Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Magdarynko, o tego chodzi. Proszę o przesyłanie mi fotek psiaków, które nie są wystawione na naszej stronie wraz z krotkim info- orientacyjnie wiek, wielkość, zachowanie. Nie byłam w schronisku od 2 tygodni i nie posiadam nowych zdjęć, a szkoda by ludzie nie mieli okazji zobaczyć, jakie cuda mamy w schronisku :razz:

Posted

Ten czarnulek jamnikowaty jest super. Jakiej wielkości mogą byc gacki ?
Myślałam też o Leonku ale poczytałam wątek i troche sie wystraszyłam
jego wyczynami.
Domku nie znam - dzwoniła nasza wetka, która wie, że bywam w schronisku pytała czy nie mamy takiego psiaczka.
Skontaktuje mnie z domkiem.

Posted

To jest Lutek. Lutek ma kilka miesięcy, najwyżej 6 (ale raczej mniej). Jest cudowny.

Gacki będą małe, mają małe łapki. Dziewczynka troszkę większa niż Batmanik, ale owczarki z nich nie wyrosną. Mają po ok. 2 miesiące i są mniejsze niż koty.
Są absolutnie urocze! Całą drogę (2 godziny) grzecznie jechały w niedużym kontenerku, nie pisnęły nawet. Gdy tylko wysiadły, dopadły do gazetek, żeby zrobic siku i kupę. W kotenerku czyściutko! Teraz mają jeden róg pomieszczenia na toaletę, cudownie się bawią i mają wielkie apetyty.

Posted

Lutek został podrzucony pod schronisko. Jakieś dwa tygodnie temu. Jest już zaszczepiony, ale niestety, w śmierdzilu. Matko, boję się o niego jak cholera... :-(

Posted

[quote name='Fela']Lutek został podrzucony pod schronisko. Jakieś dwa tygodnie temu. Jest już zaszczepiony, ale niestety, w śmierdzilu. Matko, boję się o niego jak cholera... :-(

W smierdzielu tylko nie to:placz: :placz: :placz:

Posted

Igusia napisał(a):
Boksy w budynku, boks 1 metr na 2 metry = ŚMIERDZIEL. Strasznie śmierdzący śmierdziel :-(

Budynek z boksami, jak opisała Igusia, malutkie boksy gdzie pies typu sznaucer olbrzym niejest w stanie sie swobodnie obrucić.
Ścianki są zapleśniałe i wilgotne przez cały rok, nie ocieplony ( tylko zima udało się nam kupic tam piecyk typu "KOZA" z szamotem ).
Są tam umieszczane najczęściej chore psy, załatwiają się na swoje posłania i na wybiegach, panuje tam niopisany fetor.

Posted

Maćka napisał(a):
Budynek z boksami, jak opisała Igusia, malutkie boksy gdzie pies typu sznaucer olbrzym niejest w stanie sie swobodnie obrucić.
Ścianki są zapleśniałe i wilgotne przez cały rok, nie ocieplony ( tylko zima udało się nam kupic tam piecyk typu "KOZA" z szamotem ).
Są tam umieszczane najczęściej chore psy, załatwiają się na swoje posłania i na wybiegach, panuje tam niopisany fetor.

W skrócie - żal patrzeć na to i szkoda psiaków...

Posted

[quote name='Fela']To jest Lutek. Lutek ma kilka miesięcy, najwyżej 6 (ale raczej mniej). Jest cudowny.

.
A czy ktoras cioteczka nie mogla by go na allegro wstawic?
Trzeba go rozreklamowac bo w smierdzielu to kiepskie szanse ma:-(

Posted

_KanaR_ napisał(a):
W sprawie Stowarzyszenia napisałem parę słów na forum ostrowskim...
A teraz inna sprawa... jak tam buda się sprawuje?? bo chłopaki się dopytują :cool3:

Zdaje się, żę widziałam tą budę, ustawiałyśmy ją z Ronją na palecie. WYPASIONA BUDA!:razz:

Posted

Sprawa szczeniorka aktualna tylko moja wetka sie rozchorowała i nie
mam z nią kontaktu ale jutro rano ma juz być.
Czy bedzie ktoś jechał do schronu w najbliższych dniach zeby ew. przywieźć Lutka ?

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Sprawa szczeniorka aktualna tylko moja wetka sie rozchorowała i nie
mam z nią kontaktu ale jutro rano ma juz być.
Czy bedzie ktoś jechał do schronu w najbliższych dniach zeby ew. przywieźć Lutka ?

To znaczy ze bierzesz Lucia do siebie?