie!Proszę się zgłaszać i plakaty podrukować i rozwieszać.

ja poproszę - roześlę znajomym

Posted

AśkaK napisał(a):
Acha, no dobra!:evil_lol:
A ja będę bić wszystkich opróch Magdarynki!:mad: I KingiW! Wiecie za co...:mad: ;)

Raz mi się upiekło!Asia, a to muszą być fotki psów obecnie pzrebywających w schronisku, czy jakiekolwiek ładne?