Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

a ja dzisiaj z apteki przyniosłam sobie takie lakarstwo....

straszny ulepek

Ma jakieś 4-5 m-cy o szuka domu, bo moje dziecko go z miłości zagnębi
I właśnie ze mną pisze, bodzie mnie i liże
I jest chodzącym przewodem pokarmowym

Posted

No co Ty? Bez recepty i na dodatek za darmochę;)
A jaki słodziak:) Śpi mi na biurku, opierając małą łepetynkę o rękę i udaje pokaźnych rozmiarów traktor:)
Łazi po klawiaturze, bo coś się dzieje na monitorze i już przyłapałam jak się łobuziak ulokował na kompie:). Tylko spuchł na widok Fafinia;)

Posted

Powiedź mi kochana, gdzie ta apteka, bo w mojej co nie pójdę to chcą kasę i to nie małą, a tu proszę bez recepty i jeszcze za darmochę, nie ma co, coś jakby gratis do zakupów, a Fux po raz kolejny okazał się pogromca gryzoni, (latem przez trzy godziny czatował przy mysiej dziurze w której schowała mu się mysz)wypłoszył z krzaków szczura (a fe) i gdybym mu dała, pewnie by go zagryzł, ale, ze mamusia boi się o synka, a wiadomo co taki szczur może mieć za choroby wiec, obserwowaliśmy jego nieśpieszną ucieczkę z bezpiecznej odległości, ale nie przestając warczeć, bo właściwie to co mu będzie tu jakiś gryzoń podskakiwał

Posted

Ty mi lepiej pożycz synusia:) Mam mysz w kuchni i szczura na strychu. Kocicę własną też mam ale jej myszy nie wadzą. A że jest trąba okrutna to nawet na szczura jej nie wysyłam ale o myszy to jestem wściekła....
A apteka w Rembertowie:)

Posted

Ewidentna skłonność do tropienia gryzoni, jest moim zdaniem ostatecznym dowodem na to,że rodowód synusia wywodzi się od teriera, anie jak co niektórzy sugerują(mam tu na myśli mojego męża) od jamnika

Posted

E tam, cały;) Raczej półterier;)
A żebyś Ty mojego Fafika zobaczyła:) Dobrze, że chciaż umaszczenie i schorzenia ma owczarkowe, bo za diabła do niczego nie jest podobny, do tego brzydki jak noc, paskudnie szczypie w łydki...i jest najukochańszym kumplem mojego dziecia i moim:)

Posted

o **** :/
obraczus - nie widzę linku w podpisie.

z dobrych wieści - popatrzcie na Felka w nowym domu... ( tego któego ludzie oddali po pół roku, bo wszystkich gryzł. Pojechał do Jamora, przeszedł przez terapię i jest pies jak malowany. Tyle, że imię ma zmienione na Rambo:) )

złe wieśći będą później...